من با رانندگی کاملا پیر مردی به مصرف 8.6 رسیدم ! ولی الان دیگه چند وقتی هست که دارم مثل سابق میرونم رفته رو 10-11
تو پیر مردی اصلا شتاب گیری معنا نداره که باعث ترکیدن مخ راننده میشه برای همین بی خیالش شدم![]()
من با رانندگی کاملا پیر مردی به مصرف 8.6 رسیدم ! ولی الان دیگه چند وقتی هست که دارم مثل سابق میرونم رفته رو 10-11
تو پیر مردی اصلا شتاب گیری معنا نداره که باعث ترکیدن مخ راننده میشه برای همین بی خیالش شدم![]()
ماشین من کاملا سالمه و در شهر با میانگین سرعت 60 و یا دو رو ور 60 صدی 10.5 می سوزونه.
اگه ال90 تو شهر صدی 8 میسوزونه پس لابد تو جاده صدی 5 می سوزونه و ما خبر نداشتیم!
من خیلی حساس بودم رو این موضوع و همه جوره هم تست کردم با انواعه رانندگی تو پسته قبلی هم چند مورد رو اشاره کردم.
مصرف بسته به سرعت متوسط و نخوه رانندگی از 8 تا 11 من تجربه کردم که وقتی به مصرفه 11 رسیدم که تو دوره موتوره 4500 تا 5500 دنده عوض میکردم و با شتاب رانندگی میکردم (لایی کشی و کل کل و اینا) و سرعت متوسطمم 22 کیلومتر بر ساعت بود!!!
با رانندگی به قوله دوستان پیرمردی به مصرف 8.2 رسیدم به این ترتیب که تو دوره موتوره دقیقا 3000 دنده عوض میکردم و اصلا شتاب به ماشین نمیدادم لایی و کل کل و... تعطیل (اصن یه وضی) و سرعت متوسط هم 30 بودش...
مصرفه 8 چیزی دور از ذهن نیست...
امیدوارم مفید بوده باشه.
(در تمامی موارد بنزین سوپر بود)
دقیقا همین طوره که شما گفتین دور متور پیر مردی با گاز دادن یواش و بدون شتاب همون مصرف میشه اما با دور 4-4.5 و فشار سریع پدال گاز مصرف دقیق میره 10-11
خدمت اون دوستمون كه تعجب كرده بودن مصرف 8 هست بكم كه ما دروغ نداريم بگيم همينقدره آقا جان اون شخصي هم كه كفتن مصرفشون 10 11 هست يا ماشينشون زير 8000 كار كرده يا اي سي يو رو بايد ريست كنه يا كلا يه مشكل ديگه داره ماشينش.
من باز امروز مصرف ماشین رو در اتوبان و شهر دقیقا تست کردم در اتوبان و با سرعت 100 تا مصرف فیکس روی 5 هست.
در شهر هم با رانندگی نرمال و تعویض دنده روی 2900 مصرف صدی 8.5 هست.
من ماشینم الان 2600 تا رفته به نظرت ببرم برای ریست و آپدیت ای سی یو یا بذارم رو 3000 تا ببرم ؟ بعد ریست میخوام فقط ماشین رو وحشی کنم و مصرف واسم مهم نیست میشه بگی چجوری میشه ؟ چون یه جا خوندم گفته بود بعد ریست 20-30 کیلومتر بندازین اتوبان تا میتونین گاز بدین که ای سی یو بره رو حالت اسپرت !
نه قربون . شما بذار 3-4 هزار تا پر کنه بعدش برو . یه جای مطمئن هم برو که خطا ها رو عیب یابی کنه .من یه جایی رفتم تمام خطاهمو پاک کرد به جای عیب یابی....
اون یه جا فروم آکو نبود؟
چرا همون جا بود![]()
نزدیک من تو خیابون دماوند نمایندگی مرکزی شماره 1 هست نمیدونم این کارارو هم میکنن یا فقط تعمیراتیه !
البته برای من پارس خودرو هست نمایندگی های سایپا هم کمه سمت تهرانپارس
حالا شما به خاطره ماشینت 4 قدم اونورتر برو ...
تو همون فرومه نمایندگیهایی که بچه ها رفتن و کارشون خوب بود تو تهران زیاد بود یادمه....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)