تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 224 از 228 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228 آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 2274

نام تاپيک: کلوپ نوکیا |N8| (تاپیک قدیمی)

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

موتوری مگه پارس آنلاین نداری ؟ با اون عکسا رو آپ کن : ))
    جالبه پستای دوستی که کامنت گذاشته 34 تاست و اونیکی که متنفر شده 11 تا !
    ای کاش مثه بقیه فروما اون بغل تب آی پی هم وجود داشت !!!
    البته مدیرا این قابلیتو دارن ! فک کنم اگه ازش درخواست کنیم همه چی مشخص میشه

2. 6 کاربر از R@R#M@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

فقط ذکر یک دلیل کافیه که بگم اون دوست عزیزمون که با گوشی کار کردن نظرشون مغرضانه هست و اونم اینکه فلش زنون n8 از نظر روشنایی عکس بهتر از n82 هست و چون خودم n82 دارم و برد فلشش بیش از 4 متر هست پس فلش n8 باید بهتر از این حرفا باشه نه اینکه به گفته ایشون فقط تا یک متر جواب بده
    تازه بر فرض محال اگه اینطور هم بود gsmarena ابروی نوکیا رو میبرد
    2 -3 صفحه قبل یه ریویوی خیلی خوب از فلش n8 گذاشتم بهتره او ببینید
    راستی مثل اینکه تازگیا شرکت معظم سامسونگ یک ارتش سایبری هم ایجاد کرده که به تخریب برندهای دیگه در وب میپردازن و میگن حقوق خوبی هم میده

4. 9 کاربر از ali_power42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

گیمینگ در ان 8 و آیفون 4:

لینک دانلود ویدیو:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک پخش ویدیو:
    کد:

6. 5 کاربر از hamidkabiri6270 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Dark.Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

موتوری مگه پارس آنلاین نداری ؟ با اون عکسا رو آپ کن : ))
    جالبه پستای دوستی که کامنت گذاشته 34 تاست و اونیکی که متنفر شده 11 تا !
    ای کاش مثه بقیه فروما اون بغل تب آی پی هم وجود داشت !!!
    البته مدیرا این قابلیتو دارن ! فک کنم اگه ازش درخواست کنیم همه چی مشخص میشه
    خب حالا که اینطور شد من از مجتبی جان میخام آی پی رو چک کنه
    اگه تو راس میگی یوزر منو بن کنه
    اگه دروغ میگی تو رو بن کنه
    قبول داری ؟
    هر کس دیگه هم اینجوری فک میکنه میتونه شرکت کنه و در صورتی که اشتباه کنه یوزرش بن بشه!

فقط ذکر یک دلیل کافیه که بگم اون دوست عزیزمون که با گوشی کار کردن نظرشون مغرضانه هست و اونم اینکه فلش زنون n8 از نظر روشنایی عکس بهتر از n82 هست و چون خودم n82 دارم و برد فلشش بیش از 4 متر هست پس فلش n8 باید بهتر از این حرفا باشه نه اینکه به گفته ایشون فقط تا یک متر جواب بده
    تازه بر فرض محال اگه اینطور هم بود gsmarena ابروی نوکیا رو میبرد
    2 -3 صفحه قبل یه ریویوی خیلی خوب از فلش n8 گذاشتم بهتره او ببینید
    راستی مثل اینکه تازگیا شرکت معظم سامسونگ یک ارتش سایبری هم ایجاد کرده که به تخریب برندهای دیگه در وب میپردازن و میگن حقوق خوبی هم میده
    من حالا نمیخام از ان8 بد بگم ولی به نظرم صحبت اون دوستمون در مورد فلش درسته
    خود gsmarena گفته فلشش از ان82 کوچیکتره و متعاقباً نور کمتری داره
    در مقایسه با پیکسونم با ایزو 360 در برابر 160 پیکسون عکس کم نورتری گرفته

حمید بیخیال داداش. چه بحث بیخودیه میکنین؟ گوشی میاد به زودی همه چی معلوم میشه
    تا همین چند روز پیش انگجت بد بود یهو خوب شد!
    من اصلاً قصد بد جلوه دادن ان8 رو ندارم
    فقط از این ناراحت میشم که چقدر تعصب در مورد این گوشی بیداد میکنه که به یه بنده خدایی که با این گوشی کار کرده اینطور توهین میکنید ... من وقتی پست دوستمونو خودندم اصلاً برام مهم نبود حتا ناراحت شدم که این گوشی این ایراد هارو داره ولی وقتی دیدم دوستان چطور بهش توهین میکنن واقعاً ناراحت شدم و نتونستم جلوی خودمو بگیرمو چیزی نگم

عزیز دلم شما اگه از ان 8 خوشت نمیاد میتونی نخریش .برو همون کالسکه را بخر که خدای گوشی ها است.این که بحث کردن نداره.بهتره جو تاپیکو منحرف نکنی.
    من اتفاقاً از ان8 خوشم میاد ... یکی دیگه از ان8 بد میگه همه چیزو میندازین گردن من
    نمیدونم چه هیزم تری به نوکیا فروختم
    عزیزان من از این گوشی خوشم اومده و دوست دارم بخرم ولی اگه کسی که باهاش کار کرده انتقاد کنه نمیام بهش توهین کنم
    لطفاً شما هم رعایت کنید

مرد حسابی باید با منطق انتقاد کرد، نه اینکه یه بابایی بیاد از خودش یه برسی بنویسه که با کل دنیای موبایل متفاوت هست!

اواترت رو هم گفتم چون نمیدونم چه حکمتی هست که هر کی بیاد بگه این گوشی فلان مشکل رو داره و سامسونگ بهتره، شما به عنوان وکیل ایشون وارد عمل میشید و خودتون رو میکشید تا با دلایل غیر واقعی ثابتش کنید!

در کل پیشنهاد میکنم برید به کمپانی سامسونگ بگید یه گوشی بسازه تا شما دیگه نسوزید که N8 گوشی های سامسونگ رو له میکنه!
    دقیقاً همینطوره ... نظر این دوستمون اونطورم با سایتا متفاوت نبود ... اصلاً چیز بدی نگفته بود به اونصورت
    فقط از منوهاش و سرعت زومش انتقاد کرده بود که gsmarena هم دقیقاً همینارو گفته بود

8. 6 کاربر از Dark.Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال chessmathter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

من دوتا بررسی دوستان ninja و airowa رو گذاشتم .دوستان خودشون قضاوت کنن.
    به نظر من ظاهر سیستم عامل روی تصمیم یا نظر airowa تاثیر گذاشته و به نظر از عدم اطلاعات چون بنده از 4 ماه پیشم میدونستم منو هاش مثه 5800 هست ویا سه همو اسکرین داره.
    ولی آیا واقعا هیچ فرقی با 5800 نداره؟

کد:
    کد:
    در آخرم چند نقل قول می زارم.!gsmarena
    Another first is a Nokia AMOLED display to remain perfectly legible under direct sunlight. Previous attempts were pretty poor on a bright sunny day, but this time they got it right.
    The indoor image quality, as is to be expected from an AMOLED unit, is pretty good with deep blacks and nicely saturated colors. Not as impressive as Samsung’s SuperAMOLED screens, but certainly competitive elsewhere.
    The N8 screen sensitivity is as good as we’ve come to expect from capacitive units
    What bothers us slightly more is the bluish cast that most N8 flash shots get, meaning there's something wrond with the automatic white balance setup but we hope Nokia engineers will take care of it in the future
    یه سوال داشتم دوست عزیز شما 30 درصد که نوشتی رو از کجا آوردی از اینجا!
    The Nokia N8 comes with a 30% smaller flash module than the Nokia N82, which naturally provides less light. However the improved high ISO performance compensates for the lower flash range. The Nokia N8 goes for a higher ISO setting so that it achieves the same exposure with less light coming from the flash.
    مامیدوارم ناراحت نشده باشی اما منظورم با چه وسیله ای اندازه گرفتی عدد چیه؟!!! اونم رویو دستی
    t's obviously time for the Samsung Pixon12 to give up its cameraphone crown. The little fella managed to hold onto it for more than a year by using a lot smaller 1/2.5" sensor, which is an impressive achievement on its own.Now however it should make way for the new cameraphone king.With great dynamic range and excellent low-light performance, lots of resolved detail, geometrically perfect lens and, pleasant, but not overdone colors, the Finnish flagship leaves no doubt as to whether it is worthy of the crown. The only issues we can point out with the camera are the inconvenient user interface and the uninspiring flash photography results.
    در مورد دوربین اگه هم مشکلی باشه با آپدیت حل میشه.مطمعن باشد بهترین کمرا فون موجود در حال حاظر n8 می باشد.
    در مورد سیستم عامل وانترفیسشم قبلا گفتم.
    اما یه سوال چرا سیستم عامل های دیگه با مشکلات متعدد مثله win 7 که بلوث نداره یا iso با امد نرم افزار حل میشه اما انترفیس سمبین با برنامه های که اومده و به کلی تغییر میده حل نمیشه؟
    اما باید واقعیت که این اترفیس برای چند دهه است و تغییرنرکده نادیده گرفت ونوکیا باید به فکر باشه.کماکان که بنده یه جا نظر سنجی در باره آیکون ها دیدم از نوکیا چه بسا...
    در مورد نرم افزار و حتی بازی باید وایساد اما در این زمان حرفی نیست.
    جناب dark.life عزیز قضیه شما مثله چوبان دروغگویه! شما این قدر فقط تمسخر وبد گفتین و تعصبی حرف زدین و فقط از کسانی که بد گفتن تشکر و کردینو تا چیزی شده اومدین که اگه راستم بگین کسی باور نمکنه و
    من نمی دونم چرا پست های شما رو قبل خوندن میدونم یا داره بد میگه یا تمسخره.این یعنی شما از قبل جبهه در مورد این دسگاه گرفتین ونظر و تایید شما غیر قابل پذیرش میشه.
    Last edited by chessmathter; 15-10-2010 at 14:10.

10. 10 کاربر از chessmathter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

تا همین چند روز پیش انگجت بد بود یهو خوب شد!
    من اصلاً قصد بد جلوه دادن ان8 رو ندارم
    فقط از این ناراحت میشم که چقدر تعصب در مورد این گوشی بیداد میکنه که به یه بنده خدایی که با این گوشی کار کرده اینطور توهین میکنید ... من وقتی پست دوستمونو خودندم اصلاً برام مهم نبود حتا ناراحت شدم که این گوشی این ایراد هارو داره ولی وقتی دیدم دوستان چطور بهش توهین میکنن واقعاً ناراحت شدم و نتونستم جلوی خودمو بگیرمو چیزی نگم
    حسن جان من نه هیچ موقع گفتم engadget خوبه نه گفتم بده! فقط یه نقل قول کردم از حرفی که زده خدایی خیلی تعریف کرده بود دیگه. نکرده بود؟ من به حمید گفتم بحث نکنیم که تاپیک منحرف نشه! مگه گفتم کی درست میگه کی اشتباه؟ گفتم گوشی اومد همه چیز معلوم میشه! همین! به خدا قصد توهین هم به اون دوستمون حالا هرکی باشه نداشتم!

12. 4 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه astaragg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    astara-gorgan

پيش فرض

عزیز استاد شطرنج ، خودتو خسته نکن از این ....... تو همه فروما هست!
    ان 8 رو عشقه!

14. 2 کاربر از astaragg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

در خوب بودن ان 8 هیچ شکی نیست؛ دوربین خوب، صفحه نمایش خوب، برند خوب، مواد خوب، امکانات خوب تر!!!
    گالکسی اس و ویو و... هم در نوع خودشون و رده خودشون خیلی خوبن. من خودم به شخصه عاشق ویو هستم و با خودم وعده کردم یکی از گوشی هایی که حتما باید بخرم همین ویو هست. حالا این چه صیغه ایه که یکی می گه سامی بده، یکی دیگه می گه نوکیا بده؛ یکی هم در این میان می شه بنزین روی آتیش و کل قضیه دوربین های دیجیتالی رو زیر سوال می بره؟!!!

من فقط خیر سرم یک هفته رفتم ایالات متحده تفرش برای درس خوندن و از اینترنت دور بودم؛ الان که اومدم گفتم ببینم تازگی ها چه خبر، بعد می بینم شما ها پریدین به هم و...
    دوستان من؛ تضمین می کنم همین ان8 مردونه تا 2 سال دیگه ( تازه در بهترین شرایط فروش ) از چشم همگان می افته و بعد هم به فراموشی سپرده می شه ( همون طور که ان70 به فراموشی سپرده شد ). اما این دوستی هاست که می مونه...

خدایی حیف نیست که دوستی ها زیر سوال بره...؟ به خدا، به پیر، به پیغمبر ارزش همتون بیشتر از این گوشی هاست.اصلا گور بابای نوکیا و سامسونگ و اریکسون و... خوبه؟!

شما رو به خدا این قدر با هم درگیر نشین

دوستتون دارم
    شاد باشین

16. 10 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

فیلمبرداری از فوتبال با ان 8:

آقا حسن و دار و دسته برید بشینید داربی پایتخت را ببینید الان شروع میشه اینقدر اسپم ندید.

لینک دانلود ویدیو:
    کد:
    لینک پخش ویدیو:
    کد:

18. 6 کاربر از hamidkabiri6270 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه PC°BASE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

10

خب حالا که اینطور شد من از مجتبی جان میخام آی پی رو چک کنه
    اگه تو راس میگی یوزر منو بن کنه
    اگه دروغ میگی تو رو بن کنه
    قبول داری ؟
    هر کس دیگه هم اینجوری فک میکنه میتونه شرکت کنه و در صورتی که اشتباه کنه یوزرش بن بشه!
    منم مثل دوستمون فكر ميكنم فكر ميكنم اون يكي يوزر هم براي شما باشه حسن خان ، از بن شدن هم نميترسم .

20. 6 کاربر از PC°BASE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •