بله بنده در کنار کومودو از نرم افزارهای زیر به صورت غیر فعال و فقط برای اسکن استفاده میکنم و تا به حال هم هیچ مشکلی نداشتم :
Avira AntiVir , Malwarebytes' Anti-Malware ,HitmanPro35
آیکون های نرم افزارهای امنیتی که در سیستمم استفاده میکنم رو میتونید در امضام مشاهده کنید!![]()
اه ه ه ه ه ه ه ه چه خبر بابا مگه تو اطلاعات کار میکنی![]()
به دنیای اینترنت نمیشه اطمینان کرد.... منم که وسواسی.......
دوستان یکم کنجکاو شدم بدونم که لغت کومودو یعنی چی؟چرا اسمش رو گذاشتن کومودو؟؟؟!
تا اونجا که من سرچ کردم کمودو یک کلمه ی ایتالیایی است و معادل آن در انگلیسی comfortable است به معنی راحت،شاید هدف از این نام گذاری احساس راحتی و آسودگی در هنگام داشتن کمودو است،البته این رو فقط یا یک سرچ ساده یه دست آوردم اگر دوستان اطلاع بیشتری دارند خوشحال میشم با ما در میون بذارندوستان یکم کنجکاو شدم بدونم که لغت کومودو یعنی چی؟چرا اسمش رو گذاشتن کومودو؟؟؟!
Last edited by jolan57; 09-04-2011 at 19:52.
در سرچ من هم بعلاوه این، این رو هم دیدم که کاربردش در انگلیسی یک اصطلاح موسیقایی هست به معنای دارا بودن سرعت یا همون ضرب آهنگ متوسط و ملایم.
سلام منم به نتیجه شما رسیدم
فقط کلمه اسپانیایی
من اینجا پیدا کردم::کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگفته کمودو در زبان اسپانیایی معنی راحت میدهComodo in Spanish is comfortable so yes, at a comfortable speed.
خودش هم این منظورو برداشت کرده: در سرعت راحت !! است
دیتابیس کومودو سکوریتی آپدیت کردم بعدش یک اسکن کامل ، حدود 120 آت و آشغال پیدا کرد ، نمیدونم کومودو خیلی قوی هست یا مکافی آویرا هیتمن مالوربیت ضعیف هست.
همیشه آنتی ویروس ها یی که داشتم آپدیت بود و اسکن میکردم ، نمیدونم کومودو این همه رو چه جوری پیدا کرد که بقیه نمیتونستن.
اکثر چیزهایی که پیدا کرد درجه High داشتن.
دمش گرم
کومودو سکوریتی سایت هایی که مشکل داشته باشن بلوک میکنه؟ یک سایت مشکل دار معرفی کنید
Last edited by n-95; 10-04-2011 at 10:09.
مکافی نتونست قبول بشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان كومودو قسمتي براي حافظه هاي پرتابل نداره كه به محض اينكه وصل ميكنيم يه سيستم سريع ويروسي داخلش باشه رو بشناسه و اگه خطايي نداد راحت باز كنيم؟؟؟ مثل آنتي ويروس Nod32 ؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)