تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 224 از 451 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228234274324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

حسن جان همش رو که نه ولی نصف بیشتر مطالب این تایپیک رو خوندم و به این نتیجه هم رسیدم که مدل خوبیه
    اما مشکل از دو چیزه
    1 قیمتش که زیاده
    2 اینکه پشت ویترینیه و پلمپ نیست و برچسب پشتشم یه جوری کهنه به نظر میرسه

دادا چند رو صبر کن. عجله کار شیطونه. هم بار جدیدشون میرسه و قیمت میاد پایین و هم پشت ویترین نیست.
    مال حسن آقا هم مدل خوبیه. من اصلا رو برند تعصب ندارم و فقط برای احتیاط و کمتر خراب شدنش ایسوز گرفتم.

مادربوردهای ایسوس رو که شنیدی بعضی مدلهای فوق العاده میزنه و تو همه سایت ها هم تست ها رو خوب پشت سر میذاره. من رفتم واسه داش کوچیکم بازار ایران یه مادر بورد بگیرم. برند Biosatar رو میخواستم. طبقه اول همه میگفتن آشغاله بالاخره یه گوشه طبقه دوم گیر آوردم. خریدمش. جالب اینه که 125 بود و مال ایسوس و گییگا با همون امکانات و چیپست و خازنای حالت جامد 180 بود !!!!! الان یه ساله در حالت اورکلاک شده مثل خر داره کار میکنه و هیچیش هم نشده !!!!

اکه به خوشگلی و برند باشه سونی و اپل خوبه ولی به نظر من کار مهمه و کار. لوونو مارک کلا خوبی هست. ایسوس هم خوبه. هر کدوم بیشتر راضیت کرده بگیر ولی گرون نگیر. آدم گرون بگیره تا یه مشکل نرم افزاری داشته باشه دلش رو میزنه و پشیمون میشه.

2. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باشه
    ولی من احتمالا تا 1 یا 2 هفته دیگه میخوام برم یه شهر دیگه دانشگاه
    یعنی تا اون موقع دوباره از این مدل میاد تو بازار
    اگه تو تهران هم قیمت خوب باشه میرم میگیرم
    شما تهران خبر نداری؟

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یک زنگ بزن نمایندگی هر چن د روزی که گفتن رو ضرب در عدد 2 کن میشه همون روزی که همه مغازه ها میارن .

---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------

شاید فایروال نود بازه ... یا ویروس یاب دیگه ای هست فایر والش فعاله ؟؟؟؟

ران از ادمینیستریتور هم که لابد زدی دیگه.
    نه من از اویرا استفاده میکنم ..... بعد این اپدیتهاش حدودا چند مگه؟ شخصا بالای 50 مگ رو نمیتونم دان کنم ! با ایرانولم

5. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

یک زنگ بزن نمایندگی هر چند روزی که گفتن رو ضرب در عدد 2 کن میشه همون روزی که همه مغازه ها میارن .

---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------

نه من از اویرا استفاده میکنم ..... بعد این اپدیتهاش حدودا چند مگه؟ شخصا بالای 50 مگ رو نمیتونم دان کنم ! با ایرانولم
    کلش که زیاده. شاید 500 مگ ولی اگه بزنی آپدیت قبل از نصب میگه کدوما رو دانلود کنم و آپدیت کنم.
    آویرا هم فایروال داره دیگه. البته نسخه ی مورد استفاده ممکنه فایروال توش نباشه.

مثلا نود ورژن smart security توش 4 مگ فایر وال داره. ورژن antivirus anti spyware نود 4 مگ حجمش کمتر از اسمارت سیکیوریتی هست و فایر وال نداره. من این بی فایروالش رو استفاده میکنم آخه کرک بعضی نرم افزارهام و همین طور شبکه رو هی بلاک میکنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

در مورد پر شدن حجم هارد فکر می کنم طبیعی باشه ! چون شما وقتی تغییرات ایجاد می کنید و برنامه نصب می کنید ویندوز بک آپ میگیره دائما و این بک آپ ها فضای هارد رو اشغال می کنن.! در مورد فتوشاپ هم چون یک فضایی رو بصورت کش برای خودش اشغال میکنه اینم طبیعیه!
    حدود 40 از فضا درایو cپر شده وهر بار داره پر تر میشه! تا 1ماه دیگه فکر کنم جا نداشته باشه! بعید میدونم طبیعی باشه

---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------

الان 110 گیگ از درایو cپر شده!!!! تا 2 روز قبلش 50 بود.ولی الان 2گیگ 2گیگ هر بار پر میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شماره نمایندگی سازگار رو مرحمت میکنید؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

حدود 40 از فضا درایو cپر شده وهر بار داره پر تر میشه! تا 1ماه دیگه فکر کنم جا نداشته باشه! بعید میدونم طبیعی باشه

خب 8 9 گیگ احتمالا بک آپ ویندوز میشه. البته حداقل گفتم.
    30 گیگ بقیه هم برنامه هاست که به نظرم معمولیه. مال من 75 گیگ بود که .... کجاش زیاده آخه ؟

با اون برنامه که گفتم میشه بک آپ ویندوز رو دیلیت کنی. دستی هم بگرد ببین کجای ویندوز بک آپ قرار میگیره دیلیتش کن.

راستی تصحیح میکنم. با tuneup بخش free up disc spase میشه بک آپ ویندوز رو دیلیت کرد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

لطفا بگید جریان این لپ تاپ چیه اینجور شده؟!!!

---------- Post added at 12:27 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------

سلام دوستان من الان چند روزه درایو cدارم ذره ذره پر میشه!!!
    دلیلش چیه؟
    من 1 برنامه photo shop 32bitروی سیستمم نصب کردم احتمال میدم از اون باشه!
    البته همون روز از یک کامیوتر هم فلش نصب کردم اما ویروسی نشناخت لپ تاپ و کپی کردم!
    انتی ویروسم ESET SMART بود! پاکش کردم جاش avast نصب کردم اما تغییری حاصل نشدو ویروسی هم پیدا نشد.
    photo shopo رو uninstal kardamولی باز هارد داره پر میشه! وقتی که فایل فتوشاپو باز میکنم 6گیگ از فضا کم میشه....
    تازه 2و3 بار هم هنگ کرده اساسی که فقط با کلید پاور خاموش شده! نمیدونم چشه! راهنمایی کنید لطفا!
    photoshop 64 هم نصب کردم اما باز.... داره 1کم اذیت میکنه! کمک.... کارام مونده!

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

لطفا بگید جریان این لپ تاپ چیه اینجور شده؟!!!

---------- Post added at 12:27 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------

سلام دوستان من الان چند روزه درایو cدارم ذره ذره پر میشه!!!
    دلیلش چیه؟
    من 1 برنامه photo shop 32bitروی سیستمم نصب کردم احتمال میدم از اون باشه!
    البته همون روز از یک کامیوتر هم فلش نصب کردم اما ویروسی نشناخت لپ تاپ و کپی کردم!
    انتی ویروسم ESET SMART بود! پاکش کردم جاش avast نصب کردم اما تغییری حاصل نشدو ویروسی هم پیدا نشد.
    photo shopo رو uninstal kardamولی باز هارد داره پر میشه! وقتی که فایل فتوشاپو باز میکنم 6گیگ از فضا کم میشه....
    تازه 2و3 بار هم هنگ کرده اساسی که فقط با کلید پاور خاموش شده! نمیدونم چشه! راهنمایی کنید لطفا!
    photoshop 64 هم نصب کردم اما باز.... داره 1کم اذیت میکنه! کمک.... کارام مونده!

دادا چرا عصبانی میشی حالا
    ببین تو فولدرای ویندوز و فولدر temp و این فایلهای مخفی و ... ببین این فضا کجا کم میشه؟ بالاخره ویروس یا برنامه یه جایی داره فایل درست میکنه دیگه. نمیشه که هیچی ایجاد نشه و حجم 2 3 گیگ هی کم بشه. اول مشخص کن چه فایلی و کجاست تا شاید بتونیم کمکی کرده باشم.

بعدش هم ویروس یاب نصب باشه دلیل نمیشه ویروس فلش رو بگیره. من همیشه فلش وصل میکنم که مال خودم نیست میزنم همه فایلها رو ویندوز نشون بد و هر چی که به نظرم مشکوکه پاک میکنم. به ویرسو یاب هم هیچ کاری ندارم. اصلا انگار وجود نداره.

در ضمن ....

مهمه: رو فلش دبل کلیک کنی مثل اینه که ویروس اتوران اتوماتیک اجازه ی نصب داره !!!!!

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

یکی به من کمک کنه.
    من تاحالا دوتا فلش، یه کارت اس دی و یه گوشی موبایل به لپتاپم وصل کردم. اما هیچکدوم رو نمیشناسه و توی مای کامپیوتر نمیاد.

باید چیکارش کنم؟
    یا اگه نمیدونید، بگید کجا باید بپرسم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •