بهترین کرک فیفا 11 چی هست؟
سلام
ببخشید اگه لطف کنید یه جواب خوب بدید متشکر میشم
من با دسته پلی 2 فیفا بازی میکنم
زمانی که چراغ آنالوگ روشنه شوک سمت راست رو که میزنم توپ رو خیلی جلو میندازه و توپ لو میره مگه اینکه شوک رو خاموش کنم کخ اون موقع باید با دسته بازی کنم و نمیشه با شوک چپ بازی کرد
متاسفانه من فقط با شوک چپ و راست میتونم بازی کنم نه با دسته راهی هست که بشه مشکل منو حل کرد
به قسمت my fifa 11 /settings /controllers sittings برو بعد RT رو بزن گزینه آخر و یکی مونده ب آخر رو با هم عوض کن: move player و TACTICES & MENTALITY این دو گزینه رو باه هم جاه جا کن.
فک کنم مشکلت حل بشه
Razor 1911 (1
Reloaded Crack (2
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها قضیه این FIFA 11 Ultimate team چیه . چجوری میشه دانلود کرد و بعدش بازی کرد ؟
FUT → Fifa 11 Ultimate Team یه نوع Mod آنلاین به حساب میاد ...
دانلودش در XBOX Live و PS-Store رایگانه، تو این حالت با یکسری امتیازات میشه بازیکن های حرفه ای خرید و به تیم مورد علاقه انتقال داد ...
آپدیت های هفتگی هم قابل دانلودن ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
خسته نباشید
دوستان من کارت گرافیک انویدیا 1 گیگ دارم مدلشم فکر کنم 9600 باشه سی پیو 4000 د هسته و رم 2 گیگ دارم ولی وقتی فیفا بازی میکنم تو بازی یه لحظه بازی وای میاسته و بعد دوباره میره توپ چشم رو اذیت میکنه چکار کنم؟
اینم جایی خوندم انجام دادم نشد حالا چکار کنم
((
9. حل مشکل لگ (Lag) داشتن بازی
در صورتی که به هنگام اجرای بازی احساس میکنید بازی ناگهان کند میشود و یا به اصطلاح لگ دارد، این کار را انجام دهید:
به مسیر زیر بروید:
Control Panel>Hardware and Sound> Sound> Speakers> Properties> Advanced
اکنون Sample Rate را به 24 bit و 44100 Hz تغییر دهید و پنجره ها را OK کنید.
همچنین در فایل fifaconfig.exe در تب Display Configuration تنظیمات گرافیکی بازی را بر روی Low یا Very Low تنظیم کنید و بررسی کنید ببینید آیا مشکل با این کار حل شده است یا خیر.
))
پسوردشم حتما باید کرک کنیم؟
من شنیدم مود افلاین هم داره . پس نمیشه با این نسخه های کرکی دانلودش کرد و بازیش کرد دیگه ؟
Mod آفلاین نداره ولی از اونجایی که اساس این بازی رقابته، شما میتونید با ترکیب مخصوص تیم حریفتون (حتی اگه اون آفلاین باشه) برای تمرین و مهارت بیشتر، بازی کنید ...
من در مورد نسخه PC خبر ندارم ولی از طریق XBOX Live که به راحتی میشه بازی کرد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)