تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 224 از 280 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228234274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

ببنید وقتی که از پستی نقل قول گرفته میشه دلیل نداره که همه مطالب راجع به پست نقل قول گرفته باشه، اون قسمت حرفهای من درباره لیگ یک مستقل بود و ربطی به پست شما نداشت کما اینکه بطور کامل هم جداش کرده بودم.

حالا در بحث کریمی:
    . نوع اتکای که پرسپولیس به کریمی داره یا هرتیمی با این شرایط براش رخ بده یک اتکای مریضه...یک تیم خراب به این وضع میرسه..که تمام کارشناس‏ها و سرمربیان بزرگ دنیا اینطور تکیه رو رد میکنند...نتیجه اش هم این میشه اگر اون بازیکن آماده نباشه یا دلش نباشه این بشه که در این دو بازی دیدیم..اتکای که من گفتم محوریت سالم یک بازیکن بود، که خیلی کم پیش میاد مثل همون مورد ماردونا86-90 که گفتم....هر تیمی چند بازیکن مهم و کلیدی داره که نباشن با اشکال پیش میره، ولی اون نوع اتکا بدرد هیچ کس نمیخوره...
    هیچ کس علی الخصوص هوادار پرسپولیس عرق ریختن های کریمی رو فراموش نمیکنه...وقتی که همین بازی با سایپا تعویضی آمد و آبرو ریزی رو جمع کرد و بازی 4-0 رو به 4-2 تبدیل کرد...ولی اصلا چرا باید یک بازیکن جور همه رو بکشه که بعد بحق شاکی بشه؟ و به ناحق کم کار و ضد سرمربی.

این اگرها هم که شما پیش میکشید بهیچ وجه قابل بررسی نیست...منم میتونم بگم اگر رویانیان در کنار تمام کارهای بی نظیری که کرد یک مربی توانمند و با تجربه مثل همین دنیزلی از ابتدا گرفته بود، اگر 7-8 جذب خوب و 1-2 بازیکن کلیدی آماده وارد تیم کرده بود، اگر تیم درست بسته شده بود...اگر و اگر و اگر...تیم ما الان با هر لیست خوب بازیکنانی که شما بگید تو رتبه های بالا بود.

و از سویی دیگر نمیشه که فقط یک عملگر دلبخواه رو از معادله حذف کنیم بگیم حالا چی میشد، باید کلیه شرایط پیش آمده بعدش رو بررسی کرد...

موضوع دیگر اینکه این سوالی که در یکسری رسانه ها مطرح شده اصلش ایراد داره: ستاره تیمتون بمونه یا سرمربی ؟ اصلا نباید کار به اونجاها بکشه! مثل اینکه بگیم در خونتون رو بکنیم یا سقفش رو خراب کنیم؟ این که تیم داری نیست.
    بنده هم متاسفانه همین رو عرض کردم . میگم متاسفانه چون هیچکی منظور واضح منو از اون 6 7 خط نگرفت و تو نقل ها حرفای خودم رو به زبانی دیگه به خودم پس داد من کاری به اتکای مریض و غیر مریضش ندارم فقط میدونم امسال یه پرسپولیس بود و یه کریمی اگه کریمی نبود پرسپولیسی هم امسال توی لیگ نبود !اون 7 8 خط رو توی 3 جمله خلاصه میکنم دیگه از این واضح تر واقعا نمیشه آخر مارو سکته میدید

1 - بعضی بازیکنها جایگزین ندارند و از دست دادنشون واقعا به ضرر تیکه

2 - پرسپولیس امسال = علی کریمی . پرسپولیس امسال - علی کریمی = دسته یک

3 - اون 2 تا جمله ی بالا کاملا درسته و ثابت شده اما این جمله سوم نظر شخصیه منه : یک انتخاب بین دنیزلی و کریمی . قطعا کریمی

اون پستای قبلم بیخیال آقا نخواستیم توضیح کامل بدیم
    پیروز و سربلند باشید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بنده هم متاسفانه همین رو عرض کردم . میگم متاسفانه چون هیچکی منظور واضح منو از اون 6 7 خط نگرفت و تو نقل ها حرفای خودم رو به زبانی دیگه به خودم پس داد من کاری به اتکای مریض و غیر مریضش ندارم فقط میدونم امسال یه پرسپولیس بود و یه کریمی اگه کریمی نبود پرسپولیسی هم امسال توی لیگ نبود !اون 7 8 خط رو توی 3 جمله خلاصه میکنم دیگه از این واضح تر واقعا نمیشه آخر مارو سکته میدید
    1 - بعضی بازیکنها جایگزین ندارند و از دست دادنشون واقعا به ضرر تیکه
    2 - پرسپولیس امسال = علی کریمی . پرسپولیس امسال - علی کریمی = دسته یک
    3 - اون 2 تا جمله ی بالا کاملا درسته و ثابت شده اما این جمله سوم نظر شخصیه منه : یک انتخاب بین دنیزلی و کریمی . قطعا کریمی
    اون پستای قبلم بیخیال آقا نخواستیم توضیح کامل بدیم
    پیروز و سربلند باشید
    دوست من نظریه ریسمان در فیزیک که نیست که انقدر پیچیده باشه که

من کاری به اتکای مریض و غیر مریضش ندارم : خیلی از افراد این امر رو مهم میدونند بخصوص در یک ورزش تیمی و فعالیت گروهی.

پرسپولیس امسال = علی کریمی . پرسپولیس امسال - علی کریمی = دسته یک : اگر پرسپولیس امسال کریمی رو نداشت ده نفره که بزمین نمیامد باید میدیدیم بعدش چی پیش میامد- از طرفی شاید استیلی جرات نمیکرد با این تیم ضعیف کار رو دست بگیره ووو.... همونطور که گفتم بابا ساکر2012 که نیست شما یک اِلِمان رو حذف میکنی و کل نتایج زیر و رو بشه. در دنیایی واقعی هزارتا عامل تاثیرگذاره.

و من هوادار پرسپولیسم و لذت فوتبالم نه شخص خاصی. اون شخص یکبار اسمش میشه پروین- یکبار محمدخانی-یکبار باقری-یکبار عابدزاده-یکبار مهدوی کیا-یکبار کریمی ووو...

کریمی علی رغم تندی حوصله که یکی از ضعف‏های برخی افراد با استعداد و ستاره است، نشون داده عقل بالایی داره و امیدوارم مساله ختم بشه.
    پرسپولیس بدون یک سرمربی توانمند و تیم خوب، نزدیک بوده بقول دوستان بره دسته یک کریمی جور همه رو کشیده؟ خوب من میگم این تیم اصلا نباید به اینجاها کار میکشید با یک گروه قدرتمند باید قهرمان یا در رتبه های اول لیگ باشه.

من هم در این رابطه دیگه عرضی ندارم.

3. 2 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من باز هم میگم که تو این باخت ها همه رو مقصر می دونم. هم بازیکن ها (از جمله علی کریمی) و هم دنیزلی.
    امیر جان حرف شما صد در صد صحیحه...بنظرم دنیزلی هم راجع به بعضی تصمیمات اشتباه فنیش نمیتونه توضیح بده و اونم مثل همه مربیها دچار اشتباه میشه.
    ولی دو نکته رو در مقایسه آماری نظر نگرفتی اون تیم رو استیلی بسته بود و دنیزلی برای فصل بعد آمد و واقع شجاعت کرد که این کشتی به گل نشسته رو از میانه راه(در حقیقت انتهای راه) تحویل گرفت. دوم برای دنیزلی تقویم فشرده پرسپولیس و بازیهای آسیایی.

5. 5 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

270دقیقه است داریم یک نوار تکراری رو میبینیم، دفاع پاره پاره ...4 گل...دقیقه 80 دنیزلی یادش میاد تعویض هم وجود داره و نیازی به لجبازی نیست... کریمی سر غیرت میاد ...رگ ایمون میگیره و بعد پرسپولیس میاد...
    هر چی میخام بگم رو مزدک تو گزارشش گفت: که این چه سکوهایی است؟ که چرا 8دقیقه که تازه نفستر هم بودن اینطوری بازی نکردن و....

-اون دو امتیاز هم که برگشت گویا...

7. 4 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من باز هم بدون تعراف دلیل اصلی این باختها رو بازیکنا میدونم
    دوستانی که هنوز جواب سوالاتشون رو پیدا نکردن و دنبال دلایل فنی باختهای پرسپولیس هستن
    این نوسانهای عجیب در بازیهای پرسپولیس جوابتون رو نمیده؟

مگه میشه یه تیم یه بازی کاملا تاکتیکی و حساب شده مقابل الهلال انجام بده ولی بازی بعدی رو وا بده
    مگه میشه یه تیم یه بازی مقابل ااشباب اونجوری باشیم یه بازی مثل تراکتور یا برگشت الهلال 11 بازیکن خنثی توی زمین باشن

من امروز واقعا جواب سوالاتم رو گرفتم و شکم تبدیل به یقین شد
    تیمی که 80 دقیقه مثل یک جنازه متحرک بود چجوری میشه توی 10 دقیقه از این رو به اون رو میشه

این نوسانات کاملا آگاهانه و نشوندهنده دخالت بازیکنا به شکل تعمدی در جریان بازی هستن
    بازیکنا توی 10 دقیقه آخر نشون دادن اگه بخوان فقط سانتر هم بکنن چقدر با زمانی که دلشون نمیخواد تلاش کنن متفاوتن

این بازیکنا رو نمیشه بخشید هیچ کدومشون رو
    یک مشت بازیکن تموم یا تخلیه شده که فقط شاهکارهایی مثل استیلی و کاشانی توانایی جمع کردن این بازیکنا رو دور هم داشتن
    این استیلی موقع بستن تیم به چی فکر کرد که نه دفاع چپ گرفت نه دفاع راست

آقا امیر متوجه شدی چرا کاظمیان بازی نمیکنه دوست من
    یه مجسمه امروز بهتر از کاظمیان بازی میکرد
    باز دم زاید گرم که واقعا حرفه ای و با وجدان کاری بازی میکنه

نمیدونم ولی انگار شیث رضایی دوباره کارهاشو شروع کرده با اون هند بچگانه به نظر میرسه طبق اخلاق بچگانش دوست داره کمی سر به سر دنیزلی بزاره

فکر میکنم معجزه دنیزلی بود که با این تیم از هر نظر بی بنیاد و فکر نشده چنتا نتیجه خوب گرفت و توقعات رو بالا برد و حالا از همین نتایج و توقعات بالا رفته داره بر علیه دنیزلی استفاده میشه

غافل از اینکه فراموش کردیم که این تیم سرشار از ابزارهای زنگ زده، فرسوده و از کار افتادس

پی نوشت:
    جالبه بعضی از دوستان استقلالی هم فضای تاپیک استقلال رو بهم میریزن هم حالا با پستهاشون به شکل غیر مستقیم به پرسپولیس توهین میکنن
    بابا حالا که تیم نرفته دسته یک هر موقع رفت میشنیم با هم حرف میزنیم
    چقدر راحت بر اساس اگر و مگر و قرار دادن خواب و خیال کنار همدیگه نتیجه میگیرن که تیم قطعا میرفته دسته یک

9. 10 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بازم تسلیت
    راستی بازی شما رو کجا پخش میکرد؟
    نحوه پخش بازی ها خیلی مسخره بود
    ما که خیلی اذیت شدیم تا بازیمون رو دیدیم
    همه شبکه ها بازی سپاهان رو میداد!!!!!

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تنها نکته ای که از بازی این تیم بهم امید میده داشتن یک مهاجم شش دنگ مثل ایمون زیاد برای فصل بعد هستش اگه علی کریمی بمونه و منع دروازه بان خارجی بردارن بقیه پست ها یک خونه تکوونی اساسی تیم لازم داره تیمی که تو 20دقیقه 3تا به شاهین بوشهر میزنه 10دقیقه اخر همین بازی نمیزاره راه اهن از زمین خودش بیرون بیاد بعد 80دقیقه اونطوری بازی میکنه فکر کنم امروز دیگه ثابت شد تقصیر نتیجه گرفتن تیم دنیزلی نیست

12. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام

پسر الان پرسپولیس تو جایگاه 15 م هست ، اگه 2 امتیاز رو بدن 6 پله صعود میکنه ، و میاد 9 م !!!

یه لحظه کپ کردم دیدم پرسپولیس پانزدهمه !!!

14. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

در اينكه اگه بازيكنا بخوان خيلي تيم بهتر بازي ميكنه شكي نيست ولي با تمام احترامي كه براي دنيزلي قائلم اين دليل نميشه اشتباهات فاحش دنيزلي رو نيبينيم

به جز اينكه بازيكن ها خواستن و بهتر بازي كردن، يكي از دلايلي كه تيم 10 دقيقه آخر از اين رو به اون رو شد تعويض ها و تغيير سيستم بود كه طبق معمول دير انجام شد.
    همچنين دفاع مضخرف تيم راه آهن كه دست كمي از پرسپوليس نداشت و اينو قبلا هم نشون داده بودن كه وقتي جلو هستن آخر بازي كم گل نميخورن!
    دقيقا هر بازي 3-4 تا گل كه ميخوريم تازه تعويض ها شروع ميشه و 1-2تاشو جبران ميكنيم. 3تا بازي رو دقيقا به يك شكل باختيم!

من نميدونم چرا نقاط ضعف دفاع رو وسط بازي تشخيص نميدن. اون از بازي تراكتور كه اونا 4تا گلشون رو تقريبا به يه شكل از طرف فشنگچي و نورمحمدي ميرفتن و شوت ميزدن تو گل. اين از اين بازي كه دقيقا 3تا گل رو عبدي از جاي خالي علي عسگر زد. ( البته تقصير مدافعين مياني هم بود كه بعضي وقتا علي عسگر مجبور ميشد يار وسطي رو بگيره و جاي خودش خالي ميشد).
    خوب بهش بگو سرجاش وايسه ديگه!

چيزي كه درباره سيستم خيلي واضحه اينه كه وقتي دفاع انقدر تعطيله 3 - 3 - 4 به درد نميخوره.
    هافبك هاي هجومي بايد زمان دفاع برگردن كه كريمي با اين سنش زياد نميتونه و نوري هم كه اصلا اين كاره نيست. 2تا بال كناري هم همينطور كه باز كاظميان اين كاره نيست و رضايي هم تك و توك اين كار رو ميكنه.
    دفاع كنارامون هم چون خيلي نفوذ ميكنن اكثرا تو ضد حمله ها جا ميمونن. اون تيم با اين نفرات مضخرفي كه تو دفاع داره ميخواد با حدود 3 نفر دفاع كنه!

تيم رو بايد دفاعي چيد با 2تا هافبك دفاعي. دفاع كنارا هم تا يه حدي بيشتر نفوذ نكنن. اينجوري حداقل 4تايي نميشيم هردفعه و ميشه به تك و توك موقعيت هايي كه با خلاقيت بازيكنا مخصوصا كريمي و موقعيت شناسي زايد گير مياد دل بست. اون وقت اگه يه وقتي هم تيم عقب افتاد ميشه تيم رو مثل الآن هجومي كرد

16. 4 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دنيزلي: نمي‌توانيم از 4 گل خوردن رها شويم

سرمربي پرسپوليس گفت: نمي‌توانيم از مشکل 4 گل خوردن در هر بازي رهايي پيدا کنيم.

مصطفي دنيزلي در نشست خبري پس از شکست 4 بر 3 مقابل راه آهن در خصوص اينکه چطور بعد از اينکه پرسپوليس در بازي ها گل هاي زيادي مي خورد و آيا نتوانستيد مشکل را پيدا کنيد گفت: درست است و ما نمي توانيم از اين مشکل رهايي پيدا کنيم. بعد از بازي با الغرافه که در اينجا داشتيم سعي کرديم تيم را جمع کنيم اما نمي توانيم و چنين موقعيتي تاکنون اتفاق نيفتاده است. يک بار هم زماني که سرمربي تيم ملي ترکيه بودم گل هاي زيادي دريافت مي کرديم اما بازي هاي دوستانه بود. همان تيم در جام ملت هاي اروپا به يک چهارم نهايي رسيد و ششم شد.

وي افزود: متاسفانه اين بحران را داريم و مشخص است که وقتي حريف روي دروازه ما مي آيد به گل مي رسد و حتي اگر در کل روز هم کار کنيم اين اتفاق در زماني هايي مي افتد. درست مثل اينکه بافت ها با هم جور نمي شود. اين وضعيت مي تواند نگران کننده باشد اما در ليگ قهرمانان آسيا شرايط اين گونه نيست.

دنيزلي گفت: زياد نمي خواهم حرف بزنم ولي براي اينکه شما را تنها نگذاشته باشم اينجا آمدم و اميدوارم من را ببخشيد.

وي در خصوص اينکه چرا زودتر تعويض نکرديد، اظهار داشت: روند بازي به گونه اي بود که دو بازيکنمان با مصدوميت بازي مي کردند و به خاطر همين مسئله اگر زودتر تعويض مي کرديم براي تعويض هاي اجباري به مشکل مي خورديم. سامان آقازماني، علي کريمي و حميد علي عسگر که با مصدوميت بازي مي کردند اگر به مشکل مي خوردند آن وقت در ادامه راه ممکن بود نتوانيم آنها را تعويض کنيم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •