ممنون از پیگیریت
اون 2 تا پست هم فکر کنم مال من بود
در کل این دوستمون مهدی انگار با ما دعوا داشت
ولی خدارو شکر بخیر گذشت
ممنون از پیگیریت
اون 2 تا پست هم فکر کنم مال من بود
در کل این دوستمون مهدی انگار با ما دعوا داشت
ولی خدارو شکر بخیر گذشت
نه یکیش مال من بود
این ماکروتل هم که پدرمون و در آورد . به هرکی هم یه چیز میگه . یکی و میگه 1 هفته دیگه یکی و میگه 2 ماه دیگه .
اساتید و مهندسین گرانقدر هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم....
کسی چیزی درمورد این مشکل من نمیدونه؟
پیکسل گوشیم سوخته یا آشغالی چیزی رفته پشت صفحه اش؟
صفحه اش Super Amoled هستش، ممکنه آشغال یا گرده ی ریزی رفته باشه پشت صفحه اش؟
احتمالش هست اگه پیکسل سوخته بود بای 1 نقطه ثابت را تاریک نشون بده نه از هر طرف نگاه کنی 1 جای دیگه ساه معلوم شه . شما قاب گوشیت را باز کن و تمیزش کن درست میشه
کلا پی سی ورلد شده پر از بچه مدرسه ای
صاحاب که نداره .. اصلا هم دیگه برام مهم نیست .. نینجای بد بخت رو هم با این کاراتون فراری دادین
فروم و تاپیک پست و....ارزونیه خودتون
دیدار به قیامت
پ.ن:
پس این بچه بازیها رو تو یادش دادی دستت طلاALIA2007 دوست عزیز وقتی میبینی یکی لحنش درست نیست مدیریت را خبر کن نه اینکه خودت هم ادامه بدی
Last edited by M@hdi-B; 29-06-2011 at 06:37.
دوست عزيز تو سايت آندرويد به چشمم خورده بوده كه نرم افزاري هست كه حالت شوك به مانيتور رو داره دقيقا اطلاعي از نوع عملكردش ندارم ولي تست كرده بودن و جواب گرفته بودن بچه ها براي نقطه هاي تو پيكسل كه رنگ مخالفي دارن
واقعا برات متاسفم كه احساس بزرگ بودن ميكني نسبت به بقيه دوستان
كلماتي كه ديروز بكار بردي هيچ كاري نداره براي همه بالاخره 4 تا كليده روي كيبورد الان به انگليسي برات ميزنم كه مديران ناراحت نشن
اينم حرفاي ديروزت
hplr- hs;,g
ديدي كاري نداره نوشتنشون
ولي مهم اينه كه انسان بتونه خودشو كنترل كنه كه ديگران رو با اين الفاظ خطاب نكنه
كه شما متاسفانه كنترل نكردي خودتونو
بدترین چیز در یک تاپیک همین بحث های انحرافی هست که متاسفانه دوست عزیز و با سابقه ای چون mehdi_brg داره بهش دامن میزنه که جای تاسف داره (اگر شما از کسی هم ناراحتی، باید به صورت پیغام مطرح کنید نه اینکه از یک تاپیک عمومی به عنوان دادن الفاظ ناشایست استفاده نمایید)
حالا بحث اصلی خودمون
من از دیشب که گالاکسی اس 2 رو گرفتم، به چند نکته برخوردم
اول اینکه متاسفانه نمیدونم چرا سامسونگ نیومده یک بخش مجزا برای پورت HDMI برای چنین مدل قدرتمندی در نظر بگیره، البته درسته که پورت میکرو USB نقش MHL رو بازی میکنه، اما اینکه اومده انقدر پورتها رو mp3 کرده اصلا جالب نیست
کیفیت نمایشگر هم خوبه اما واقعا نمیشه نسیت به گالاکسی اس 1 برتری خیلی محسوسی را بهش داد
تا اینجای کار، من بین گالاکسی اس 2 و اپتمیوس 3D، مدل الجی را انتخاب میکنم (حداقل یه چیزی داره که هیچ مدلی نداره و پورت HDMI هم جداگانه براش گذاشتند)
سلام.
دوستانی که این گوشی را گرفتند با داغ کردنش مشکل دارند؟
والله تو این انجمنهای خارجی که همه میگن زیاد داغ میکنه.یکی هم گفته گوشی تو جیبم بوده و فقط gps روشن بوده ولی پامو می سوزوند.
اینها رو ببینید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مایکروتل چی شد پس ؟ رام رسمی خاورمیانه هم امد نمیخواد گوشی را با گارانتی بده ؟ کسی زنگ نزده بهشون ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)