تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 224 از 1185 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228234274324724 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من احتمالا اون tobacco vanille رو بخوام بخرم البته نه الان. 2 3 ماه دیگه. یه آشنا دارم تو شیراز که فکر کنم قیمت خوب بتونه بهم بده. اگه قیمتش مناسب بود خبر میدم شاید شما هم خواستین بگیرین. در ضمن اگه رفتم دوبی هم شاید اونجا ارزونتر گیرم بیاد. میدونید نمایندگی تام فورد تو دبی کجاست؟ نمایندگی کرید رو میدونم سیتی سنتر هست شاید تام فوردم باشه. در ضمن شما میدونید Tuscan leather صد میل داره یا نه؟
    عزيز اون لينك رو كه بهتون دادم رو ببينيد..اكثر كارهاي تام فورد پريوت بلند در سه حجم 50 و 100 و فلاكون 250 ميلي عرضه ميشن كه صرفه با خريد فلاكون هستش البته اگر چند نفر باشند...توسكان لدر هم هم 100 ميل داره و هم 250 ميل...
    تام فورد رو نميدونم نمايندگي داره تو دبي يا نه ولي رفتيد حتما پاريس بوتيك رو سر بزنيد به احتمال فراوان داره...
    كريد بوتيك فقط محصولات كريد رو داره ولي پاريس بوتيك تقريبا اكثر كارهاي خوب ديزاينر و يه سري عطرهاي نيچ رو داره...
    اگر توباكو وانيله رو داشت بي زحمت قيمتي كه ميده رو به من بگيد..

---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------

اسپري اكسه رو بعد يه هفته ازش زده شدم..نميدونم چرا...
    كلا هيچ اسپري اي نبوده كه بعد يك هفته ازش زده نشم...اون اولش بوش خيلي خوب بودا ولي الان...

2. 4 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

امروز آرمانی کد از جورجیا ارمانی رو گرفتم بوی عالی و باکلاسی داره هر کس بو کرد خوشش اومد 75 میلش رو 78 تومن گرفتم به نظر من هر کس از دانهیل دیزایر قرمز خوشش بیاد از این هم لذت می بره
    فارنهایت ابسولوت از دیور هم تست کرد اگر بخوام توصیفش کنم بوش مثل فلفل سفید و ترکیبش با یه عطر گرم میمونه تاپ نوتش همون تندی فلفل رو هم داره من خود فارنهایت رو ترجیح می دم

4. 5 کاربر از pour-homme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

امروز آرمانی کد از جورجیا ارمانی رو گرفتم بوی عالی و باکلاسی داره هر کس بو کرد خوشش اومد 75 میلش رو 78 تومن گرفتم به نظر من هر کس از دانهیل دیزایر قرمز خوشش بیاد از این هم لذت می بره
    فارنهایت ابسولوت از دیور هم تست کرد اگر بخوام توصیفش کنم بوش مثل فلفل سفید و ترکیبش با یه عطر گرم میمونه تاپ نوتش همون تندی فلفل رو هم داره من خود فارنهایت رو ترجیح می دم
    مبارک باشه.خیلی کاره شیک و با کلاسیه ولی خب به نظرم یکم بوش خشکه و موندگاریش هم بالا نیست.

اگه حدود 40 تومن بود میگرفتمش ولی خب به خاطره قیمتش پشیمون شدم

با نظرت در مورده فارنهایت ابسولوت هم موافقم.(ولی فلفله سفید تا حالا به تورم نخوره که تست کنم)

6. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

عزيز اون لينك رو كه بهتون دادم رو ببينيد..اكثر كارهاي تام فورد پريوت بلند در سه حجم 50 و 100 و فلاكون 250 ميلي عرضه ميشن كه صرفه با خريد فلاكون هستش البته اگر چند نفر باشند...توسكان لدر هم هم 100 ميل داره و هم 250 ميل...
    تام فورد رو نميدونم نمايندگي داره تو دبي يا نه ولي رفتيد حتما پاريس بوتيك رو سر بزنيد به احتمال فراوان داره...
    كريد بوتيك فقط محصولات كريد رو داره ولي پاريس بوتيك تقريبا اكثر كارهاي خوب ديزاينر و يه سري عطرهاي نيچ رو داره...
    اگر توباكو وانيله رو داشت بي زحمت قيمتي كه ميده رو به من بگيد..

---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------

اسپري اكسه رو بعد يه هفته ازش زده شدم..نميدونم چرا...
    كلا هيچ اسپري اي نبوده كه بعد يك هفته ازش زده نشم...اون اولش بوش خيلي خوب بودا ولي الان...

خیلی ممنون از توضیحات خوب شما. فقط سوالم اینه که اگه یه فلاکون 250 رو چند نفر بگیرند اونوقت به غیر از اون یک نفر که شیشه اصلی گیرش میاد، هر کسی سهمش رو می ریزه تو یه شیشه دیگه؟ عطر به این باکلاسی و با این قیمت حیف نیست تو ظرف متفرقه ریخته بشه؟
    Last edited by jsaleh11; 29-10-2011 at 22:13.

8. 2 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    جزایر سیسیل

پيش فرض

امروز توی یه یکی از عطر فروشی ها زده بود تبدیل عطر مورد علاقه شما به ادکلن
    میخواستم بدونم حکایتش چیه؟

10. این کاربر از sanaz.joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن گنو/لینوکس Open-Source's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    usr/src/linux/

پيش فرض

به نظرم جالب اومد.
    گفتم بزارم اینجا.

گران قیمت ترین عطرهای دنیا !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از دوستان کسی این عطرها رو بو کرده؟ چطورن؟

12. 3 کاربر از Open-Source بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

به نظرم جالب اومد.
    گفتم بزارم اینجا.

کد:
    در مورد بقیه عطر ها نمیدونم ولی شنل نامبر 5 قیمتش تو امازون هم حدود 130 دلاره 100 میلش اینجا گفته 1850 دلاره

14. 3 کاربر از pour-homme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

امروز توی یه یکی از عطر فروشی ها زده بود تبدیل عطر مورد علاقه شما به ادکلن
    میخواستم بدونم حکایتش چیه؟
    احتمالا الکل میریخته قاطیش دیگه.کاری که امارات داره میکنه.

---------- Post added at 02:36 AM ---------- Previous post was at 02:32 AM ----------

به نظرم جالب اومد.
    گفتم بزارم اینجا.

کد:
    والا اگه این قیمتا هم باشه برای خیلیا پولی نیست.

16. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه erfan3333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

به نظرم جالب اومد.
    گفتم بزارم اینجا.

کد:
    700 دلار چیزی نیست که تو همین شهر خودتون تو چند عطر فروش معروف بری عطر تا 500 هزار هم میتونی عطر پیدا کنی
    ولی گرون ترین عطر جهان تا اون جایی که یادمه اسمش امپریال مجستی(Imperial Majesty) بود که نزدیک 250 هزار دلار یعنی تقریبا 250 میلیون تومن میشد قیمت داشت
    ولی کلا تو ایران خودمون مارک های کرید و شانل همیشه جز پرفروش ترین عطرهای گرون دسته بندی میشدن

18. 3 کاربر از erfan3333 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

به نظرم جالب اومد.
    گفتم بزارم اینجا.

کد:
    خیلی از این عطرها دیگه قیمت سابقشون رو ندارند...مثل جین پاتو جوی یا شانل نامبر 5 که ارزون شدن...
    ادکلن انیک گوتال هم همینطور هستش...
    توی این عطرها قیمت کلیو کریستین نامبر وان شاید بشه گفت حقیقی هستش و باقی یا بخاطر اینکه به صورت محدود تولید میشن گرون هستند یا اینکه شیشه و جعبه هاشون گرون هست و ....اینطور نیست که این عطرها خیلی خوشبو باشن و از عطرهای دیگه بهتر باشن...
    در ضمن پرفیوم خالص عطرها معروف در حجم های 10 میل یا کمتر به قیمت هایی مثل 200 تا 2000 دلار فروخته میشن که با توجه به حجم اونها خیلی خیلی گرون تر هستند...
    مثلا همین دبی خودمون شما بخوای عطر عود خالص بخری تا 2000 دلار هم برای حدود 10 میل موجود هستش(و حتی گرون تر)
    یا مثلا عطر معروف پیو دیستنس ام که در حجم 17 میل نزدیک به 200 دلار قیمت داره و طرفدار هم زیاد داره...
    عطرهای زیادی وجود دارند که قیمت بالایی دارند و اصلا هم معروف نیستن...قیمت بالای اکثرشون هم به خاطر تولید محدودشون هست(مثلا 50 تا کلا از یه عطر ساخته میشه) و حالت کلکسیونی و جنبه اشرافی پیدا میکنند...مسلما این نوشته اصلا کامل و درست نیست و کار تحقیقی پشتش نیست فقط اومدن یه مقاله رو ترجمه کردن...

20. 8 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •