help meیه سوا داشتم من چطوری باید مودمو خاموش کنم همش روشنه خیلی داغ میکنه و بوی سوختگی کم میادهر سری قطع میشم دکمه پاور مودم رو بزنم و خاموشش کنم؟؟؟؟؟؟؟
![]()
![]()
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
help meیه سوا داشتم من چطوری باید مودمو خاموش کنم همش روشنه خیلی داغ میکنه و بوی سوختگی کم میادهر سری قطع میشم دکمه پاور مودم رو بزنم و خاموشش کنم؟؟؟؟؟؟؟
![]()
![]()
نه بابا من تو ویندوز یه کانکشن pppoe میسازم که اصلا هیچ تنظیماتی نداره فقط یوزر پسورد میخواد و بعدش زیرش زده connect همین!!خوب این نشون میده شما موقع ساختن کانکشن ویندوز یه اشتباهی داری یا درست کانکشن نمیسازی واسه مودم![]()
دوستان اگر سرویس شما مثلاً 128 یا 256 باشه و Username و Password یه سرویس 1Mb یا 2Mb رو در اختیار داشته باشید به فرض اینکه اون Username و Password روی خط شما کار هم بکنه (که نمی کنه) شما نمی تونید از اون Username و Password سرعت 1mb یا 2mb بگیرید و باز هم همون 128 یا 256 کیلوبیت بر ثانیه خودتون رو خواهید داشت، چون خطتون روی اون سرعت بسته شده. بنابراین رویا پردازی نکنید!به دست آوردن Username و Password یه شخص دیگه هیچ کمکی به شما نمی کنه.
اگر سرویستون با سرویس طرفتون هم سرعت باشه که مثل همید پس اینکارا چیه؟! اگه سرعتش کمتر باشه که دیگه نیازی به توضیح نیست، کی میاد سرعت بالاترش رو با سرعت پایین تر عوض کنه؟! اگرم سرعتش بالاتر باشه که طبق همون دلیلی که گفتم سرعت بالاش به شما تعلق نمی گیره. سرویس های مخابرات هم که محدودیت حجمی ندارن (که بگید از ترافیک طرفم استفاده می کنم). پس کلاً این فکرای شیطانی رو از سرتون بیرون کنید!
در ضمن Username و Password سرویس های مخابرات فقط روی خطی که براشون تعریف شده قابل استفاده هستند.
موفق باشید و موید.![]()
Last edited by mohsen_rkh; 12-04-2011 at 17:09.
سلام
به من گفتن خطت رانژ شده و اماده است
همه کابلها سالمن و وصل کردم
ولی وقتی مودم رو وصل میکنم چراغ adsl اش (لینک)روشن نمیشه (باید کار خاصی قبلش کنم)
مراحل ساخت کانکشن و... که بعدش هست
یه سوال دیگه هم داشتم :
قیمت مودم زیر رو کسی داره:
tp-link w8950nd
اصلا باز شدن و نشدن سايت ها ربطي به نحوه اتصال شما (Bridge يا PPPOE) به اينترنت نداره. دلايل ديگه اي داره كه سر منشاش مخابرات هست.
خيلي راحت دكه مودم پاور رو فشار بديد. همين
بله ديگه وقتي قطع مي شيد كه ديگه نياز به روشن بودن مودم نيست !
Last edited by mehrdad38; 12-04-2011 at 17:32.
سلام
1- خير اگر اتصالات كابل هاي مودم و خط تلفن به درستي انجام شده كار خاصي نداره پس معلومه خط شما هنوز رانژه نشده چون با روشن شدن مودم بعد از چند چشمك زدن كوتاه بايد چراغ ADSL ثابت روشن بمونه.
2- قيمت مودم رو اطلاع ندارم.
برای خودمم عجیب بود چون یک روز پس از ثبت نام گفتن خط رانژه شده!1- خير اگر اتصالات كابل هاي مودم و خط تلفن به درستي انجام شده كار خاصي نداره پس معلومه خط شما هنوز رانژه نشده چون با روشن شدن مودم بعد از چند چشمك زدن كوتاه بايد چراغ ADSL ثابت روشن بمونه.
زنگم میزنم پشتیبانی میگه رانژه هست! تمام اتصالات هم چک کردم درسته!
پشتیبانی گفت یک بار دیگه چک میکنیم اگه نشد
سیم کشی خونتون اشکال داره!
همچین چیزی ممکن هست؟اگه اشکال داشت که تلفنم نباید کار میکرد که کار میکنه!
بزارید یه جور دیگه بگم:اصلا باز شدن و نشدن سايت ها ربطي به نحوه اتصال شما (Bridge يا PPPOE) به اينترنت نداره. دلايل ديگه اي داره كه سر منشاش مخابرات هست.
من تو ویندوز7 ذفتم کنترل پنل بعد رفتم intrnet option بعد یه کانکشن PPPoE ساختم،، ولی با این کانکشن همه سایتا برام باز نمیشه!!
دفعه بعدی از روی دفترچه مودم عدد 192.168.1.1 رو تو آدرس بار زدم و رفت توسایت TP-LINK TD811 و از اونجا QUICK SETUP رو زدم و تنظیمات رو انجام دادم با این تفاوت که با این کانکشن میتونم همه سایتا رو باز کنم!!!!
حالا این چه فرقی داره نمیدونم؟!!؟!؟ و این رو هم نمیدونم که منظورمو متوجه میشید یا نه؟؟/ چون 3 صفحه است دارم هی میگم هی هیشکی نمیفهمه من چی میگم!@!!!![]()
اینترنت مخابرات همینجوریه.منم وقتی کانکشن از تو ویندوز میسازم فقط سایت google رو وا میکنه!
به نظر من حداقل 2 روز ديگه صبر كن اگر ديدي خبري نشد و چراغ ADSL مودم روشن ثابت نموند برو اعلام خرابي كن چون احتمال پيش اومدن مشكلاتي وجود داره.
اونا بررسي مي كنن ببينن مشكل از كجاست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)