تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 224 از 311 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228234274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 3104

نام تاپيک: اینترنت استان همدان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

حالا سعی کنید بی احترامی نکنید(اگرچه بدترین بی احترامی ها داره میشه به همه مون) خیلی از مشکلات به اون بالا بالاها مربوط میشه اینا هم تابع همین بالاتری ها هستن !!
    ولی به نظر من حداقل چیزی که باید تغییر کنه سرعت دانلود شبانست !!

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان.دست راست.کوچه دوم

پيش فرض

چرا هر دو ماه كه قبض مي اومد 25 هزار تومان پول اينترنت مي اومد ولي وقتي كه من قطع كردم يه سري قبض اومد 88 هزار تومان كه 24 تومان اينترنت بود بعد 53 تومان هم ساير هزينه ها ما تا حالا نه فال گرفتيم نه تلفن قصه گو بعد معلوم شد كه اينا پول ترافيك شبانه رايگاني كه من توي اون مدت استفاده كرده بودم هم ميخوان بگيرن اونو بيخيال شديم بعد دوره بعد كه اومد زده بود 53 تومان بدهكاري قبلي به خدا قسم دست رو قرآن ميذارم بردم همين پست بانك گلزار توي كامپيوتر زد گفت اين به ما مربوط نميشه ننوشته چي استفاده كردي كه ساير هزينه ها داره بردم مخابرات اصلي كه توي خيابون مهديه هست اونا هم زدن گفتن به ما هم مربوط نميشه بايد ببري مخابرات بوعلي اونجا هم بردم گفتن به ما هم مربوط نميشه بايد ببري مخابرات سمت چراغ قرمز من رفتم ولي اونجا هيچ مخابراتي نبود ديدم اگه بخوام بازم بگردم بايد فقط اندازه پول قبض پول رفت و آمد بدم مجبور شديم ايندفعه هم بديم بره بيخيال ولي ما كه حلال نكرديم نه داداش فواد اينا خودشون كم ميكنن نت گستر خودش كم ميكنه هرچي هم بهش بگي گوش نميكنه مخابرات تهران نامحدوده با سرعت (256) 60 كيلوبايت دانلود ميكنه مخابرات اراك (512) 3 گيگ ميده 12500 اونوقت براي همه سرويس هاش شبانه رايگان گذاشته از 1 تا 7 با سرعت 100 مسئول هاي اينجا هيچي نميدونن اصلا معلوم نيست از كجا پيداشون كردن رئيس ت.ا.ك.س.ي راني كه قبلا سر كارگر بوده مسئول مخابرات ب.ع.ث.ت هم كه هر وقت رفتيم رو ميزش خوابش برده بود به خدا اگه تو شهر هاي ديگه اينجوري باشه ما فقط بلديم سر همديگر رو كلاه بذاريم كسي كه خودت رو پشتيبان جا زدي اگه دروغ ميگم بگو

3. این کاربر از amir1024 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

حالا سعی کنید بی احترامی نکنید(اگرچه بدترین بی احترامی ها داره میشه به همه مون) خیلی از مشکلات به اون بالا بالاها مربوط میشه اینا هم تابع همین بالاتری ها هستن !!
    ولی به نظر من حداقل چیزی که باید تغییر کنه سرعت دانلود شبانست !!

من با حرف شما موافق نيستم در اين مورد چرا چون ما داريم راجع به راست گويي صحبت ميكنيم و اين چيزي نيست كه اون بالا بالا يي ها بتون از زير دست هاشون بخرن..... هر كسي انسانه و هركسي تو اون قسمت مخابرات باشه مطابق اصل انسانيت حداقل بايد راستش رو بگه نه اينكه اينم بياد بپيچونه....

به نظر من اين افراد كه به خاطر يه سري ديگه به مردم دروغ ميگن از خود اون يه سري ديگه بد ترن...... شما فكرشو بكن هيچي بدتر از اون نيست كه به يه كاربر ساده كه فكر ميكنه اينا راست ميگنم و اونارو شبيه خودش فرض ميكنه هي چند باره و چند باره دروغ بگي و بكشونيش اينور اونور اونم به خاطر ابقا شدن تو پستت......

خدايا متنفرم از اين افراد........

5. 3 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اگر یرای من پیش بیاد که بخوان بیشتر از چیزی که نوشته ازم پول بگیرن ( مثل پول شبانه رایگان) به هیچ وجه تحمل نمیکنم چون این خط من فقط برای اینترنت استفاده میشه و اگر لازم باشه از طریق دستگاه قضایی اقدام میکنم !!
    من قبلا گفتم که اینترنتم 25 اردیبهشت راه افتاده ! توی سایت زده از 25 اردیبهشت تا 31 اردیبهشت مصرف روزانه حدود 1.5 گیگ و شبانه حدود 665 گیگ شده !! در حالی که من یک یا دو روز بعد از 25 اردیبهشت وصل شدم و اصلا چنین چیزی امکان پذیر نیست که توی این کمتر از 5 روز من انقدر مصرف کرده باشم ! تازه اصلا سیستمم شبا از 12 به بعد خاموش بوده چطور ممکنه 600 و خورده ای شبانه دانلود کرده باشم ؟؟ اونم با این سرعت ؟؟ زنگ زدم پرسیدم میگن سیستم کارایی که شما کردی رو ثبت میکنه !!!! والا من که سر در نیاوردم !!!

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

البته اراک رایگانش از 2 تا 7 صبحه
    256 ترافیک 2 گیگ = 10.500
    512 ترافیک 2 گیگ = 12000
    1M ترافیک 2 گیگ = 15000
    ترافیک هاش هم کمتره !! مال ما 4گیگه ولی با سرعت کمنر !!
    من فکر میکردم تهرات یه چیزی تصویب میکنه همه موظفن تبعیت کنن نمیدونستم هرکسی دست خودشه که چیکار کنه !!
    اصلا اینکه واسه همه تعرفه ها شبانه رایگان گذاشته خودش خیلی خوبه به هر حال ساعت رایگانشون با ما برابره !! برای ما هم باید اینطور باشه !!
    فقط باید دید که 512 شبا سرعتش چطوره !! هرچی باشه نباید از 55 تا 60 کمتر بشه دیگه تازه باید 65 باشه !! حالا دوستمون که میگن با 100 دانلود میکنه شبا !
    حالا خودمونیم 2گیگ کمه ولی من حاضر بودم 2گیگ روزانه داشته باشم ولی 512 با این قیمت شبا با 100 دانلود کنه !!!

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان.دست راست.کوچه دوم

پيش فرض

من با پيشگامان تماس گرفتم خيلي استقبال كردن گفتن كه خوب ميشه توي همدان نمايندگي داشته باشيم با مشتري ثابت فقط تنها چيزي كه نياز داريم مجوز ISP هست گفت اگه اونو داشته باشين ما سريع تجهيزات براتون مياريم

9. این کاربر از amir1024 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان.دست راست.کوچه دوم

پيش فرض

البته اراک رایگانش از 2 تا 7 صبحه
    256 ترافیک 2 گیگ = 10.500
    512 ترافیک 2 گیگ = 12000
    1M ترافیک 2 گیگ = 15000
    ترافیک هاش هم کمتره !! مال ما 4گیگه ولی با سرعت کمنر !!
    من فکر میکردم تهرات یه چیزی تصویب میکنه همه موظفن تبعیت کنن نمیدونستم هرکسی دست خودشه که چیکار کنه !!
    اصلا اینکه واسه همه تعرفه ها شبانه رایگان گذاشته خودش خیلی خوبه به هر حال ساعت رایگانشون با ما برابره !! برای ما هم باید اینطور باشه !!
    فقط باید دید که 512 شبا سرعتش چطوره !! هرچی باشه نباید از 55 تا 60 کمتر بشه دیگه تازه باید 65 باشه !! حالا دوستمون که میگن با 100 دانلود میکنه شبا !
    حالا خودمونیم 2گیگ کمه ولی من حاضر بودم 2گیگ روزانه داشته باشم ولی 512 با این قیمت شبا با 100 دانلود کنه !!!
    والا من زماني كه از يه اراكي پرسيدم اينو بهم داد شايد تعرفهدهاشون رو عوض كردن

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بله اینا از تاریخ اول خرداد حساب شده !!

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

من با پيشگامان تماس گرفتم خيلي استقبال كردن گفتن كه خوب ميشه توي همدان نمايندگي داشته باشيم با مشتري ثابت فقط تنها چيزي كه نياز داريم مجوز ISP هست گفت اگه اونو داشته باشين ما سريع تجهيزات براتون مياريم
    خب این مجوز رو باید چطوری گرفت؟ احتمالا یه نفر رو میخواد که سابقه کار و مدرک و تخصص داشته باشه...

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان.دست راست.کوچه دوم

پيش فرض

ليسانس ميخواد فقط اينو ميدونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •