نه كد زمان نيست همون لحظه كا بازي شروع مي شه / - /
اون ديگه قديمي شده
نه كد زمان نيست همون لحظه كا بازي شروع مي شه / - /
اون ديگه قديمي شده
ایمان جان کارتون عالیه
لطف کن به دوستای قدیمی تو یاهو سری بزن با معرفت نام کاربری من ایدیم هست منتظرم پیام شما.
farzad_angel جان ببخشید که دیر آدرس دادم.(پیام خصوصی)
ممنون از پاسختون انشاا.. مسیرم به اونور بخوره حتما میرم(اصفهانم)
بازم ممنون از پاسختون
سلام به دوست داران بازي هاروست مون من بعد از عمري دوباره به اين تايپك بازگشتم حال هر سوالي داريد بپرسيد در ضمن من دير به دير سر مي زنم شرمنده
راستي sanr آدرسي از خريد پوكت استيشن از فروشگاه اينترنتي نداري بهم بدي ممنون مي شم
من مي خوام بحث جديدي بيارم وسط فقط خواهشا جواب بديد هر كسي اتاقهاي در بسته بازي رو باز كرده بگه چه جوري وچه شكليه من تا به حال اتاق آهنگر و اتاق فروشگاه و طبقه بالا بيمارستان رو باز كردم وديدم
شما چه طور؟
به وسیله فایلی که در زیر گذاشتم می تونی کد دوست شدن با همه اهالی رو فعال کنی بعدش می تونی توی خونه همشون بری. فایل راهنمای استفاده رو هم داخلش گذاشتم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by A-H Entertainment; 19-02-2008 at 10:44.
بچه ها این بازی واسه کنسول ps3 نمیاد؟
الان شما با کدوم کنسول بازی می کنید؟
این بازی که اینجا بحثش هست Harvest Moon Back To Nature هست که برای کنسول Playstation 1 ساخته شده که البته با شبیه سازها می توان به راحتی با کامپیوتر بازی کرد.
چرا احتمال اینکه نسخه جدیدی برای کنسول PS3 ساخته بشه خیلی زیاده چون ناتسوم این بازی رو برای همه کنسول ها از قبیل : Super Nintendo , Nintendo 64 , Playstation 1 , Playstation 2 , Xbox , Gamecube , Gameboy ساخته.
آخرش ما نفهمیدیم
کسی تونست این بازی لعنتی رو بره تا شهر یا نه ؟
هیچ کس شهر نرفته .نمیره .و نخواهد رفت.کل بازی داخل روستاست .حالا چه گیری که برین شهر .مزرعه ات را آباد کن .بدون گیم شارک بعد بیاید در باره چیزی که وجود نداره صحبت کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)