تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 224 از 403 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228234274324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 4027

نام تاپيک: XPERIA™ X8 | گوشی خوب قیمت خوبتر

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

1_فقط با وایرلس میشه این کارو انجام داد
    اگه لپتاپ دارید میشه اگه هم ندارید یه مودم ADSL وایرلس دار بگیرید .

2_تو فایل میجر اول نام هر پوشه یه نقطه بزار
    ولی تو فایل مینجر دیده میشه

روی فایل منیجر هم یه پسورد بزار با App Protector
    ممنون عزیز از پاسختون !! اما باید یه راهی باشه ها من با گوشی های قدیمی تر اینکارو انجام داده بودم با هزار دنگو فنگ بعد این گوشی که نسخه ی بلوتوثش 2.1 هست نمیشه ؟!

+

در مورد پاسخ دومتون ... راهی غیر از این نقطه گذاشتن نیست ؟! اصلا من همون نقطه رو هم میزارم باز دیده میشه !! من فقط میخوام از تو فایل منیجر گوشی دیده نشن یه سری فولدر و فایل !!

داره خودمونی میشه mahdiw710's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان گوشی من خیلی زور بزنه بتونه دوروز باتری نگه داره البته با کارکرد معمولی...
    مال شما هم همینطوره؟
    اگر برنامه خاصی لازمه معرفی کنین
    البته خودم دائم از system panel استفاده می کنم و تسک هارو می بندما.
    رمم میرسه به 90 مگ البته بارام اصلی 2.1 روت شده.
    سوال دیگه اینکه رام های موجود که الان هست منظوره 2.2 ها هستش.
    کدومش بی ایراده و همه قسمت ها کار میکنن و باتری کم وسرعت بالا دارن.
    ئ اصلا ارزش داره این کارو بکنم یا نه؟
    در ضمن بازی هایی که نصب کردم الان pes 2011 , angrybirds هستش(جت اطلاع دوستان هستش)
    دوستان باطری این گوشی چطوره؟
    چند روزه x8 گرفتم فقط یکروز باطری نگه میداره. شارژ اولیه 8ساعت هم شده.
    بدون (وایرلس، جی پی اس، بازی وفیلم و آهنگ ....)
    رام 2.1 رسمی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان باطری این گوشی چطوره؟
    چند روزه x8 گرفتم فقط یکروز باطری نگه میداره. شارژ اولیه 8ساعت هم شده.
    بدون (وایرلس، جی پی اس، بازی وفیلم و آهنگ ....)
    رام 2.1 رسمی
    دوست عزیز همونطور که که تو پست خودم نوشتم:
    با کارکرد معمولی یعنی یه کم اس ام اس یه کم تماس یه کم بازی یه کم فیلم دیدن دوروز راحت نگه میداره.
    شما احتمالا از برنامه system panel استفاده کنی مشکل حل میشه.
    احتمالا برنامه باز زیاد داری و این خودش باعث مصرف باطری زیاد میشه.
    البته اساتید ببخشید من جسارت کردما.........

4. 2 کاربر از punisher16749 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه squall12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Rome

پيش فرض

سلام . من گوشیمو روت کردم . فایل XRECOVERY هم دانلود کردم هر سه تاشو ریختم توی SDCARD ولی وقتی می خوام با برنامه ROOT EXPLORER بریزمشون توی پوشه BIN می گه اجازه نداری و READ ONLY و از این حرفا . چی کار کنم بریزه توی این پوشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام . من گوشیمو روت کردم . فایل XRECOVERY هم دانلود کردم هر سه تاشو ریختم توی SDCARD ولی وقتی می خوام با برنامه ROOT EXPLORER بریزمشون توی پوشه BIN می گه اجازه نداری و READ ONLY و از این حرفا . چی کار کنم بریزه توی این پوشه؟
    گزینه mount رو میزنی (بالای نرم افزار) که به r/w تغییرش بدی؟

7. این کاربر از punisher16749 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه squall12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Rome

پيش فرض

با سلام.
    برای شروع اول باید اول به اخرین فریمور رسمی اپدیت کنید تا کرنل و بیس باند به اخرین ورژن اپدیت پیدا کنه .:

برای این کار فایل زیر رو دانلود کنید.. بعد از حالت فشرده خارج کنید روی برنامه کیلیک کنید و گزینه فلش رو بزنید بعد خودش یقیه کار هارو انجام میده.

pashkovsky.com/x8/BASEBAND.rar
    بعد از اینکار به تنظیمات برین و بعد about phone مراجعه کنید baseband version باید اخرین عددش 15باشه.

باید گوشیتون روت کنید.
    همیشه قبل از نصب رام از رام قبلی backup بگیرید.
    خب حالا باید بتونید وارد ریکاوری بشین :(اموزش ریکاوری منو)
    1:فایل زیر رو دانلود کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2: بعد از حالت فشرده خارج و هر سه فایل رو با خود گوشی به system/bin انتقال بدید.
    4:برای ورود به ریکاوری اول گوشی رو رست میکنید وقتی کلمه sony ericsson امد دکمه back رو پشت هم بزنید تا اینکه وارد منوی ریکاوری بشین.

خب حالا برای نصب رام کاستوم گوشی اماده هست. لطفا نکاتی زیر توجه کنید:
    توجه:
    رام ها به دو صورت هستن...
    بعضی هارو باید restor کنید بعضی هارو باید نصب کنید...
    اونایی که باید رستور کنید وقتی دانلود میکنید رام 4 تا فایل داره به نام :
    cache
    data
    nandroid.md5
    system

اونایی که به این صورت هست رو از طریق ریکاوری backup and restor نصب میشه و بابد رام به : sdcard/xrecovery/backup/custoname انتقال و نصب..

در غیر این صورت اگه فایل فشرده و معمولا به اسم update.zip هست وباید فایل فشرده رو بهsdcard انتقال بدین و از طریق ریکاوری و از گزینه install custom update.zip نصب کنید.

توجه: قبل از نصب رام کاستوم از ریکاوری باید factory reset کنید... تاکید میکنم قبل از نصب...

ROM mini cm6:

mirror 1

کد:
    http://www.multiupload.com/C1OXDA8JCI
    mirror 2

کد:
    http://code.google.com/p/minicm/downloads/detail?name=MiniCM6-1.0.0-X8.zip&can=2&q=
    mirror 3

کد:
    http://mahdi1368.dl.rapidbaz.com/.Hak/MiniCM6-1.0.0.zip

چند نکته مهم:

قبل از نصب هر رامی باید قبل از نصب از ریکاوری factory reset رو انجام بدین.

بعد از نصب رام به تنظیمات ال سی دی مراجعه کنید و نور ال سی دی رو از حالت اتوماتیک بردارین و هر اندازه که دوست دارید نور رو تنظیم کنید.

در این رام ها میتونید به راحتی نرم افزار رو به مموری انتقال بدین. فقط کافیه به تنظیمات برید و بعد بخش نرم افزار و گزینه move to sd رو بزنید.( توجه برام این کار باید گوشیتون رو به اخرین ورژن رسمی اپدیت کنید تا کرنل و بیس باند اپدیت بشه )

این مشکل رستارت در برنامه های روت شده برای تمم رام های کاستوم موجوده حالا داخل یک رام بیشتر داخل یکی کمتر..

لطفا نکاتی که ذکر کردم رو با دقت انجام بدین تا مشکل رست بیش از اندازه و.. رو نداشته باشین.

سلام دوستان .من این رام رو بالاخره نصب کردم.ولی وقتی که بعد از نصب گوشی ریستارت شد همون اولش که لوگوی اون روباته میاد چند دور اون خطه دورش می چرخه و یه دفعه هتگ می کنه و وارد سیستمش نمیشه .همه اون کارایی هم که بالا گفته شد رو انجام دادم.لطفا راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

[QUOTE=squall12;6312000]سلام دوستان .من این رام رو بالاخره نصب کردم.ولی وقتی که بعد از نصب گوشی ریستارت شد همون اولش که لوگوی اون روباته میاد چند دور اون خطه دورش می چرخه و یه دفعه هتگ می کنه و وارد سیستمش نمیشه .همه اون کارایی هم که بالا گفته شد رو انجام دادم.لطفا راهنمایی کنید[/QUOTE
    ريست كردي قبل از نصب

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

سلام دوستان .من این رام رو بالاخره نصب کردم.ولی وقتی که بعد از نصب گوشی ریستارت شد همون اولش که لوگوی اون روباته میاد چند دور اون خطه دورش می چرخه و یه دفعه هتگ می کنه و وارد سیستمش نمیشه .همه اون کارایی هم که بالا گفته شد رو انجام دادم.لطفا راهنمایی کنید
    سلام علیکم

توجه: قبل از نصب رام کاستوم از ریکاوری باید factory reset کنید... تاکید میکنم قبل از نصب...
    شما بعد نصب رام هم یه FACTORY RESET انجام بدید! انشالا مشکل حل خواهد شد

این رام کمی قدیمه شما برای نصب رام میتونی از رام های FOLOYO 020 و بالاتر با مراجعه به
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    استفاده کنید!

11. این کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

+
    +
    کسی هست اینجا روشی چیزی سراغ داشته باشه که من بتونم بوسیله ی بلوتوث اینترنت ADSL پی سی رو به X8 منتقل کنم و با گوشی وب گردی یا دانلود و ... کنم ؟!
    .

+
    +
    اها یه سوال دیگه چجوری و با چه نرم افزاری میتونم یه سری فولدر ها رو بصورت Hidden در بیارم تا داخل گوشی و فایل منیجر اون فولدر ها نمایش داده نشن ؟!
    .
    کسی پاسخی نداشت برا این پست ؟!
    +
    +
    در ضمن ... بازی هایی که حجمشون بالاست و فقط یه فایل نصبی هستن رو چجور میشه نصب کرد ؟! من حافظه ی اصلیش گوشیو خالی کردم ... 120 مگ جا داره ... اما مثلا بازی 40 مگی رو که میخوام نصب کنم !! میگه فضا به مقدار کافی موجود نیست

یعنی فقط میشه بازیهایی با کیفیت و حجیمی رو روی گوشی ریخت که فایل نصبی و دیتاشون بصورت جداگانه باید نصبو کپی شن ؟! راهی نیست از این دست بازی ها رو هم بشه رو گوشی ریخت ؟!
    Last edited by SA.JJ.AD; 01-08-2011 at 03:51.

داره خودمونی میشه alihastam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Shahin Shahr

پيش فرض

سلام
    گوشی من Xperia X8 تـــــ بعد نرم افزار Seal رو روش نصب کردم ( نرم افزار سئال ماله قفل گوشیه) گوشیم دست کسی بود میخواست فضولی کنه نتونست ، رمز گوشی رو بیش از 20 بار اشتباه زد حالا که میخوام برم تو گوشی میگه شما رمز عبور رو بیش از بیست بار اشتباه زدید برای ورود به گوشی یکی از این دو روش رو انتخاب کنید ! :
    1 : باز گشایی گوشی با جواب دادن به سوال امنیتی ! ( که من قبلا وارد نکردم جوابشو ، میگه از چه فیلمی خوشت میاد آخه ........)
    2 : با استفاده از نمچیچی گوگل که میگه ایمیل بل پسوردتو وارد کن منم وارد کردم یه 3 چهار ساعت صبر کردم نشد
    کمک کنید واجبه نمیدونم چیکار کنم
    راستی اینم بگم سیم کارت در اوردم نشد مموری در اوردم نشد باتری دراوردم نشد شونصد بار روشن خاموش کردم نشد !
    پیلیز هلپ می

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •