شهاب بنایون رو 11.6 میلیون می فروشی؟ همه پولم همین قدر هستش
درشت می نویسم که بیشتر توی چشم باشهاضافه کردم . وحید چرا همش اینقدر درشت مینویسی ؟![]()
شهاب بنایون رو 11.6 میلیون می فروشی؟ همه پولم همین قدر هستش
درشت می نویسم که بیشتر توی چشم باشهاضافه کردم . وحید چرا همش اینقدر درشت مینویسی ؟![]()
Last edited by vahidgame; 28-02-2010 at 21:10.
سلام شهاب جان بابل رو بنداز بغل تورس 4-4-2 کن.البته تورس رو یه کم عقب تر به بازی بگیر بعد با استفاده از اون کارتش که بازیکنا رو فریب میده و به سمتش میکشونه.استفاده کن و توپو به جرارد بده که جرارد بهلافاصله بابل یا مهاجم دیگری رو صاحب گل زنی می کنه.لوکاس رو بنداز ذخیره به جاش مهاجم بیار.
راستی ریرا رو نفروش ریرا یه خاصیتی که داره اینه که قدش بلند و اگه یه هافبک از سمت راست حرکت کنه سانتر بکشه اگه از مهاجما بگذره ریرا با یه ضربه سر خوب توپو به گل تبدیل میکه.
راستی حسین تو که به 20 میلیون تیمت نیاز نداری دودک رو بده منم دیدا رو با 20 میلیون می گیرم.آخه من کمبود بازیکن دارم.
من دو تا از اين ابزيكنان رو با هم 40 م دلار ميدم
يا حتي 3 تا از اين ها رو 40 م دلار
يا حتي ميتونم تو تا از اين بازيكنان رو 30 ميليون دلار بدم
كسي نميخواد
اين بنايون خوب بازيكنيه ها ولي به سيستم من نميخوره
بخرين ديگه
با هم كنار ميايم
عوض هم ميشه كرد
اين چهار بازيكن با يك نفر !
---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------
دي ناتاله رو خريدم
پيينار هم هست
كه خريدم
بهتره بجاي بابل از اون استفاده كنم ؟
ميشه يه عكس از تركيب تو پيغام خصوصي برام بفرستي
اخه IQ و اين چيزام يه مقداري كم هستش ...
شهاب بنایون رو نفروش.بذار وسط جلوی جرارد amf بازی کنه و جرارد رو cmf بذار.
شهاب بنایون رو بالا گفتم نظرت چیه؟ من بیشتر باور کن ندارم.
وحید دقت کردی هروقت من پیشنهاد میدم بجای اینکه طبق خواسته ات تغییر بدی کاملا یکطرفه اونو رد میکنی.آخه مرد حسابی دکو کجا اینیستا کجا.
پیشنهاد نداری بدی؟
----------------------------
حسین جان.ممنونم بابت لینکها.
والدز رو نمیخری؟
-----------------------
آرمین جان جوابت چیه؟این بازیکنان به ترتیب اولویت:
لوسیو
استانکوویچ
دیگو میلیتو
توجه توجه همه دوستان بیان نظرشون رو بگن اگر یه نفر با دلیل گفت که این پیشنهاد به نفع من هستش من کلا فوتبال رو کنار میذارم:
چک+تری+دکو+15 ==== والدز+میلیتو+اینیستا+بویان
من فقط چشمم به فوق ستارهات هست . بقیه که به دردم نمیخورن . اگه پایه ای میلیتو رو با آنری چنجش میکنم. راستی اقایون من دارم میرم سر کار . فردا ساعت 3 بعد از ظهر میام . حسین جان اگه محمد موافقت کرد میلیتو رو با آنری چنج کن . ممنون
محمد بوزان رو چند میفروشی من 17.5 میلیونم مونده
نه آرمین جان.آنری فوق ستاره هم رد کرده.خودش یه منظومه شمسیه.کلکسیونه کارته.
اینیستا رو با استانکوویچ عوض میکنی؟
حامد جان قیمت واقعیش ده تا بالاتره.هافبک نفوذی خوب چی داری بدی؟سر هم میدم با بوبان
Last edited by mohammad_87; 28-02-2010 at 21:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)