دوست عزیز
اگر سیستمی دیجیتال نداشته باشد با آبدیت هم دیجیتال بوجود نمی آید
دوست عزیز
اگر سیستمی دیجیتال نداشته باشد با آبدیت هم دیجیتال بوجود نمی آید
دوست عزیز
سیستم تلویزیون شما دیجیتال ندارد و نصب دیجیتال روی برد شما امکان پذیر نیست و معمولا برای اینکار مین برد تلویزیون را تعویض می کنند که اصلا به صرفه نیست از همان ستاب باکس تان استفاده کنید
با تشکر اگر اینجوره پس چرا دستگاه دوست قبلیمون به قول خودتون دیجیتال نداره پس چرا به صورت نرم افزاری روش هست
یعنی سیستم من دیجیتال نداره آخه توی وبسایتش نوشته داره ممکنه بورد داخلی دستگاه رو تعویض کرده باشن یه بورد دیگه روش گذاشته باشن . تو قسمت هتل مد گزینه روشن شدن روی DTV داره ولی روی هتل مود گزینه جستجوی کانال غیر فعال میشه . حالا هیچ آپدیتی به جز مدل خودش نیست که روش بخوره ؟
Last edited by ambdhm; 21-09-2013 at 16:39.
دوست عزیز
اگر سیستم شما دیجیتال دارد از روش های که در این سایت گذاشته شده استفاده کنید و آن را فعال کنید و اگر در وب سایتی مدل خودتان را دیدید شماره مدل تلویزیونتان را بطور کامل با آن مقایسه کنید تا از درستی مدل تلویزیونتان با آن مطمئن شوید ممکن است سیستمها با هم متفاوت باشند و از لحاظ اصولی باید شما مدل خودتان را آبدیت کنید چون ممکن است اگر هم آبدیت شود به سیستمتان صدمه بزند و در آخر اطلاعات ما بر اساس سایت های سامسونگ و تجربیات دوستان عزیزی که در این سایت همکاری می کنند است
Last edited by matinpour; 23-09-2013 at 19:43.
حالا من چکار کنم
من نمیتونم در تلویزیون سامسونگ d495 خود لیست کانالها را جا به جا کنم در ضمن گزینه تنظیم دقیق در لیست کانالها غیر فعاله چه کار کنم ممنون
دوست عزیز
معمولا در قسمت منو----> پشتیبانی ----> e-manual در این رابطه توضیح داده به آن جا بروید و آن رامطالعه کنید.
من هیچ چیزی که بخواد نشون بده چه جوری کانال را جابه جا کنم پیدا نکردم ممنون میشم کمک کنید
دوست عزیز
من در سری های قدیم را نمی دانم ولی در سری های جدید از قسمت اسمارت هاب و از روی آیکونی که علامت دیش دارد وارد می شویم و از قسمت TOOLS ویرایش را انجام می دهیم شماهم فکر کنم اگر اسمارت ندارید لیست کانالها را بیاورید و اگر روی کنترول تان کلید TOOLS را دارید آن را بزنید و وارد منوی آن شوید و از آن طریق ویرایش تان را انجام دهید.
شما رو بخدا راهنمایی کنین
خیر سرم رفتم 1400 یه تلوزیویون EU40Eh5000W خریدم زیرنویس فارسیش کار نمیکنه
اصلاا تو منو عربی هم نداره
من تلویزیون رو اپدیت کردم حالا به منو سرویس هم دسترسی ندارم
یعنی خاک بر سرم خداوکیل
هرچی کد رو میزنم وارد سرویس منو نمیشه
بیچاره هستم فعلا
هر کاری بگین حاضرم بکنم فقط زیرنویس فارسی بتونم ببینم
1026 فریمورش شد
یکی از دوستان اپدیت سوءد برام فرستاد که اونم اپدیت نمیشه چون فک کنم اپدیتی که قبلش کردم زده همه چی رو اسیر کرده
تلویزیون خریدم فقط برا تماشای فیلم با زیرنویس
هر چی داشتمو نداشتم بابتش دادم رفت
جونه عزیزترین اتون کمکم کنین
بخدا هر کی تونس کمکم کنه هر چی هزینش شد هم رو سرم میزارم چون اینجوری باس برم تلوزیونه رو بفروشم با خیلی ارزونتر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)