تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 224 از 311 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228234274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اینم آمار جالبیه بچه ها , گفته شده تقریبا از 10 شوتی که توی چارچوب دروازست حدودا سه تاش گل میشه و از اونجایی که از 10 شوت 4.4 شوتها توی چاچوبه بنابراین میشه نتیجه گرفت که تقریبا از هر 7 شوتی که زده میشه یکیش گل میشه حالا باید این آمار رو با بازیهای فوتبالی که ساخته میشه مقایسه کنیم .

2. 6 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

دوست من اینجوری که من نمیدونم کدومه میشه اسم اون حالت رو بگین.

توی بخش تنظیمات دستی /کمکی ردیف دومه .

ویرایش :
    آفا این پستو حذف کنین .
    من امروز حوصله مباحثه ندارم .
    فکر میکنم شما یک مقداری از صراحت صحبتهام ناراحت شدی . از من دلخور نشو دوست من بحث همینه دیگه نباید آدم زود دلخور بشه اگر واقعا انسان به عقیدش ایمان داره سفت و محکم باید پاش وایسته و با دلیل و مدرک محکمه پسند , طرفو قانع کنه .

این صحبتم خطاب به همه دوستان خوبم توی این انجمنه که همیشه شرمنده محبتشون بوده و هستم .
    من به شخصه هر وقت متوجه بشم اشتباهی مرتکب شدم بلافاصله بدون هیچ ترسی اعتراف میکنم مثلا من حدودا 6-7 سالی میشد فیفا رو بازی نکردم و تا همین پارسال ذهنیت نسخه های کارنتو داشتم روی همین حساب کلی از PES تعریف میکردم هر چند که میدونستم فیفا واقعی تره و اینو هم میگفتم اما تصور میکردم اختلافشون خیلی کمه و حسابی هم از اعتقادم دفاع میکردم اما خدا شاهده به محض اینکه متوجه تفاوت زیاد این دو بازی شدم بلافاصله به اشتباهم اذعان کردم . این عیب نیست که آدم به اشتباهش اعتراف کنه عیب اینه که آدم یک جا بفهمه که اشتباه میکنه و قبول نکنه .

4. 14 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

فکر میکنم شما یک مقداری از صراحت صحبتهام ناراحت شدی . از من دلخور نشو دوست من بحث همینه دیگه نباید آدم زود دلخور بشه اگر واقعا انسان به عقیدش ایمان داره سفت و محکم باید پاش وایسته و با دلیل و مدرک محکمه پسند , طرفو قانع کنه .

این صحبتم خطاب به همه دوستان خوبم توی این انجمنه که همیشه شرمنده محبتشون بوده و هستم .
    من به شخصه هر وقت متوجه بشم اشتباهی مرتکب شدم بلافاصله بدون هیچ ترسی اعتراف میکنم مثلا من حدودا 6-7 سالی میشد فیفا رو بازی نکردم و تا همین پارسال ذهنیت نسخه های کارنتو داشتم روی همین حساب کلی از PES تعریف میکردم هر چند که میدونستم فیفا واقعی تره و اینو هم میگفتم اما تصور میکردم اختلافشون خیلی کمه و حسابی هم از اعتقادم دفاع میکردم اما خدا شاهده به محض اینکه متوجه تفاوت زیاد این دو بازی شدم بلافاصله به اشتباهم اذعان کردم . این عیب نیست که آدم به اشتباهش اعتراف کنه عیب اینه که آدم یک جا بفهمه که اشتباه میکنه و قبول نکنه .
    نه حسین جان بحث اون نیست . تا صبح هم بحث کنیم من حرفم همینه و من اصلا فکر نمی کنم که اشتباه می کنم بلاخره هر کسی یه عقیده ای داره ، و عقیده ی شما و مسعود و ... هم واسه من محترمه .
    این که گفتم حال بحث ندارم به شرایط روحی و روانی خودم برمی گرده که اصلا ربطی به این چیزا نداره .
    تو اون پستم جواب داده بودم و چون فکر کردم که این جواب من باز هم با بازتاب روبرو میشه و منم چند وقتیه که حوصله ندارم ترجیح دادم بحثو همونجا تمومش کنم .
    گفتم که دوستان با بازی حال کنن انگار که ما حال کردیم .
    یا حق .

6. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pouyaabiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بابا آخه دیگه بازیکنایی مثل مسی و رونالدو که باید بتونن 4 تا دریبل بدن ... تو فوتبال واقعی هم مسی تو یه بازی کلی بازیکن دریبل می زنه .

خوب میتونستن سرعت پر شدن رو بیشتر کنن یا اون اندازه کلشو کم کنن .

بدبختی اینجاست که همه در همه حالت تکل بلند میزنن ، آدم جرات نمیکنه تکل بزنه چون ممکنه توپ رو از نفر اول بگیره ولی اگه یکی کنارش باشه خطا میشه . (خداییش این ایراده بازیه نه نقطه قوتش)

بازیکنی مثل گیبسون توی منچستر یونایتد تو یه بازی (یادم نیست جلوی کی بود) 4 تا شوت پشت محوطه زد 2 تاش رفت تو گل و یدونش خورد به تیر .
    حالا شما تو فیفا با گیبسون 100 تا شوت پشت محوطه بزن اگه یکیش رفت تو دروازه ...

من منظورم سیستم تنه زنی نبود . مصاف رو در رو یعنی یه بازیکن داره میره یکی از روبروش بیاد توپ رو ازش بگیره .

فکر نمی کنم اینایی که نوشتم ایرادهای کوچیکی باشه
    امروز داشتم بازی می کردم ، با رونی رفتم گوشه محوطه سانتر کنم ، وقتی سانتر کرد لیز خورد رو زمین یه بازیکن حریف اومد خورد بهش داور خطا گرفت ( اینم یه ایراد دیگه )

----------------------
    ولی با تمام این حرفا من که اصلا از این بازی لذت نبردم ولی امیدوارم شما لذت ببری . دوستان لذت ببرن انگار که ما لذت بردیم .

بازی که اینقدر بده و پر مشکله چرا ااینقدر جدی پیگیر اخبارش هستیو........
    شما 100% هدفتون انتقاد نیست بلکه تخریب.......
    این آقای m jax هم از هرچی پست که بازیو میکوبه تشکر میکنه . فقطم تنها خودش.......
    موندم هدفشون چیه ؟ pes بهترین بازی فوتبال . خوبه؟دست از سر این بازی بردارید(خداییش فقط یه بار دیگه انتقادات این دوستان رو بخونید میفهمید چی میگم مثلا به سیستم تکل زنی بازی ایراد گرفته که محشره و حرف نداره)
    این اولین باره که اینطوری پست میدم. شرمنده همه دوستان

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بچه ها تو رو خدا راهنمایی کنید

هیچ راهی نداره دکمه ها رو عوض کرد؟تو 10 حالت custom داشت ولی 11 انگار نداره.من عادت کرده بود سرعت رو روی RB بذارم
    Last edited by وین رونی; 03-10-2010 at 22:37.

پروفشنال bushido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

Ladies & Gentelmen now the big moment for fifa 11 . . . WE ARE 11... Forever

بعله تازه من برای اولین بار گیم پلی فیفا نکست رو روی کامپیوتر عزیزم لمس کردم... وای خداوندا... عجب فوتبال نابی... چه فازی خواهم گرفت... مشکل گیم پد کلافه ام کرده بود نمی تونستم حرکت کنم و این باعث میشد نتونم گل بزنم و دریبل کنم... عجب چسبید خدائیش.

ولی امروز یه خبر توپ برای اونهایی دارم که هرچی با گیم پد ور میرن نمی تونن حلش کنن.

طریقه اصلاح کامل گیم پد:

1- فایل buttonDataSetup رو از داخل پوشه FIFA 11 که توی My Document هست پاک کنید. (اگه هست)
    2- لانچر بازی رو اجرا کنید و به تنظیمات اکسترنال برید به Controller گیم پدتون رو انتخاب و به طور کامل تمامی دکمه هاش رو تنظیم کنید. و اوکی کنید و ذخیره کنید و لانچر رو ببندید.
    3- به داخل این مسیر رفته و فایل buttonDataSetup رو با تکست پد اجرا کنید و این عنوان رو پیدا کنید توی اون
    AddController "My XBox 360 Controller"
    چند خط پایین تر تنظمات دکمه هایی رو خواهید دید که ابتدای اونها عبارت Xenon نوشته شده کل اونها رو پاک کنید بطوری که اون قسمت به این قالب در بیاد

همونطور که می بینید باید خط زیرین XInput Controller عنوان AddController "Controller_039 باشه نه کد های مربوط به Xenon

اگه کار ویرایش فایل رو درست انجام بدید. می تونید فایل رو ببندید و ذخیره اش کنید به بازی برید و صحیح ترین تنظیمات لذت ببرید. البته داخل بازی فعلا چون دمو هستش هر بار مجبورید 3 مورد دکمه رو جابجا کنید. که مربوط به تکل زدن و شوت زدن میشه من شوت و تکل سرپایی رو روی دکمه آبی و سانتر و تکل بلند رو روی قرمز می ذارم و اسپرینت رو روی RB قرار می دم.

حالا کمی بازی کنید خواهید دید که بازیتون کاملا فرق کرد... چون حالا می تونید با خیال راحت حرکت کنید و از دریبل های آنالوگ راست به صحیح ترین شکل ممکن استفاده کنید.

از داداشم : Squall Leonhart که با تمام وجود منو کمک کرد توی این کار تشکر میکنم.

دوست دارم فرید
    کسی میتونه بگه منظور ایشون ازین مسیر -که با رنگ قرمز علامتش زدم-چیه یکم بیشتر توضیع بدید چیکار کنم ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

پاس در این بازی یعنی حرفه ای ترین بازیکن ها مثل ژاوی و مسی پاس میدن به حریف!!!! شما تا ته پر کن باز شله! یعنی بازیکنت مثل گاگولا میره پشت حریف! خوب معلومه سخت تر میشه! تو یه بازی همه مثل فنر میپرن تو یه بازی یکی باید بیاد بکسلشون کنه! یک و دو که میندازی جوری در میره که انگار بازیکن فجر سپاسیه! داور که توپ از پای حریف هم در بره بیافته جلوی پات سوت میزنه ظاهرا در قوانین جدید فیفا گرفتن توپ در 90 درصد موارد خطاست! بهترین بازیکن های دنیا اگه مال شما باشن نه هد بلدن نه شوت!!!! اگرم هد بزنن برای حریف میندازن! جالبه تو ورد کلس سرعت حریف اونقدر زیاده که بهترین دفاع ها به پا به توپ حرف نمیرسن!!! شما اگه بشوتی در وازبان دقیقا تو 3 میلیمتری سه کنج با پلک مژه 17 هم توپ رو دفع میکنه اما حرف میزنه دروازه بان مثل دود شکل میگیره یه سوراخی توش پیدا میشه!!! اگه دفاع شما رو مهاجم حریف فشار بیاره مهاجم سه کنج گل!!! ولی شما بهتریم مهاجم رو داشته باشی خودش میگه بفرما توپ!!! داور و بازیکن خودی جلوی پاس یا شوتتو میگیره ولی برای کامپیوتر عمرا!!!! بهترین حرکتهای تو عمق و جا گیری از آن کامپیوتر ولی شما بهترین نوع جایگیری پشت مدافع شامل حالت میشه! پاس محکم به مقصد ممنوع! فقط به حریف! برخورد ها توپ به صورت کاملا تصادفی برای حریف! بازی کنهای شما معتادن زود خسته میشن مال کامپیوتر دقیقه نود نیترو میزنن! تو یه بازی حریف یک موقعیت و یک گل شما 4 بار تیر دروازه و یا به هر شکل مثلا تصادفی تو باقالی! شوت از پشت هجده کامپیوتر گل شما ......
    کی میگفت تو حالت سخت کامپوتر قوی تر نمیشه و همه چی برابره؟
    البته نکته مثبت هم داره و بیشترشون تو 10 هم بود درکل 11 فقط برای 2 نفره خوبه و یا اینکه کاملا شانسی بازی کنی!
    باز هم میگم فیفا با وجود اینکه گیم پلی خوبی داره و کلی دستت بازه ولی روند بازی دست شما نیست و این نمیزاره لذت ببری!
    دوستانی هم در تاپیک پست زدند که ظاهرا در EA کار میکنن و همه مشکلات بازی رو به طبیعی بودن اون ربط میدن! خوب شما میتونستید در نسخه های قبلی تیم گوام رو بردارید و شل بودن بازی و پاس و شوت و..... رو به طبیعی بودن بازی ربط بدید! نمیدونم مگه بازی پر هیجان تو دنیا بر گزار نمیشه که بد شوت زدنو بد پاس دادن بشه طبیعی بودن! همبن بارسا تو بازی چند تا پاس سالم میدن؟ اینجا چند تا میشه داد؟!!!
    یه بنده خدا خندش گرفته بود میگفت مثل بازی محلات اینا توپ لو میدن اونا توپ لو میدن چه جور بازییه؟ همون وسط زمین هی توپ میدن به هم!!!! دقت که کردم دیدم لیگ ایران اینطوریه و این بازی کاملا سیمولیت شده لیگ ایرانه!!!
    Last edited by shadanpoor; 03-10-2010 at 21:23.

11. این کاربر از shadanpoor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali.Mirzaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به فیفا بازان خفن.
    آقا ما اگه بخواهیم همین امشب یا فردا این نسخه رو خیلی سریع تهیه کنیم باید چه کنیم>؟!
    فروشگاه آنلاین میشناسین؟!
    چون ما با فامیل هر چند وقت یکبار لیگ میزاریم... فردا وقت هست میخواهیم لیگ و بر پا کینم.
    چه کنیم؟!

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

بازی که اینقدر بده و پر مشکله چرا ااینقدر جدی پیگیر اخبارش هستیو........
    شما 100% هدفتون انتقاد نیست بلکه تخریب.......
    این آقای m jax هم از هرچی پست که بازیو میکوبه تشکر میکنه . فقطم تنها خودش.......
    موندم هدفشون چیه ؟ pes بهترین بازی فوتبال . خوبه؟دست از سر این بازی بردارید(خداییش فقط یه بار دیگه انتقادات این دوستان رو بخونید میفهمید چی میگم مثلا به سیستم تکل زنی بازی ایراد گرفته که محشره و حرف نداره)
    این اولین باره که اینطوری پست میدم. شرمنده همه دوستان
    احترام خودتو نگه دار بچه جان .
    تو که جنبه ی نقد نداری چرا می خونی ؟ می تونستی مثل بقیه بیای جواب منطقی بدی ...

بهتر بود قبل از اینکه اینجوری بپری به من پست 2150 رو هم میخوندی تا بفهمی کی قصد نقد داره کی کوبیدن ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Alireza.M67; 03-10-2010 at 22:49.

14. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پاس در این بازی یعنی حرفه ای ترین بازیکن ها مثل ژاوی و مسی پاس میدن به حریف!!!! شما تا ته پر کن باز شله! یعنی بازیکنت مثل گاگولا میره پشت حریف! خوب معلومه سخت تر میشه! تو یه بازی همه مثل فنر میپرن تو یه بازی یکی باید بیاد بکسلشون کنه! یک و دو که میندازی جوری در میره که انگار بازیکن فجر سپاسیه! داور که توپ از پای حریف هم در بره بیافته جلوی پات سوت میزنه ظاهرا در قوانین جدید فیفا گرفتن توپ در 90 درصد موارد خطاست! بهترین بازیکن های دنیا اگه مال شما باشن نه هد بلدن نه شوت!!!! اگرم هد بزنن برای حریف میندازن! جالبه تو ورد کلس سرعت حریف اونقدر زیاده که بهترین دفاع ها به پا به توپ حرف نمیرسن!!! شما اگه بشوتی در وازبان دقیقا تو 3 میلیمتری سه کنج با پلک مژه 17 هم توپ رو دفع میکنه اما حرف میزنه دروازه بان مثل دود شکل میگیره یه سوراخی توش پیدا میشه!!! اگه دفاع شما رو مهاجم حریف فشار بیاره مهاجم سه کنج گل!!! ولی شما بهتریم مهاجم رو داشته باشی خودش میگه بفرما توپ!!! داور و بازیکن خودی جلوی پاس یا شوتتو میگیره ولی برای کامپیوتر عمرا!!!! بهترین حرکتهای تو عمق و جا گیری از آن کامپیوتر ولی شما بهترین نوع جایگیری پشت مدافع شامل حالت میشه! پاس محکم به مقصد ممنوع! فقط به حریف! برخورد ها توپ به صورت کاملا تصادفی برای حریف! بازی کنهای شما معتادن زود خسته میشن مال کامپیوتر دقیقه نود نیترو میزنن! تو یه بازی حریف یک موقعیت و یک گل شما 4 بار تیر دروازه و یا به هر شکل مثلا تصادفی تو باقالی! شوت از پشت هجده کامپیوتر گل شما ......
    کی میگفت تو حالت سخت کامپوتر قوی تر نمیشه و همه چی برابره؟
    البته نکته مثبت هم داره و بیشترشون تو 10 هم بود درکل 11 فقط برای 2 نفره خوبه و یا اینکه کاملا شانسی بازی کنی!
    باز هم میگم فیفا با وجود اینکه گیم پلی خوبی داره و کلی دستت بازه ولی روند بازی دست شما نیست و این نمیزاره لذت ببری!
    دوستانی هم در تاپیک پست زدند که ظاهرا در EA کار میکنن و همه مشکلات بازی رو به طبیعی بودن اون ربط میدن! خوب شما میتونستید در نسخه های قبلی تیم گوام رو بردارید و شل بودن بازی و پاس و شوت و..... رو به طبیعی بودن بازی ربط بدید! نمیدونم مگه بازی پر هیجان تو دنیا بر گزار نمیشه که بد شوت زدنو بد پاس دادن بشه طبیعی بودن! همبن بارسا تو بازی چند تا پاس سالم میدن؟ اینجا چند تا میشه داد؟!!!
    یه بنده خدا خندش گرفته بود میگفت مثل بازی محلات اینا توپ لو میدن اونا توپ لو میدن چه جور بازییه؟ همون وسط زمین هی توپ میدن به هم!!!! دقت که کردم دیدم لیگ ایران اینطوریه و این بازی کاملا سیمولیت شده لیگ ایرانه!!!
    شما زیادی به موتور دریبل زنی PES و انسانهای فضاییش عادت کردی عزیزم ... فیفا بازی نکن مجبورت کردن ؟
    در موقع توپ گرفتن ها واسه این همش خطا میشه بخاطر اینکه در فیفا تو بازی درگیری فیزیکی طراحی شده , شما درواقع دکمه دفاع کردن رو نگه نمی داری , شما دکمه فشار فیزیکی به بازیکن حریف رو همش نگه داشتی واسه همینم خطا میشه (دقیقا اشتباهی که اکثر PES بازا تو فیفا می کنن - البته تو PES هم تا حدود خیلی کمی همین قضیه هست ولی خیلی کم !) دفاع کردن دکمه نمی خواد شما درست برو تو پای حریف توپ رو راحت ازش بگیر ! اگر خیلی سخت بود فوق یه دوبار هم دکمه فشار فیزیکی (همون به اصطلاح دفاع شما) رو نگه می داری که کمک کنه ... نکه از اول تا آخر موقع دفاع همش یه دکمه رو نگه داری ..... متاسفانه اکثر ایرانیا تو همین کلوپها فقط با سبک PES , Winning eleven فوتبال رو تجربه کردن و فکر می کنن بهترین حالته !
    مثال :شما بازیهای ماشین سوار سیمولیشن(Need for speed Shift / Forza / GT) یا همون شبیه ساز رو با بازیهای آرکیدش (مثل split/second) مقایسه کن مشخصا ممکنه بگی هیجان اسپلیت سکند بیشتره یا مثلا عامه ممکنه بیشتر باهش حال کنن ولی همین shift بیشتر کسایی که می خوان واقعیت رو شبیه سازی کنن سمتش میرن !
    عزیز فاز فیفا و پی ای اس کلا با هم فرق دارن بی خیال فیفا شو (شما فکر کن تمام سایتها خارجی و اهالی حرفه ای فوتبال همه الکی حرف می زنن از خودشون) کلا راحت باش بی خیالی طی کن

16. 6 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •