سلام من kit server رو dl کردم. بعد یه فایل دارای لباس های جدید تیمها هم dl کردم . لطفا راهنمایی کنید در کجا باید کپی بشن. توی ? dat
سلام من kit server رو dl کردم. بعد یه فایل دارای لباس های جدید تیمها هم dl کردم . لطفا راهنمایی کنید در کجا باید کپی بشن. توی ? dat
سلام ميشه يه تيم كامل 6ستاره تو مستر ليگ رو واسم بزاريد يا حداقلا اوضاع اقتصاديش خوب باشه
عجیبه..........
میشه لینک این فایل هایی که دانلود کردی رو اینجا بزاری؟؟؟
ممنون
یا حق
من لینک این فایلهارو از سایت proevolutionsoccer.ir گرفتم .اما الان نمیتونم تو این سایت برم تا لینک دقیقشو اینجا بنویسم.
در ضمن چرا دیگه نمیشه تواین سایت رفت.اگه شما تونستی بری محل لینک این دوتا فایل تو بخش فروم این سایت هستش و اسم این دو تا فایل سوپر پچ 1-2-3 و سوپر پچ 4-5 هست.
من قبلا تیمهای ملی کلاسیک رو خریدم
ولی حالا دیگه نم خوام باشند آخه مستر لیگ رو غیر واقعی می کنه
اگه راهی است کمک کنید
سلام دوست عزیزدر ضمن چرا دیگه نمیشه تواین سایت رفت.اگه شما تونستی بری محل لینک این دوتا فایل تو بخش فروم این سایت هستش و اسم این دو تا فایل سوپر پچ 1-2-3 و سوپر پچ 4-5 هست.
آره تو اون سایتی که تو گفتی نمیره اما فهمیدم کدوم فایل هارو میگی
این هم طریقه نصبش:(از روی المو کپی کردم)
دوست عزیز شما باید این کارها رو به ترتیب انجام بدید :
1- PES6.exe رو روی فایل اصلی در فولدر بازی ، OverWrite کنید .
2- بعد میای کیت سرور رو هم توی همون فولدر میذاریش و بعد که کپیش تموم شد میری داخل فولدر کیت سرور و
setup.exe رو اجرا میکنی و دکمه ی اینستال رو میزنی . اگرم نوشته بود اینستال شده ، Remove رو بزن و بعد Instal رو بزن .
3- بعد میری سراغ Superpatch_dat.dkz . واسه باز کردنش هم باید برنامه ی DkZ Studio 0.91b رو سیستمت
نصب باشه .
بعد این فایل رو اکسترکتش میکنی توی یه فولدر دلخواه و اونجا اجراش میکنی . ( Double Click )
بعد که برنامه ی dkz باز شد ، برو به این مسیر :
Patch->Apply Patch in Folder
بعد از تو پنجره ای که باز میشه ، فولدر dat رو از داخل فولدر اصل بازی انتخاب کن .
یه چند دقیقه صبر میکنی تا عملیاتش تموم بشه و installation was successfully ...
4- خوب ، کار دیگه تمومه ، فقط میمونه کپی کردن OptionFile . که اون رو هم توی آدرس زیر کپی کن :
My Documents > KONAMI > Pro Evolution Soccer 6 > folder1
5- برو بازی کن و حالشو ببر
فقط بگم که تو نیاز به این دو برنامه داری تا سوپر پچ رو نصب کنی
یکی Kitserver 6 و یکی هم DKZ Studio 0.91 or 0.92
اگه اینا رو نداری میتونی از سایت gamingaccess دانلود کنی
موفق باشی
یا حق
Last edited by MORINIO; 13-08-2007 at 02:54.
وقتی می خوای یک مستر لیگ جدید رو شروع کنی باید هایدن کلاسیک تیم رو غیر فعال کنی.
منم اومدم وارد سایت شم نشد . بهشون ایمیل زدم گفتن 4 میتونید وارد سایت بشید.
بابا خواهش مي كنم يكي يه تيم واسه ما بزاره نيازه خيلي ممنون ميشم يه تيم خوب تو مستر ليگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)