کرم دارم مگه!! آپلودسنتر مربوطه مشکل پیدا کرده لابد ..چون که فکر کنم ویرایش کرده کارنامشو برداشته منم دیگه نمیتونم ببینم
دوباره میزارم :
![]()
کرم دارم مگه!! آپلودسنتر مربوطه مشکل پیدا کرده لابد ..چون که فکر کنم ویرایش کرده کارنامشو برداشته منم دیگه نمیتونم ببینم
دوباره میزارم :
![]()
کنکور نود نمیدونم اگه الان دانشجو نبودم چه حسی داشتم نمیدونم شاید استرس قبل رو اونم نمیدونم من دانشجو شدم با اینکه سخت بود اما آی تی علم وصنعت قبول شدم اما کنکور فقط درس خوندن نیست سر جلسه خیلی از مهارت هارو نیاز دارین مثل تظیم وقت و تسلط که خیلی کمک میکنه مدیریت استرس و توانایی محاسبه توی یه جا و وقت کم به نظر من توی مدتی که واسه کنکور درس میخونین ناامید نشین از نتیجه یه آزمون فکر کنین دنیا تموم شده اینا همش کارایه که من کردم و پشیمون شدم فکر نکنین رفتین داشگاه راحتین من که تهران توی یه دانشگاه خوب قبول شدم بازم روزهای کنکورم رو ترجیح میدم به الان واقعا دانشگاه اون چیزی نیست که فکر میکنین اما اگر واقعا میخواهین موفق باشین باید با دل و جون درس بخونین تفریحتون درس باشه من تو رشته خودم یعنی ریاصی تو درس دیفرانسیل اول قلم چی رو زدوم بعد اندیشه فائق و بعد نوبل این یعنی پله به پله از سخت به آسون از تست های تالیفی غافل نشین چون باعث میشه ذهنتون باز شه اما در مورد هندسه و گسسته باید بگم من خیلی وقت گذاشتم رو هندسه وگسسته اما اون نتیجه رو سر کنکور به قدر کارم نگرفتم به نظر من اگرکسی واقعا بتونه این دو دزس رو بالا بزنه خیلی هنر داره درمورد درس شیمی هم من مبتکران زدماما واقعا کسی که میخواد بره دانشگاه باید علاقه شو بشناسه یعنی به صزف اینکه من یه رشته رو دوست دارم انتخاب نکنه باید بدونه چبه چون بعد قبولی دیگه فرصتی نداره امیدوارم بهتون کمک کرده باشم اینا چیزایی بود که من موقع کنکور کسی رو نداشتم بهم بگه اما اگر شما بدونین خیلی کمکتون میکنه
سلام دوستان
میخوام کنکور 90 شرکت کنم ،ولی چون دانشجوام، نمیتونم ازمونارو شرکت کنم ، چه پیشنهادی دارین واسه اینکه احیانن عقب نیفتم (از تست زدن نه مطالعه)
درضمن از الان میخوام بکوب شروع کنم ( تقریبا 1 دی) تا اخر اسفند باید مطالعه همه ی دروس تموم بشه؟ میرسم تموم کنم؟
اگه دینی رو از روی کلک معلم بخونی .... خوندن هر درس بیشتر از 50 تا 60 دقیقه نمیشه ..... تازه بعدشم به این راحتیا فراموش نمیشه
درود
توی این سنجش دوره ی دیپلم چیه؟ من که پارسال خرداد امتحان دادم چی باید باشه؟
دوره ی دیپلم ؟
تو دفترچه ندیدم همچین چیزی
دوره دیپلم ؟!!!!!!!!!!!!
من که چنین چیزی ندیدم![]()
Last edited by omnia.2008; 12-12-2010 at 20:16.
11-دوره ديپلم: ضمن سال يا اول نيم سالي
حالا من اینو تایید کنم یا نه؟
اگه مثل بچه آدم روزانه درس خونده باشي ميشه همون ضمن سال ولي اگه بزرگسال خونده بشي ميشه نيم سالي
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
بچه ها نگفتين ميشه تو امتحانات نهايي دي ماه سال سوم ماشين حساب برد ؟ تو شيمي احساس ميكنم نياز بشه جون خيلي وقت ها عددهايي مواجه ميشم كه اصلا قال ساده شدن نيستن
فک نمیکنم به ماشین حساب ساده گیر بدن ؛بچه ها نگفتين ميشه تو امتحانات نهايي دي ماه سال سوم ماشين حساب برد ؟ تو شيمي احساس ميكنم نياز بشه جون خيلي وقت ها عددهايي مواجه ميشم كه اصلا قال ساده شدن نيستن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)