به جای این کارا چپتر 14 رو ردیف کن بدجوری تو کفیم !!!![]()
به جای این کارا چپتر 14 رو ردیف کن بدجوری تو کفیم !!!![]()
سلام
من 2تا مشکل دارم:
1. اگه بازی رو در حالت فول اسکرین بزارم بعد از بازی بیام بیرون همه چی سیاهه ( Brightness صفحه پایینه) با اینکه بازی اجرا نیست! ولی اگه فول اسکرین نباشه همه چیز درسته!!
2.توی بازی همه چیز درسته ولی یه حالت بدی داره! صدای قلبش همش میادو همه جا سیاه سفیده !!! مثل زمان تیر خوردنشه!!
مشکل از چیه؟!
گرافیکم هم ati 5850 هست همه چی هم آپدیته!
ممنون![]()
نميدونم دوستان چرا ميگن رانندگيش بده ؟ اتفاقا خيلي هم به واقعيت شبيه و زيبا و خوب . خب ماشينهاش قديميه ديگه .GTA كه نيست .
سلام
از کرک skidrow استفاده کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه.کرک بازی هم در پست دوم هست رو میتونید بگیرید.
منم مشکلات شما رو داشتم باید کرک زیر رو دانلود کنید و تو فولدر pc بریزید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اینکه پولم به 27000 برسه میخوام ماشین ببرم پیش بروسکی ، چیکار کنم قبول کنه ؟ باهاش حرف میزنم میگه فعلا شغلی برات ندارم
شما باید چند تا ماشین جمع کنی ببری توی مکانی که ماشین رو له میکنه همون پیش بروسکی بعد یه پله کنارش هست برو فعال کن تا ماشین رو له کنه بعدش به میزان ماشینی که حالا یکی بوده یا بیشتر بهتون پول میده.
من بازی رو نصب کردم
این ارور رو میده
چی کار کنم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
directx رو از داخل سی دی باززی نصب کنید
---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
اگر نبود تو فولدر 3rd بروید و در پوشه directx هست نصب کنید اگه نبود هم هیچی
چرا این همه گرفتاری آخهشما باید چند تا ماشین جمع کنی ببری توی مکانی که ماشین رو له میکنه همون پیش بروسکی بعد یه پله کنارش هست برو فعال کن تا ماشین رو له کنه بعدش به میزان ماشینی که حالا یکی بوده یا بیشتر بهتون پول میده!
کافیه برین توفروشگاه اسلحه روبروی فروشنده وایستین یهو شاتگانو دربیارین بایه گلوله بفرستینش اون دنیا(اگه شما این کارو نکنین اون باشاتگانش همین کارو میکنه!)بعدش ببینین چقدر پول گیرتون میاد !به همین راحتی
!!!
البته بعدش سریع فرارکنینا وگرنه آقا پلیسه دعوامیکنه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)