سلام
من می خوام یه گروه درست کنم که برای ارسال ایمیل به تک تک افراد مجبور نباشم ایمیل ارسال کنم .با یه ایمیل بشه به همه افراد گروه ارسال بشه .ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.
سلام
من می خوام یه گروه درست کنم که برای ارسال ایمیل به تک تک افراد مجبور نباشم ایمیل ارسال کنم .با یه ایمیل بشه به همه افراد گروه ارسال بشه .ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.
Last edited by jorj; 22-07-2014 at 00:31.
بعضی وقت ها وقتی می خوام ایمیل بفرستم این کپچا می یاد اولن اصلا چرا کپچا می یاد بعد هم آیا میشه غیرفعالش کرد؟
مرسی....
سلام
اگه منظورتون چیزی شبیه گروه های یاهو هست که به این آدرس برید :
در سمت چپ پایین نوشته شده Create A Group . و مواردی که ازتون خواسته فکر کنم مشخصه و نیاز به توضیح نداره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما اگر منظورتون در ایمیل خودتون هست که فکر نکنم چنین امکانی وجود داشته باشه .
میتونید در بخش Contacts گیرنده های ایمیل رو انتخاب کنین و سپس ایمیل ارسال کنین براشون ، که اینکار کاملا با ماوس قابل انجام شدنه.
به Contacts برید و مخاطبینی که میخواین ایمیل رو دریافت کنن انتخاب کرده و در آخر در سمت راست نوشته شده Email Contacts که با انتخاب این گزینه آدرس ایمیلهای مخاطبهاتون در گیرنده ایمیل قرار میگیره .
کد کپتچا موقعی نمایش داده میشه که تعداد زیادی ایمیل در زمان کوتاهی ارسال میکنیم و در واقع برای تشخیص روبوت از انسان هست .
راهی برای غیرفعال شدنش نیست چون توسط برنامه نویسان اینطوری طراحی شده ، مگر اینکه بین ارسال ایمیلهاتون کمی صبر کنین.
تازه ترین و آسون ترین روش ساخت ایمیل یاهو برای ایران رو میخوام![]()
یه راه ساده واسه ساخت ایمیل یاهو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
در قسمت شماره تلفن، یه شماره دلخواه مثه 9361234567 بده و ok کن.
ایمیل ساخته میشه. (بدون اینکه بخواد کُدی رو اسمس کنه برات)
توجّه: اگه شمارۀ بالا جواب نداد، شمارههای دیگه رو تست کنید.
توضیح اضافه: اون لینکی که دادم مربوط به ساخت ایمیل یاهو با کشور هند هست. یعنی اول باید صفحۀ یاهوی کشور هند رو باز کرد و بعد به قسمت ساخت ایمیل یاهو رفت. که من برای راحتی کار مستقیماً لینکش رو گذاشتم.
محتوای مخفی: به عنوان نمونه
به جز هند، برای بعضی از کشورهای دیگه مثه فیلیپین رو هم امتحان کردم و جواب داد. فقط باید بدونی شماره تلفن اون کشورها چجوری شروع میشه و چند رقمیه.
Last edited by ایرانی.; 19-08-2014 at 19:07.
در یاهوگروپ groups.yahoo.com قبلا گزینه ای بود members که لیست کلیه اعضای گروپ با میل یاهو نشون میداد اما الان تنها گزینه membership هست که فقط اطلاعات خودم هست بچه ها گزینه دیدن اسم سایر اعضای گروپ + ادرس میل یاهوی افراد کجاست?مرسی
سلام خدمت دوستان
یه مشکلی پیش اومده لطفاً کمک کنید
صفحه یاهو من فقط روی اینباکس می مونه( وقتی رو قسمت های دیگه کلیک میکنم هیچ عکس العملی نداره) لطفاً زودتر راهنمایی کنید کارم لنگ شده. ممنون
مرورگرم هم فایرفاکس بروزشده است البته با اکسپلورر هم چک کردم جواب نداد
روی یه سیستم دیگه جواب میده
کل حافظه مرورگر رو بصورت کلی پاک کردم
دیگه نمیدونم چیکار کنم لطفاً یه مقدار زودتر جواب بدید از کارهام عقب افتادم![]()
کلا رابط کاربری خود یاهو بین صندوق های ایمیل معروف، بدترین وضعیعت رو داره لذا طبق تنظیم زیر بذاریدش روی حالت کلاسیک تا کمی بهبود پیدا کنه
البته اگر با برنامه های مدیریت صندوق ایمیل، چه در ویندوز چه اندروید و ... کار کنید بمراتب بهتره
![]()
دستت درد نکنه دوست عزیز
اگر میشه یه نرم افزار تحت ویندوز خوب و مطمئن (ایمن) معرفی کنی ممنون میشم![]()
من با اندروید کار میکنم که برنامه ی توکار خوبی داره
بعضی مرورگرهای تحت ویندوز مثل اپرا هم قابلیت مدیریت ایمیل رو دارن
اینم چند برنامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]CheckMail[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Windows Live Mail
و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)