آره واقعا نظره خوبیه این مد هم فعلا Beta C3 هست هنوز کامل نشده اگه اومد خبر میدمنوشته شده توسط The monster raptor [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
آره واقعا نظره خوبیه این مد هم فعلا Beta C3 هست هنوز کامل نشده اگه اومد خبر میدمنوشته شده توسط The monster raptor [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام
بلاخره با پایان خوب تمومش کردم.
سیتیدال . کاتالیست برای ریپیر ها سخت افزارند دیگه و ریپیر ها حکم نرم افزار رو دارن؟ مثل گث ها که می گفتن اونا نرم افزارن.
یه سوال دیگه: فرق کاتالیست با سی تی دال چیه؟ اون بالا تو سی تی دال که بحثو پیچوند و جواب درست نداد.
وDAWN OF THE REAPERS تقریبا کی می یاد؟ اصلا اومدنش قطعی هست ها بعد سازندش ممکنه منصرف بشه؟ تا کجا کار پیش رفتن؟
شما بهتره Extended Cut و Leviathon و Citadel که dlc های بازی هست رو دانلود کنی خودت جواب سوالات رو پیدا میکنی. چون بازی شما نصفست و حداقل به Extended نیاز داری.
جریان اینDAWN OF THE REAPERS چیه؟
دوست دارم این کارو کنم ولی رو ایکس باکس بازی می کنم و دی ال سی نمی تونم نصب کنم.شما بهتره Extended Cut و Leviathon و Citadel که dlc های بازی هست رو دانلود کنی خودت جواب سوالات رو پیدا میکنی. چون بازی شما نصفست و حداقل به Extended نیاز داری.
جریان اینDAWN OF THE REAPERS چیه؟
تو پستای صفحه قبل یکی از دوستانDAWN OF THE REAPERS رو توضیح دادن. مس افکت استراتژیک هست.
اومدنش قطعیه تقریبا ، تا جایی که میدونم آخرایه ساله 2013 میدنش بیرون ولی این دیگه قطعی نیستچون خیلی حساسیت نشون میدن رو کارشون و شایدم تاخیر بخوره
اینم گفته باشم که ممکنه مد رو نسخه ی کرک شده کار نکنه اگه هم بکنه روی آخرین ورژنه Sins of a solar empire : Rebellion کار میکنه
Last edited by ashil1234; 18-08-2013 at 14:42.
سلام دوستان ببخشید پریدم وسط حرفتون اما هرچی دنبال چهره ی تالی بدون ماسک میگردم نیست که نیستکسی عکسی از این شخصیت داره بزاه؟
چهره تالی رو هیچ وقت تو بازی به پلیر ها نشون ندادن .... ولی شپرد چهرش رو دیده .. ( که اونم به صورت یک راز به زیر خاک رفت )
دقيقا يادم نيست ولي اگه بتوني با تالي رفيق شي، يه جايي كه يادم نيست بهت ميگه برو تو اتاقت يه سورپرايز هست، شپرد هم ميره توي اتاق و يه قاب عكس ميبينه كه بعدش فقط براي چند ثانيه عكس تالي رو ميبينيم و ديگر هيج
من اصلا اون قاب عکس رو ندیدم؟ اومد تو اتاق کلی هم حرف زد اما چیزی از عکس نگفت؟ مطمینی اون سکانس برای نسخه 3 بوده ؟!
اگر با تالی رومانس کنی چهرش رو میبینی از رو عکسی که میزاره تو اتاقت اونم رو میزه چند ثانیه میبینیش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)