تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 224 از 639 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228234274324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

لطفا کسانی که دارن استفاده می کنن جواب بدن
    آیا توی بانکداری اینترنتی بانک دی امکان انتقال وجه به شکل حواله پایا و کارت به کارت (سحابی) امکان داره؟

پروفشنال Abbas.V's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Моята любов в сърцето ми

پيش فرض

من حدود 40 میلیون تومان وام می خواهم که بهره‌اش زیاد نباشد از کدام بانک یا موسسه اعتباری می توانم در کوتاه مدت بگیرم؟
    موسسه کوثر به صورت فوری 4 برابر سپردتونو با یک ضامن وام میده با نرخ 26 فکر کنم .
    بانک دی هم با نرخ درصد وام میده روی سند منزل . بازپرداخت هم در سررسید یکساله هست به صورت یکجا.

مورد مصرفتون چی هست؟

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لطفا کسانی که دارن استفاده می کنن جواب بدن
    آیا توی بانکداری اینترنتی بانک دی امکان انتقال وجه به شکل حواله پایا و کارت به کارت (سحابی) امکان داره؟
    شما کارت دی داری؟
    واسه فعال کردن اینترنت بانک چیکار کردی؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شما کارت دی داری؟
    واسه فعال کردن اینترنت بانک چیکار کردی؟
    خدا خیرت بده اگر اینترنت بانکم که فعال بود که سوال نمی کردم.
    بله کارت دی دارم و فقط از همراه بانکش استفاده می کنم اگر بخواهی اینترنت بانکش رو فعال کنی باید رمز یاب بگیری هزینشم اینطوریه:

لذا از اين پس براي ورود به سيستم و يا در زمان درخواست فعال سازي شناسه کاربري مي بايست از رمز عبور توليد شده توسط دستگاه رمزيابي که از شعبه دريافت ميداريد استفاده نمائيد .ضمنا سقف هزينه استفاده از اين دستگاه 440000ريال است که در زمان تحويل در شعبه از شما دريافت مي گردد. لازم به ذکر است، هزینه توکن با توجه به میانگین مانده دو ماهه حساب(ريال) شما به شرح زیر متغیر خواهد بود: (زیر 10000000 ، 440000) ، (از 10000000 تا 20000000 ، 176000) ، (از 20000001 تا 50000000 ، 110000) ، (از 50000001 تا 100000000 ، 66000) ، (از 100000001 به بالا ، بدون هزینه) می باشد.

درخواست دستگاه رمزياب جديد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان من تقریبا حدود 40 تومن ماهی میتونم قسط بدم... چقدر میتونم وام بگیرم و از کجا ؟ کجا سریع وام میدن ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TheGnomonWorkshop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان . . . میگم این سپرده نوید پاسارگاد . . . مثلا اگه من ۲۵ ماهه رو انتخاب کنم یعنی بعد از ۲۵ ماه سودش رو میتونم دریافت کنم؟ . . . اگه میشه یکی بگه سود ۲۵ میلیون با سود ۲۴/۲۲ درصد چقد میشه . . . یه سوال دیگه . . . سود این دو سالو نیم رو یه جا پرداحت میکنن؟ . . . یه سوال مهم دیگه . . . مثلا من حیاب رو باز میکنم. بعد از این دو سال و نیم که سود رو گرفتم، میتونم حساب رو ببندم و اصل پول رو بردارم؟ چون اینجوری در واقع میشه سپرده دو سال و نیمه با ۲۴/۲۲ درصد سود! مشکلی پیش نمیاد؟ . . . با توجه به اینکه شعب بانک پاسارگاد کم هستن اگه جای بهتری رو میشناسید بفرمایید. باید فردا برم واسه افتتاح حساب . . . مرسی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

موسسه کوثر به صورت فوری 4 برابر سپردتونو با یک ضامن وام میده با نرخ 26 فکر کنم .
    بانک دی هم با نرخ درصد وام میده روی سند منزل . بازپرداخت هم در سررسید یکساله هست به صورت یکجا.

مورد مصرفتون چی هست؟
    خرید خانه!

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

مورد مصرفتون چی هست؟
    باز پرداختش چه طوریه ؟ چن ماهه ؟

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

در مورد باشگاه مشتری های بانک ملت
    این تعداد روزهای باقی مانده برای کسب امتیاز طلایی چی هست ؟ باید سر اون فرصت چقدر پوینت جمع کنی ؟
    و اینکه
    امتیاز طلاییی من الان 17/3 هست این یعنی چی ؟ و اینکه به چه مقدار باید برسه ؟ 100 تا ؟
    17 رو میدونم ولی 3 چی هست ؟
    امتیاز نقره ای به چه دردی می خوره ؟

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در مورد باشگاه مشتری های بانک ملت
    این تعداد روزهای باقی مانده برای کسب امتیاز طلایی چی هست ؟ باید سر اون فرصت چقدر پوینت جمع کنی ؟
    و اینکه
    امتیاز طلاییی من الان 17/3 هست این یعنی چی ؟ و اینکه به چه مقدار باید برسه ؟ 100 تا ؟
    17 رو میدونم ولی 3 چی هست ؟
    امتیاز نقره ای به چه دردی می خوره ؟
    امتیاز شما 17.3 هست برای استفاده از هدایا باید حداقل 100 امتیاز داشته باشه
    امتیاز طلایی رو هم میشه وام گرفت هم میتونی به بانک بفروشیش ولی امتیاز نقره ای رو نمیشه به بانک فروخت تو خود سایت همه رو توضیح داده
    من خودم هر ماه بین 20 تا 30 امتیاز میگیرم بیشتر هم میتونم ولی حوصله اش رو ندارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •