چه جالب با هم در يک لحظه pm گذاشتيم
خوب اين کل کيف چرم ايتاليا هستش و از همه مهمتر مارک لامبورگينی هستش که همون ارم گاو جلوش کلی ارزش داره
يکم گرون هست ولی ارزش داره![]()
چه جالب با هم در يک لحظه pm گذاشتيم
خوب اين کل کيف چرم ايتاليا هستش و از همه مهمتر مارک لامبورگينی هستش که همون ارم گاو جلوش کلی ارزش داره
يکم گرون هست ولی ارزش داره![]()
خلاصه بهت بگم دوست عزيز از افتادن گوشيت رو زمين 100% چيه 200% راحت باش من 3 روز پيش داشتم با اين پيک موتوری ها که بگم خدا چيکارشون نکنه ميرفتم يجا بی انصافا ميدنيد که چی ميرن يه عابر امد جلوش نزديک بود بزنه ولی خدا رحم کرد نزد ولی گوشی من مثل بدلکارن
10 ،12 بار رو زمين بيريک زد 2،3 متر هم سور خورد محکم خورد به جدول ولی از اونجا که گلکسی من هميش اين هشدار های پليس راهنمايی و رانندگی رو تو tv ميديد کلاه آيمنی همراه داشت و از ضربه به سرش جلوگيری کرد
خلاصه انگار گوشی رو بزاری تو سامسومت
عزيزان با فينگييليش نوشتم![]()
یه ویدیو دیدم یه جاپنیه نامرد انداختش تو یه سری پیچ و مهره و اینا و قاطیشون میکرد و من که فک کردم این گوشی الان هزار تیکه شده میاد بیرون(اینو با نکسوس اشتب گرفتا ظاهرا!) ولی خدایی هیچیش نشد...بعد با یه پیچ روش نوشت و باز صفحش خط ور نداشت.....بعد یه تیزبر ورداشت و باهاش خط خطیش کرد نامرد!!خلاصه انگار گوشی رو بزاری تو سامسومت![]()
از ارتفاع انداختش هیچیش نشد!!! از ارتفاع بیشتر انداختش صفحش مالید!!! ولی زنده بود و صدا میداد.....
کلا یه خر گشوی به تمام معناست گلکسی!
منم یه فیلم دیدم که گوشی رو از ارتفاع انداخت و صفحش شکست و خورد شد ولی گوشی کار میکرد![]()
میشه ادرس سایت بدبد تا بتونم برنامه یا live wallpaper دانلود کنم؟؟؟؟
راستی این کیفها رو از کجای تهران میتونم تهیه کنم؟؟؟؟
Last edited by hasti60; 13-10-2010 at 22:43.
عزيزم از هيچ کجای ايران اگه خوشت اومده به لينک زير برو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو 4shared بزن live wallpaper کلی میاره.
لایو والپیپر که هیچی!!! دوستمون تو پست بالا قشنگ توضیح داده واست!میشه ادرس سایت بدبد تا بتونم برنامه یا live wallpaper دانلود کنم؟؟؟؟
ولی برنامه رو اکثرا باید با بارکد بگیری!!! لینک مستقیم واسه پک گیر میاد الان فقط(تقریبا! تک و توک میتونی پیدا کنی لینمک مستقیم!)!! اونم زیاد به درد نمیخوره!!!
دوستان گلممن امروز صبح ساعت 10 رسيدم تهران و الان در جوار دوستان تهراني هستم
خلاصه خونه پسرعمه پياده شدم و ساعت 11 همچين عين نديده ها رفتم سمت علائدين
البته اصلا توي مغازه ها نرفتم و فقط ويترينهارو نگاه كردم
چنتا سوال
اين اتاق نمايش سامسونگ كجاست من نتونستم پيداش كنم هرچند سرسري نگاه كردم؟
بعد اينكه پشت گالكسي حتما بايد نوشته باشه گوگل يا مهم نيست؟
جفتش بود هم گوگل دارش هم بدون گوگل فرقي با هم ندارن؟
بعد اينكه دوستان لطف كردن چنتا آدرس براي خريد باگارانتي بهم دادن
ميخواستم اگه لطف كنيد چنتا مكان معتبر براي خريد بدون گارانتي هم معرفي كنيد
ميگم اينجا اي دي اس الش خيلي سريعتره ها
پايتخته ديگه
بابا من اين سوالارو چند صفحه اس دارم با خودم ميكشم
يه عنايتي بكنيد بابا
لطف كنيد خيالمون رو راحت كنيد
در مورد گوگل پشت گوشی سخت نگیرید.بعضی ها دارن بعضی ها ندارن.مثل جعبش که 2تا پک مختف هست و فرقی ندارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)