کسپر که شناخت
این VT هم انگار حالش خوش نیست
پیغام کسپر میگفت انگار میخواد به خود کسپر حمله کنه (فکر کنم) حال نداشتم عکس بگیرم![]()
کسپر که شناخت
این VT هم انگار حالش خوش نیست
پیغام کسپر میگفت انگار میخواد به خود کسپر حمله کنه (فکر کنم) حال نداشتم عکس بگیرم![]()
1مخرب دیگر............: دی
لینک دانلود.password: 123کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیتدفندر 5 تا رو شناخت
![]()
این دوتا مخرب تکی رو هم شناخت بیتدفندر
اخری رو مایکروسافت اسنشال هم شناخت (چند تا قبلش رو باهاش ازمایش نکردم)
راستی یه سوال دوستان با این که من مخرب اخری رو اجرا نکردم گارد انتی ویروس فکر می کنم میگه که دسترسی اون رو به فایلی بلاک کرده. این با توجه به این که من اجراش نکردم چه معنی میده؟
![]()
نورتون با آپدیت 70 روز پیش با سونار فایل رو حذف کرد
![]()
یک توصیه امنیتی فوق العاده مهم:
با توجه به رواج فایل های pdf آلوده(با تشکر ویژه از دوست خوبم امیرkarkas20 که این این خبر رو برام دادن)،
شما با غیر فعال کردن جاوااسکریپت pdf reader از خرابکاری این فایل های آلوده در امان خواهید بود....
![]()
3 مخرب جدید....
لینک دانلود.نتیجه ویروس توتال این سه مخرب جدید..........کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدpassword: 123کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
5 مخرب شناسایی و حذف شدن:
1 مخرب هم پاک شد :
بله SONAR مجزا از Database های محلی و آنلاین عمل میکنه.
دو تاشون حذف شدن ولی live.swf شناسایی نشد!
![]()
2مخرب Exploit.PDF
لینک دانلود.نتیجه virus totalکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
================================================== ==================کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2 فیک انتی جدید....
لینک دانلود.نتیجه virus totalکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید================================================== ====================کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4 مخرب .......
لینک دانلود.نتیجه توتال یکی از مخرب ها...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)