ولی این skin ها هیچ وقت نمیتونه جای رنگ اصلی سفید رو بگیره
ولی این skin ها هیچ وقت نمیتونه جای رنگ اصلی سفید رو بگیره
سلامآرک اس اصلا هیچی تو پکش نداره فقط شارژر و هندزفری
چیزی که من تو علاالدین دیدم موارد اضافه رو هم داشت hdmi و...
حالا باید ببینم جریان چیه.
از طرف دیگه قیمتی که شما گفتی ، قیمت خیلی خوبیه برای آرک s
طبقه اولو ولش کن اخوی اونا فقط گوشی فروشن من با چند تا وارد کننده که همیشه معامله می کنم می گن چیزی توش نداره اون طبقه اولی هم حتما از سری اولیهای آرک کش رفته فول کرده .. قیمت نپرسیدی؟
خدمت شما دوست عزیز
اگر مشکلی داشتی بگو راهنمایی کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما طبقه چندم دیدی؟ قیمت نکردی؟
570 سفید رنگش بود !
آره به احتمال زیاد خود طرف گذاشته . چون تو هیچ کدوم از ان باکس هاش وسیله ای خاصی نیست .
خب 570 کجا 525 که من خریدم کجا؟
البته باز کم شده امروز 545 الی 550 شده بود
منم خیلی خوشم اومد . تو ایران چی میاد که این بیاد !! قیمتش برای امریکای 9 $ تموم میشه اما اگه از کشور دیگه بخوای بگیری 22$.
بیخیال با مداد رنگی یکاریش میکنیم
---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------
فکر کنم گوشی لخت بخری وسایلشو جدا بخری بیش از 540 نشه ! ولی هنوزم بالاست ! روی 450 برسه مناسب میشه .
همون همکفشما طبقه چندم دیدی؟ قیمت نکردی؟
550 خریدیم برای یکی از بچه ها کابل و... هم داشت.
(البته خرید رو از طبقه بالا کردیم)
قیمت شیراز فول پک ( + HDMI ) پنجشنبه 21 مهر :
آرک اس : 525
آرک : 480
به نظر من آرک اس تا 450 جا داره که قیمت بیاد پایین آرک هم تا 400 . چون بیشتر از این دیگه نمی ارزن !
آرک اس رنگ سفیدش رو دست گرفتم واقعا خیلی بزرگ هست و خیلی هم سبک ! ولی دکمه هاش ( پاور ، ولوم ، عکس برداری ) خیلی ریز هستن ! ولی خیلی نازه !!!
نه بابا امکان نداره
اکس10 بعد از 2 سال هنوز رو 400 مونده
خب گل محمدی جان گوشی تا یه حدی میاد پاییین و رو همون قیمت می مونه
مثلا اچ دی2 الان رو 450-460 مونده و پایین تر نمیاد .. یا ان95 8گیگ سیصد و خورده ای هست که با این پول یه گوشی تو مایه های ویو میشه خرید که کلی سر تر از ان95 هست
پ.ن: ریویوی آرک اس توسط جی اس ام آرنا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by M@hdi-B; 14-10-2011 at 11:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)