تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 224 از 231 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 2306

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N8 - با سیستم عامل Symbian^3 و دوربین 12 مگاپیکسل

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دوستان واقعا خسته نباشن.
    من اومدم مشورت کنم واسه خرید این گوشی.در حال حاضر یدونه 5530 دارم که خیلی ازش راضیم ولی دیگه ازش خسته شدم چون چیز جدیدی برام نداره.دوست داشتم یه اپل 4sبگیرم که خیلی گرونه.یه جورایی از سیمبیان هم خسته شدم.ولی انگار نوکیا تو عرضه ی ورژن های جدید سیمبیان غوغا کرده.به نظر شما واسه خرید n8دیر نشده؟یعنی هنوز به اخر تولید نرسیده؟
    من 5530 رو اوایل که اومد خریدم.رمش 4 گیگ بود به همراه دیویدی اوی.یکسال بعد دوستم گرفت با رم 2 و بدون دی وی دی.پارسال هم اخرین سریش با رم یک ارایه شده بود.این گوشی هنوز به اینجاها نرسیده؟
    n8 تا سیمبین بل اپدیت میشه ولی اپدیت های feuture pack برای belleو symbian carlaباری این گوشی عرضه نمیشه در ضمن n8شانزده گیگ حافظه داخلی داره رم نداره که بخوان در سریهای بعدی گوشی ازش کم کنن ولی خوبی نوکیا اینه که لوازم جانبی کامل میده مثل کابلusb on the v goو کابل hdmiکه با خود گوشی هستاما به نظر من قیمت 680واسه این گوشی گرونه پسر داییم این گوشی 485 چینیش رو خرید7ماه پیش فنلاندیش رو یکی از دوستام خرید گوشی خود به خود ری استارت میکرد اخرش هم فروخت اما ساخت چینش این مشکل نداره

---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------

[
    Last edited by clau; 23-04-2012 at 15:12.

2. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان واقعا خسته نباشن.
    من اومدم مشورت کنم واسه خرید این گوشی.در حال حاضر یدونه 5530 دارم که خیلی ازش راضیم ولی دیگه ازش خسته شدم چون چیز جدیدی برام نداره.دوست داشتم یه اپل 4sبگیرم که خیلی گرونه.یه جورایی از سیمبیان هم خسته شدم.ولی انگار نوکیا تو عرضه ی ورژن های جدید سیمبیان غوغا کرده.به نظر شما واسه خرید n8دیر نشده؟یعنی هنوز به اخر تولید نرسیده؟
    من 5530 رو اوایل که اومد خریدم.رمش 4 گیگ بود به همراه دیویدی اوی.یکسال بعد دوستم گرفت با رم 2 و بدون دی وی دی.پارسال هم اخرین سریش با رم یک ارایه شده بود.این گوشی هنوز به اینجاها نرسیده؟
    دوست عزیز قبل از هر چیزی باید ببینی چه چیز از گوشی می خوای. اگه دوربین خوب میخوای و یه سری امکانات دیگه مثل صفحه نمایش خوب و وصل شدن فلش مموری و HDMI و ... که N8 انتخاب خوبیه.
    اگه برای کلاس گذاشتن می خوای به همراه امکانات خوب که مسلما آیفون برای شما خوبه.
    و اگه یه گوشی می خوای با قدرت سخت افزاری بالا . نرم افزارها و بازی های فراوون و ... که باید یه گوشی اندرویدی بگیری.

N8 در حال حاضر خیلی قیمت بالایی داره و این قیمت اصلا قابل توجیه نیست برای یه گوشی سال 2010. البته الان همه گوشی ها گرون هستند.
    در مورد خاموش شدن گوشی هم که دوستمون گفتند ، فقط سری اولی که عرضه شده بود این مشکل رو داشت و دیگه همچین مشکلی پیش نیومد.
    در مورد سیستم عامل هم همونطور که دوستمون گفتند به سیمبین بل یا بهتر بگم نوکیا بل آپدیت میشه و در آینده نزدیک آپدیت بل جدیدی با نام Pr3.1 برای این گوشی عرضه میشه که اندک مشکلات بل رو هم برطرف می کنه.
    البته به طور رسمی اعلام نشده که اپدیتهای بعدی کارلا و دانا برای این گوشی میاد یا نه اما به صورت غیر رسمی گفتند که نمیاد.
    البته بل واقعا تحول خوبی توی سیمبین به وجود آورد و بعد از این آپدیت هم خیلی از برنامه نویس ها بیشتر مشتاق شدند به نوشت برنامه و بازی برای این سیستم عامل.

4. این کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ghfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقش جهان

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون.من میخوام یه دوربین دیجیتال بگیرم.ولی اگه بدونم دوربین ان 8 جواب کارمو میده از خرید دوربین صرف نظر میکنم.تو فکر کلاس گذاشتنم نیستم چون معمولا سر کارم.این گوشی با توجه به راهنماییه دوست عزیر amirpers واسه من گزینه ی خوبیه ولی خب گرونه.به نظر شما صبر کنم ارزون میشه؟

6. این کاربر از ghfg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون.من میخوام یه دوربین دیجیتال بگیرم.ولی اگه بدونم دوربین ان 8 جواب کارمو میده از خرید دوربین صرف نظر میکنم.تو فکر کلاس گذاشتنم نیستم چون معمولا سر کارم.این گوشی با توجه به راهنماییه دوست عزیر amirpers واسه من گزینه ی خوبیه ولی خب گرونه.به نظر شما صبر کنم ارزون میشه؟
    مشخص نیست ارزون بشه یا نه.
    بستگی به دلار داره و این بازار خراب ما.

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

این طور که پیداس قراره گرون بشه...البته شایعه س
    اصلا بازار خوبی نداریم...
    هیچی معلوم نیست

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این طور که پیداس قراره گرون بشه...البته شایعه س
    اصلا بازار خوبی نداریم...
    هیچی معلوم نیست
    کاملا تایید میشه
    چون بنده هم شنیدم به خاطر اختلاف قیمت بین دلار دولتی و آزاد که وجود داره و طرح جدید دولت برای افزایش درآمد بیشتر از طریق ورود ارز به کشور برای حمایت از تولید داخلی شاهد بالا رفتن قیمت خیلی از کالاها خواهیم شد

پروفشنال BBNHFAK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

n8 7ماه پیش فنلاندیش رو یکی از دوستام خرید گوشی خود به خود ری استارت میکرد اخرش هم فروخت اما ساخت چینش این مشکل نداره

---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------

[
    البته این چیزی که شما میگین عمومیت نداره
    من تقریبا یک سال و نیم هست که ساخت فنلاند رو دارم و به ندرت پیش میاد که هنگ کنه
    ------------
    از نظر کیفیت عکس میتونه با دوربین های دیجیتال رقابت کنه اما در زوم کردن در برابر زوم اپتیکال دوربین ها حرفی برای گفتن نداره

داره خودمونی میشه vahab68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ایران - تبریز - گوگان

پيش فرض مشکل با تماس گرفتن در سیستم بل لا در n8

سلام.من گوشی n8 رو سیستمش رو اپدیت کردم ولی از روزی که اپدیت کردم در شهرهای کوچیک یا روستا ها تماس گرفتن دچار مشکل شده به طوری که انتن پره واس ام اس هم میره ولی تماس گرفتن غیر ممکنه اگه کمک کنید خیلی ممنون میشم

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

کسی از تک تک کارهایی که با این گوشی میشه کرد رو میزاره.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

سلام

کسی از تک تک کارهایی که با این گوشی میشه کرد رو میزاره.
    علیک سلام
    متوجه منظورتون نمیشم. خب کارهایی که با بقیه گوشیها میشه انجام داد + وصل شدن فلش مموری + دوربین با کیفیت عالی + HDMI + بلوتوث 3 و ...

14. این کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •