تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 224 از 447 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228234274324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

یه tp-lin 8951 خریدم با گارانتی پارس ارتباط 104.000 تومن، از سرعت و برد این مودم واقعا راضیم، 2 طبقه خونه که مساحت هر طبقه 200 متر هست رو با کیفیت کامل پوشش میده، فقط توی یکی از اتاقها کیفیت سیگنال بجای 5 خط بعضی وقتها روی 4 خط میره اما با این حال همیشه سرعتش عالیه، تو همه قسمتهای 2 طبقه.

حالا 3 تا لپتاپ، 2تا موبایل، یه تلویزیون و یک رسیورو پشتیبانی عالی میکنه.

دوستایی که استفاده خونگی دارن به نظر من زیاد به فکر برد زیاد و قدرت بیشتر نباشید، به فکر این باشید که کارتون فقط راه بیوفته، چون امواج این روترهای بیسیم قدرت زیادی داره و روی بدن انسان تاثیرات بدی میزاره در دراز مدت، وقتی از مودم استفاده نمیکنید خاموشش کنید که تشعشع کمتری اعضای خانواده رو تهدید کنه.
    Last edited by parham511; 14-04-2013 at 00:25.

2. 2 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام خدمت دوستان گلم
    8960 با 8968 ؟

دوستان کدومشون بهترن ؟ از همه نظر ؟ کیفیت +کارایی + انتن دهی +امکانات و...
    تا 170 تومن انتخاب دیگه ای دارم ؟
    این قابلیت 3g دقیقا کارش چیه ؟ خوب اگه با مودم سیم کارت خور بهش (8968) وصل بشه و ما هم با مودم به اینترنت کانکت بشیم خوب نمیشه با همون مودم 3g به اینترنت کانکت بشیم .خوب الان فرقش چیه که ادم بره دنبال این مودم با این امکانات؟
    ببخشید اگه سوالم ناشیانه بود .!
    ممنونم
    از فروشنده پرسیدم گفت هیچ فرقی ندارن. فقط 68 یه پورت usb داره که 60 نداره

4. این کاربر از lexuus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

یه tp-lin 8951 خریدم با گارانتی پارس ارتباط 104.000 تومن، از سرعت و برد این مودم واقعا راضیم، 2 طبقه خونه که مساحت هر طبقه 200 متر هست رو با کیفیت کامل پوشش میده، فقط توی یکی از اتاقها کیفیت سیگنال بجای 5 خط بعضی وقتها روی 4 خط میره اما با این حال همیشه سرعتش عالیه، تو همه قسمتهای 2 طبقه.

حالا 3 تا لپتاپ، 2تا موبایل، یه تلویزیون و یک رسیورو پشتیبانی عالی میکنه.

دوستایی که استفاده خونگی دارن به نظر من زیاد به فکر برد زیاد و قدرت بیشتر نباشید، به فکر این باشید که کارتون فقط راه بیوفته، چون امواج این روترهای بیسیم قدرت زیادی داره و روی بدن انسان تاثیرات بدی میزاره در دراز مدت، وقتی از مودم استفاده نمیکنید خاموشش کنید که تشعشع کمتری اعضای خانواده رو تهدید کنه.
    داداش مودمت دکمه خاموش روشن کردن وایرلس داره؟ مال ماکه نداره. چطوری وایرلسشو کانفیگ کردی من وصل میشم ولی هیچ صفحه ای باز نمیکنه

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

داداش مودمت دکمه خاموش روشن کردن وایرلس داره؟ مال ماکه نداره. چطوری وایرلسشو کانفیگ کردی من وصل میشم ولی هیچ صفحه ای باز نمیکنه
    آره داره، ولی من از این دکمه استفاده نمیکنم، وقتی کار ندارم کل مودمو خاموش میکنم، چون هیچوقت از پورت ethernet Lan استفاده نمیکنم.
    دفترچه فارسی و آموزش نصب مولتی مدیا ی خیلی آسون داشت در عرض حداکثر 5 دقیقه فقط با داشتن username و password اینترنت نصبش کردم.
    به زبون فارسی مینویسه اسم وایرلستونو انتخاب کنید، بعد میگه رمز عبور بزارید و ... الان دقیقا یادم نیست، اما هیچ کاری نداشت تنظیمش.
    Last edited by parham511; 14-04-2013 at 07:57.

7. این کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال wrongring's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آریا

پيش فرض

مودم وایرلس واسه شاتل کدوم مارک تا 150 تومن؟

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

آره داره، ولی من از این دکمه استفاده نمیکنم، وقتی کار ندارم کل مودمو خاموش میکنم، چون هیچوقت از پورت ethernet Lan استفاده نمیکنم.
    دفترچه فارسی و آموزش نصب مولتی مدیا ی خیلی آسون داشت در عرض حداکثر 5 دقیقه فقط با داشتن username و password اینترنت نصبش کردم.
    به زبون فارسی مینویسه اسم وایرلستونو انتخاب کنید، بعد میگه رمز عبور بزارید و ... الان دقیقا یادم نیست، اما هیچ کاری نداشت تنظیمش.
    گارانتی پارس ارتباط این چیزا رو داره؟ ما که فرادانش گرفتیم غیر از دفترچه انگلیسی خودش چیزی نداشت. با اون هم فقط میشه lan رو تنظیم کرد کاری به وایرلس نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    من توسط یک پی سی و گیرنده وایرلس یو اس بی d-link 121 به نت وصل شدم .آنتن هم 4 تا 5 داره ولی سرعت نت به شدت پایینه در حالیکه با ارتباط کابلی سرعت عالیه.
    میتونن منو راهنمایی کنین که مشکلم کجاست و چطور میتونم مشکل سرعت رو حل کنم . درضمن مودم وایرلسم tplink هستش.
    باتشکر فراوان

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad-ht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    مودمی هست که تنظیمات کاملی برای اعمال محدودیت دستگاه هایی که بهش وصل میشن داشته باشه؟
    مثلا میزان دانلود و تعداد ساعات استفاده از اینترنت؟
    ممنون

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

سلام دوستان
    این سوال منه!
    قراره یه مودم adsl برم بگیرم! دوستان بزرگوار لطف کنن بگن چی بگیریم!یکم توضیح بزننمی خوام دوباره تاپیک بزنم!
    اول بگین سیمی بگیرم یا بی سیم؟خودم قبلا یه tp link داشتم که یه سیستم دیگه هم بهش می تونست وصل شه.این مدلم سیمی بود... مال بچه ها بود که دادیم رفت!
    یه قیمت هم بهم بگین ممنون می شم.

پروفشنال rezidentevilone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    LA

پيش فرض

بهترین مودم ADSL وایرلس دار چند پورت تا 150 تومن

یه مودم خوب با مشخصات خواسته شده تا 150 تومن معرفی کنید

برام کیفیتش مهم هست

حداقل 3 پورت لن خروجی بده
    Last edited by rezidentevilone; 18-04-2013 at 15:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •