تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 224 از 645 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228234274324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Ans's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

مبارکه
    منم همین مدل رو دارم. عالیه!
    1- با fn+right می تونی backlight رو روشن کنی و با fn+left می تونی light sensor رو روشن کنی البته اگر داشته باشه.
    2- رم رو باید توی دستگاه نصب کنی بهتر بود وقتی خریدی می گفتی عوضش کنند. بهتره ببری جایی که وارد باشند برات نصب کنند.
    3- EC-----> Expree Card
    PC ----> PC Card
    SC ----> برای انواع رم
    4- بله شما با هر cd ویستا می تونی این کار رو بکنی ولی اول همه درایور هاش رو از خود سایت dell دانلود کن.
    برو به آدرس Support.dell.com توی بخش driver download و service tag که پشت دستگاهت هست رو واردکن تا لیست درایور هاش رو بهت نشون بده. بعد لیست رو با قطعاتت چک کن و دانلود کن.
    5- منم وقتی خریدم دفترچه نداشت.
    راستی چند گرفتی؟ گارانتی؟
    من تلفنی خریدم فروشنده که آشنا هم هست گفت این مدل فرقش با اونی که 1.6 فقط تو هاردشه چون این 160 ولی اون 520 یا یه همچین چیزایی منم که هارد برام مهم نبود فقط سرعت می خواستم گفتم خوب باشه اینو بفرست حالا که کارتن را باز کردم دیدم نه فینگر پرینت داره نه وب کم رمشم که باید خودم بزنم البته 2 گیگه مودمم که نداره ، ساخت ایرلنده من فکر میکردم لهستانی یا مالزیه
    باتریشم فرق داره ازپشتش بیرونه من اصلان ندیده بودم البته زشت نیست یه جوراییم خوبه چون به نظرمیاد از زیر دستگاه بردن بیرون که هم خوب خنک بشه هم اینکه حرارتش کیبورد را خراب نکنه
    ویندوزشم که اکسپیه قیمت 1.45 حالا من کارتن را باز کردم پلم بود پاره شد مجبورم برش دارم
    راستی یه موسم روش بود

اون لایت سنسور باید آبی باشه رو دگمه سمت راست ؟؟؟؟؟ یعنی اگه ننوشتن یعنی نداره ؟؟

اون جای سیم کارت زیر باتری مال چیه ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه man7tomani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    VS/Projects

پيش فرض

خب چرا جاهای دیگه سر نمیزنی.
    این همه تعمیرات مجاز لب تاب .
    به نظر من یارو یا میخواسته سر کارت بزاره یا این که اصلا این کاره نبوده.
    ولی با این وجود اعتماد کردن بهشون یکم سخته.
    میشه اسم و شماره تلفن شرکت رو بگی تا ما هم یه تماسی با هاشون بگیریم، ببینیم این نابغه که درایور مینیویسه کیه؟
    مثلا کجا؟من هنوز براشون لپ تاپو نفرستادم
    بله ،شرکت جهان گستر هست
    خیابان کریم خان زند،خیابان سنایی،پلاک 7،شرکت جهان گستر
    آقا این که دیگه طبیعی شده ,همه دزد شدن،والله بابای ما هم تو کار طلا و ... هست ولی حتی یک صدم درصد هم تو کارش دزدی نداره دیگران چیجوری پول مردم رو دارن اینجور به راحتی میخورن
    شماره تلفن رو الان برات پیغام خصوصی میدم
    لطفا شما هم یه چندتا تعمیراتی مجاز رو برام پیغام خصوصی کن

3. این کاربر از man7tomani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheilarfaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران بچه ایران

پيش فرض

من یک لپ تاپ vostro 1510 لهستانی خریدم و گفتن که کارت گرافیکم تا 1512 مگابایت بالا میره ولی نه تنها اینطور نیست بلکه بازیها رو با کیفیت LOW باید بازی کنم. مشکل از کجاست؟ چه جوری میتونم از نهایت قدرت گرافیکم استفاده کنم؟خواهش میکنم راهنماییم کنید چون 1 میلیون و 170 هزار تومان پول دادم که از گرافیکش لذت ببرم.
    متشکرم!!!!

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

من یک لپ تاپ vostro 1510 لهستانی خریدم و گفتن که کارت گرافیکم تا 1512 مگابایت بالا میره ولی نه تنها اینطور نیست بلکه بازیها رو با کیفیت LOW باید بازی کنم. مشکل از کجاست؟ چه جوری میتونم از نهایت قدرت گرافیکم استفاده کنم؟خواهش میکنم راهنماییم کنید چون 1 میلیون و 170 هزار تومان پول دادم که از گرافیکش لذت ببرم.
    متشکرم!!!!
    اینی که گفتن درسته ولی این مقدار حافظه مجازی هستش که از RAM سیستم گرفته می شه و فقط توی Vista قابل اجراست. در عین حال نکته مهم برای اجرای روان و مناسب بازی های چیپ ست گرافیک هستش نه میزان حافظه اش. Vostro 1510 کارت گرافیکش GeForce 8400 هستش که جزو کارت گرافیک های معمولی محسوب می شه بنابراین شما نباید انتظار داشته باشید بازی های سنگین رو براتون خوب اجرا کنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان یک لپ تاپ asus دارم که خود به خود خاموش شد فکر می کردم که شارژ خالی شده اما وقتی به شارژ زدم هیچ عکس عملی انجام نداد , و دیگه روشن نشد مشکلش از کجاست

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان یک لپ تاپ asus دارم که خود به خود خاموش شد فکر می کردم که شارژ خالی شده اما وقتی به شارژ زدم هیچ عکس عملی انجام نداد , و دیگه روشن نشد مشکلش از کجاست
    بررسي كنيد كه شارژ ميشه يا نه و يا آداپتور مشكلي نداره ... البته هميشه هنگامي كه از كمبود انرژي لپ تاپ خاموش ميشه ته باتري يه 3-4% انرژي براي ادامه شارژ باقي ميمونه كه ميشه با همون ميزان هم روشنش كرد ...
    باتري رو در بياريد و فقط با آداپتور امتحان كنيد .
    اگه مشكل با اين راه ها حل نشد پيش مركز خدمات يا سرويس ببريد
    نگفتيد مدلش چيه ؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

متشکرم!!!!
    ما هزار بار گفتيم براي خريد لپ تاپ و انتخاب كارت گرافيك به هيچ عنوان به ترفند هاي تبليغاتي از جمله ميزان حافظه گرافيكي دقت نكنيد ، آقا به اين چيزا توجه نكنيد ،‌ميزان حافظه گرافيكي تو پردازش تاثيري نداره ...
    گرافيك Vostro 1510 يك گرافيك بسيار معمولي و ساده اي هست و آن هم Geforce 8400 GS كه نميشه زيادي روش حساب كرد براي بازيهاي امروزي و ميتونيد باهاش بازي رو اجرا كنيد ولي Low Detail و رزولوشن پايينتر از معمول
    مشكل از جايي نيست ، توان و قدرتش همينه و نميتونه بيشتر از اين كاري انجام بده .
    اگه تا 10G هم بالا بره فايده اي نداره ،‌GPU اون كارت گرافيك يه قدرت پردازش محدودي داره و اصلا ارتباطي با Memory نداره .

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام. آقا دل 1520 دارم. میخوام یک کیبورد usb دار واسش بگیرم. هر مدلی باشه بهش میخوره ؟ اصلا به محض وصل کردن کار میکنه یا باید تنظیمات و کارای دیگه ای انجام داد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه man7tomani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    VS/Projects

پيش فرض

بله به محض وصل کردن کار میکنه
    مشکلی نداره ،فقط من یه مدل 10 تومنی دیدم که نمیخورد (از اون کیبورد های کوچیک بود)ولی تو بقیه که من استفاد کردم مشکلی نداشت
    "راستی فردا باید زنگ بزنم گارانتی ببینم چه غلطی کردن "

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض بالا نیامدن laptop بعد از update کردن ناقص bios

من یک لپ تاپ Toshiba Equium A200-1V0 دارم که تصمیم گرفتم که Bios آن را update کنم. اما در حین فرایند update، لپتاپ قفل کرد و من مجبور شدم سیستم را reset کنم. از این پس لپ تاپ دیگه بالا نمیاد. یعنی وقتی که روشن میشود هیچ تصویری نشون نمیده.
    در چنین وضعیتی باید چه کاری انجام دهم؟
    قبل از اینکه بخوام ببرم پیش تعمیر کار چه کارهایی میتونم خودم انجام بدم؟
    Last edited by IntelCentrino; 19-06-2009 at 23:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •