100 %
مگه همین الان اسطوره نیست؟
بارسا افت کرده؟ چون از اوساسونا باخت شما اینو می گید؟ کجاش افت کرده؟
اولا که توی این فصل 2 تا باخت دارن (رئال هم 2 تا باخت داره) یعنی همچین تیم ضعیفی نیستن. بعدشم توی بازی ها ی اروپایی خیلی راحت صعود کردن. اونوقت کجاش بارسا افت کرده؟
در ضمن مگه همین بارسا، رئال رو نبرد؟
اگه می بینید بارسا نتیجه نگرفته (6 تا مساوی داده) ، به این جهت که تیم دومه. سایه ی رئال رو بالا سر خودش می بینه.همونطور که دوستان هم گفتن بارسا تحت فشار . والا اگه تیم اول بود، همون بارسایی بود که همه می شناختنش. این رئال که با قدرت خودش تونست این بلا رو سر بارسا بیاره. والا یقیقا این بارسا با بارسای پارسال هیچ فرقی نداره.
چند تا مصدوم دادن همش همونو تکرار می کنن. خوب ذخیره واسه همینجور موقع هاست دیگه. پس رئال بی خودی اینهمه هزینه کرده؟ نکنه بارسایی ها انتظار دارن رئال بهشون بازیکن قرض بده. تیمی که به 2 تا بازیکن بنده، آخر عاقبتش همین می شه دیگه.
درحالی که من یادمه وقتی رئال ستاره هاش (مثل کاکا و نوری شاهین و ...) مصدوم بودن، مورینیو گفت: من واسه نداشتن بازیکنام افسوس نمی خورم، بلکه با به کارگیری سایر مهره ها سعی می کنم، تیم رو، رو فرم نگه دارم. (دقیقا همون کاری که با بنزما کرد و چه استفاده هایی ازین بازیکن کرد)
راستی دوست عزیز، ورودتون رو خوشامد می گم.
الان مورینیو با این حرف، چین رو با خاک یکسان کرد، نه؟
.gif)
آخه مثلا می گن فرقی نمی کنه چه اینجا باشه، چه آنگولا. الان چین نقش آنگولارو بازی می کنه؟
.gif)