تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 224 از 416 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228234274324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بارسلون نشون داد که بین ترکیب اصلی و نیمکتش فاصله ی زیادی وجود داره.
    كاملا درسته
    بارسا توي خريدن بازيكن توي اين چند ساله زياد خوب نبوده(به جز يكي دو مورد)
    شايد به اين خاطر باشه كه هميشه دستش جلوي تيمهاي پايه اش دراز بوده
    احساس ميكنم يه خلائي از نظر بازيكن سازي ايجاد شده
    نسل بعد از پدرو اون كيفيت لازم رو نداره
    البته اين مسئله هم بيشتر از اونكه تقصير مدارس فوتبال بارسا و مربيانش باشه بيشتر برميگرده به استعداد ذاتي هر نسل
    بعضي چيزها هم به نظر من اشتباه در تصميم گيري و چيدن تركيب اشتباه بود
    من درك نكردم كه چرا آفلاي از 5 تا 10 دقيقه بازي اونم آخراي بازي يه هو رسيد به فيكس بازي كردن
    هرچند ممكنه كمي بازي با آرسنال ذهن گوارديولا رو مشغول كرده باشه

ولي يه چيز رو مطمئنم اينكه گوارديولا عمدا تركيب رو اشتباه نميچينه ( نميدونم چرا نميشه شكلك خنده تا بناگوش رو بزارم پس خواهشا شما تصورش كنيد)

در كل به نظر من بارسا علاوه بر اتكا به بازيكن سازي مدارسش بايد به فكر چنتا خريد درجه يك توي هافپك دفاعي ، هافپك چپ و دفاع چپ و يه جايگزين خوب براي آلوز باشه

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به نظر من حضور مکسول در ترکیب بارسا اصلا مناسب نیست. اگه تو بازی با آرسنال فیکس باشه، ولکات اون طرف عروسی میگیره!

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

11

ظاهرا تو بازی دیشب هم، خیخون از همون تکنیک اوساسونا استفاده کرد: توپ جمع کنا!!!!

بازی خشنی هم بود، نیمه اول رو خیلی خوب بازی کردن، اما نیمه دوم همه رفتن تو لاک دفاعی.
    اگه اينجوري باشه كه براي لاليگا خيلي بده
    اون حركات توي زمين اوساسونا به اندازه كافي براي شخصيت لاليگا زشت بود
    توي ليگ برتر انگليس يه بادكنك اومد توي زمين يه فيلمنامه ازش در اوردن
    نه اينكه اونجا مدينه فاضله باشه نه ولي حفظ شخصيت هم خوب چيزيه
    كلا يه كم جو ورزشگاه هاي اسپانيا بد شده
    احساس ميكنم ديگر تيمها به خاطر عدم توانايي براي رقابت با رئال و بارسا دارن به روشهاي ديگه رو ميارن تا يه جوريايي اين فاصله رو كمتر كنن
    اينم يكي ديگه از نتايج فوتبال دو قطبيه ( البته فعلا يك و نيم قطبي)

+++++++

هر چند ورزشي نيست
    اما اينجا رو انتخاب كردم براي زدن اين پست
    مثله اينكه پي سي فروم دوباره (ف) *&^%$‌‌ (ي) @#$% (ل) +@*&^ (تر) شده ( اين خط يه جورايي شبيه يه كاريكلماتوره)
    من نميدونم چهارتا پست از نظر دوستان مشكل دار چه كاري ميتونه بكنه كه روي يه فروم كه كلي آدم توش رفت و آمد داره به راحتي ديوار ميكشن
    من طرفاي ظهر وسط كلاسام بعد از كلي سرو كله زدن نيم ساعت ميشينم پاي لپتاپم ميام توي فروم كمي با دوستان سر و كله اي بزنم كه بر خلاف همه سر و كله زدن ها خستگي نمياره
    وارد بحثايي بشم كه به روزهاي زندگيم اجازه نده نزديك شدن به ميانسالي رو حس كنن
    تازه داشتم به دو سه تا از همكارام اينجا رو معرفي ميكردم كه بياين ببينيد چه جامعه ي شاداب و پرانرژيي زير پوست اين فروم هست
    همه همكارام اين رو قبول داشتن كه اين جامعه در ظاهر مجازي خيلي حقيقي تر از جامعه به ظاهر حقيقيه ماست
    واقعا حال بدي به آدم دست ميده وقتي به جاي فروم با صفحه اي رو به رو ميشه كه به اندازه تمام سر و كله زدنهاي عمرش خسته اش ميكنه
    اميدوارم هر چه زودتر اين مشكل حل بشه
    من كه مثل ديوونه ها دارم پستاي قبلي خودمو نگاه ميكنم ببينم اگه مشكلي دارن ويرايششون كنم چون چهارتا كلمه ارزش بسته شدن در اينجا رو نداره

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

دوستان بارسا این بازی رو مساوی نکرده...
    تیم دوم این کارو کرده،؛نمیفهمم چرا گواردیولا این کارو کرده ولی بازم بدون شک قهرمانیم...
    راستی سایت چرا هیلتر شده؟

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: El Mundo Deportivo
    13.02.2011

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    February 13, 2011

Barcelona Coach Pep Guardiola: We Expected A Tough Match Against Sporting

We may lose this league, the Champions League and the Copa del Rey, but we will make sure that we fight until the end
    کد:
    Feb 13, 2011

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خط دفاع بارسا بدون پویول شدیدا مشکل داره .. این بازی که زوج مکسول/میلیتو سمت چپ دفاع بارسا بود (بدترین دفاع های امسال!) و نشون دادن چرا بدترین هستن. میلیتو اصلا در شرایط مسابقه نیست.

اگه پویول به بازی با آرسنال نرسه (و طبیعتا آبیدال نره سمت چپ) واقعا والکات بهترین شب زندگیش رو پشت سر می گذاره البته گزینه دیگه بازی دادن آدریانو در سمت چپه، که بازیش خیلی بگیر نگیر داره.

کلا توی نقل و انتقالات بارسا باید یک مدافع اضافه می کرد، و حتما تاسبتون باید یه فکری به حال دفاع ضعیف (و پا به سن گذاشته اش) بکنه.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

كاملا درسته
    بارسا توي خريدن بازيكن توي اين چند ساله زياد خوب نبوده(به جز يكي دو مورد)
    شايد به اين خاطر باشه كه هميشه دستش جلوي تيمهاي پايه اش دراز بوده
    احساس ميكنم يه خلائي از نظر بازيكن سازي ايجاد شده
    نسل بعد از پدرو اون كيفيت لازم رو نداره
    البته اين مسئله هم بيشتر از اونكه تقصير مدارس فوتبال بارسا و مربيانش باشه بيشتر برميگرده به استعداد ذاتي هر نسل
    بعضي چيزها هم به نظر من اشتباه در تصميم گيري و چيدن تركيب اشتباه بود
    من درك نكردم كه چرا آفلاي از 5 تا 10 دقيقه بازي اونم آخراي بازي يه هو رسيد به فيكس بازي كردن
    هرچند ممكنه كمي بازي با آرسنال ذهن گوارديولا رو مشغول كرده باشه

ولي يه چيز رو مطمئنم اينكه گوارديولا عمدا تركيب رو اشتباه نميچينه ( نميدونم چرا نميشه شكلك خنده تا بناگوش رو بزارم پس خواهشا شما تصورش كنيد)

در كل به نظر من بارسا علاوه بر اتكا به بازيكن سازي مدارسش بايد به فكر چنتا خريد درجه يك توي هافپك دفاعي ، هافپك چپ و دفاع چپ و يه جايگزين خوب براي آلوز باشه
    بروبچ همه بازی ملی داشتن. به بوسکتس و پدرو دقیقا برای آرسنال استراحت داد. مثل اینکه سفارش شده بود بزنن. بهترین بازیکن زمینم گلر خیخون شد!

هافبک دفاعی درجه یک برای ذخیره؟ بوسکتس 22 ساله ثابت تیم ملیه ها. سر ماسکرانو کاپیتان آرژانتین چه بلایی میاد؟

اما B

تیاگو فصل بعد به هافبکای طراحمون اضافه میشه. دفاع فونتاس و ... داریم که خوبم نشون دادن. فقط ظاهرا الان نزدیک نسل فعلی نیستن.

به نظر من حضور مکسول در ترکیب بارسا اصلا مناسب نیست. اگه تو بازی با آرسنال فیکس باشه، ولکات اون طرف عروسی میگیره!
    پویول مصدوم نباشه، آبیدال آماده چپه، جای مکسول نیست. ولی به نظرم در هر صورت آرسنال مثل رفت بتیس تمرکزش رو همون جا و سرعتی (تا استفاده از ضعف تکنیکی) میزاره.

مهم اینه چند تا می زنیم.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پویول مصدوم نباشه، آبیدال آماده چپه، جای مکسول نیست. ولی به نظرم در هر صورت آرسنال مثل رفت بتیس تمرکزش رو همون جا و سرعتی (تا استفاده از ضعف تکنیکی) میزاره.

مهم اینه چند تا می زنیم.
    در کل که من فکر نمیکنم آرسنال در سطح بارسا باشه. مگه اینکه ونگر واقعا از شکست پارسال درسی گرفته باشه! چون از نظر بازیکن، بارسا کاملا سرتر هست

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فوتبال دوقطبی لالیگا کاملا داشت از حوصله خارج می شد ، در این چند هفته ی اخیر هم که کاملا تک قطبی شده بود .

به هرحال امتیاز از دست دادن بارسا انگیزه ی مضاعفی به رئال و مورینیو خواهد داد برای اینکه باز هم تمرکز کنند روی لالیگا و اسیر تیترهای یاس پراکنانه ی امثال مارکا ( مثل خداحافظ لالیگا یا مضمون مشابه ) نشن .
    +
    البته با پتانسیلی که بارسا داره ، فدا کردن این بازی برای بازی با آرسنال چندان اهمیت نداره ، چون بارسا نشون داده حتی در زمانی که تحت فشار با اختلاف کمتر از 5 امتیاز هم باشه به سادگی قافیه رو نمی بازه .
    +
    نولیتو دیشب در ترکیب بارسا نبود ؟

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

رئال سسک را نمی خواهد

سایت گل- طبق گزارش منتشره در روزنامه فرانسوی اکیپ، سران باشگاه رئال مادرید با انتشار خبری رسمی در وب سایتشان، تلاش برای جذب سسک فابرگاس، کایپتان آرسنال را رد کردند.

پیش از این شنیده می شد که رئالی ها تمایل زیادی دارند تا با به خدمت گرفتن سسک، او را از چنگ بارسا دربیاورند.

به نظر می رسید که آنها پیشنهادی 60 میلیون یورویی را برای جذب سسک درنظر گرفته اند و حتی حاضرند تا کریم بنزما را به عنوان بخشی از قراردادسسک به آرسنال بفرستند.

یکی از منابع نزدیک به رئال در این رابطه می گوید:« هیچ زمانی هیچ پیشنهادی به سران آرسنال ارائه نکرده ایم.می توانم بگویم که سسک به رئال نمی آید و بنزما اینجا را ترک نمی کند.»

این در حالی است که سسک فابرگاس بارها اعلام کرده که از حضورش در آرسنال راضی است و اگر بخواهد آرسنال را ترک کند، مقصد بعدی او بارسلونا خواهد بود.

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •