تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 224 از 303 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228234274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

حالا آپدیتی نیست که توی لوکال ست آیتم های دیجیتال رو هم بیاره من فایل آپدیتی که برا این مدل موجود بود رو دانلود کردم یه فایل بین بود ولی مدلهای دیگه فایل بین نداره و چندین فایل متفاوته چرا اینجوریه . و بالاخره چجور من این ال سی دی رو دیجیتالش رو فعال کنم
    دوست عزیز
    اگر سیستمی دیجیتال نداشته باشد با آبدیت هم دیجیتال بوجود نمی آید

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان من یه مدل 40C7770 دارم از روش های بالا منوی گیرنده دیجیتال رو فعال کردم ولی کانل سرچ نمی کنه
    خواستم ببینم دوستانی که اطلاع دارند اصلا سخت افزارشو تلویزیون من داره یا میشه روش نصب کرد
    کسی تاحالا با این مدل گرفته دیجیتال؟
    در ضمن دستگاه دیجیتال هم دارم و براحتی همه کانل ها رو میگیره و مشکل آنتن ندارم
    سیستم تلویزیون شما دیجیتال ندارد و نصب دیجیتال روی برد شما امکان پذیر نیست و معمولا برای اینکار مین برد تلویزیون را تعویض می کنند که اصلا به صرفه نیست از همان ستاب باکس تان استفاده کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست عزیز
    اگر سیستمی دیجیتال نداشته باشد با آبدیت هم دیجیتال بوجود نمی آید
    با تشکر اگر اینجوره پس چرا دستگاه دوست قبلیمون به قول خودتون دیجیتال نداره پس چرا به صورت نرم افزاری روش هست
    یعنی سیستم من دیجیتال نداره آخه توی وبسایتش نوشته داره ممکنه بورد داخلی دستگاه رو تعویض کرده باشن یه بورد دیگه روش گذاشته باشن . تو قسمت هتل مد گزینه روشن شدن روی DTV داره ولی روی هتل مود گزینه جستجوی کانال غیر فعال میشه . حالا هیچ آپدیتی به جز مدل خودش نیست که روش بخوره ؟
    Last edited by ambdhm; 21-09-2013 at 16:39.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با تشکر اگر اینجوره پس چرا دستگاه دوست قبلیمون به قول خودتون دیجیتال نداره پس چرا به صورت نرم افزاری روش هست
    یعنی سیستم من دیجیتال نداره آخه توی وبسایتش نوشته داره ممکنه بورد داخلی دستگاه رو تعویض کرده باشن یه بورد دیگه روش گذاشته باشن . تو قسمت هتل مد گزینه روشن شدن روی DTV داره ولی روی هتل مود گزینه جستجوی کانال غیر فعال میشه . حالا هیچ آپدیتی به جز مدل خودش نیست که روش بخوره ؟
    دوست عزیز
    اگر سیستم شما دیجیتال دارد از روش های که در این سایت گذاشته شده استفاده کنید و آن را فعال کنید و اگر در وب سایتی مدل خودتان را دیدید شماره مدل تلویزیونتان را بطور کامل با آن مقایسه کنید تا از درستی مدل تلویزیونتان با آن مطمئن شوید ممکن است سیستمها با هم متفاوت باشند و از لحاظ اصولی باید شما مدل خودتان را آبدیت کنید چون ممکن است اگر هم آبدیت شود به سیستمتان صدمه بزند و در آخر اطلاعات ما بر اساس سایت های سامسونگ و تجربیات دوستان عزیزی که در این سایت همکاری می کنند است
    Last edited by matinpour; 23-09-2013 at 19:43.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

حالا من چکار کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

من نمیتونم در تلویزیون سامسونگ d495 خود لیست کانالها را جا به جا کنم در ضمن گزینه تنظیم دقیق در لیست کانالها غیر فعاله چه کار کنم ممنون

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من نمیتونم در تلویزیون سامسونگ d495 خود لیست کانالها را جا به جا کنم در ضمن گزینه تنظیم دقیق در لیست کانالها غیر فعاله چه کار کنم ممنون
    دوست عزیز
    معمولا در قسمت منو----> پشتیبانی ----> e-manual در این رابطه توضیح داده به آن جا بروید و آن رامطالعه کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    معمولا در قسمت منو----> پشتیبانی ----> e-manual در این رابطه توضیح داده به آن جا بروید و آن رامطالعه کنید.
    من هیچ چیزی که بخواد نشون بده چه جوری کانال را جابه جا کنم پیدا نکردم ممنون میشم کمک کنید

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من هیچ چیزی که بخواد نشون بده چه جوری کانال را جابه جا کنم پیدا نکردم ممنون میشم کمک کنید
    دوست عزیز
    من در سری های قدیم را نمی دانم ولی در سری های جدید از قسمت اسمارت هاب و از روی آیکونی که علامت دیش دارد وارد می شویم و از قسمت TOOLS ویرایش را انجام می دهیم شماهم فکر کنم اگر اسمارت ندارید لیست کانالها را بیاورید و اگر روی کنترول تان کلید TOOLS را دارید آن را بزنید و وارد منوی آن شوید و از آن طریق ویرایش تان را انجام دهید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

شما رو بخدا راهنمایی کنین

خیر سرم رفتم 1400 یه تلوزیویون EU40Eh5000W خریدم زیرنویس فارسیش کار نمیکنه
    اصلاا تو منو عربی هم نداره

من تلویزیون رو اپدیت کردم حالا به منو سرویس هم دسترسی ندارم
    یعنی خاک بر سرم خداوکیل

هرچی کد رو میزنم وارد سرویس منو نمیشه
    بیچاره هستم فعلا

هر کاری بگین حاضرم بکنم فقط زیرنویس فارسی بتونم ببینم
    1026 فریمورش شد

یکی از دوستان اپدیت سوءد برام فرستاد که اونم اپدیت نمیشه چون فک کنم اپدیتی که قبلش کردم زده همه چی رو اسیر کرده
    تلویزیون خریدم فقط برا تماشای فیلم با زیرنویس

هر چی داشتمو نداشتم بابتش دادم رفت
    جونه عزیزترین اتون کمکم کنین

بخدا هر کی تونس کمکم کنه هر چی هزینش شد هم رو سرم میزارم چون اینجوری باس برم تلوزیونه رو بفروشم با خیلی ارزونتر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •