حالا سعی کنید بی احترامی نکنید(اگرچه بدترین بی احترامی ها داره میشه به همه مون) خیلی از مشکلات به اون بالا بالاها مربوط میشه اینا هم تابع همین بالاتری ها هستن !!
ولی به نظر من حداقل چیزی که باید تغییر کنه سرعت دانلود شبانست !!
حالا سعی کنید بی احترامی نکنید(اگرچه بدترین بی احترامی ها داره میشه به همه مون) خیلی از مشکلات به اون بالا بالاها مربوط میشه اینا هم تابع همین بالاتری ها هستن !!
ولی به نظر من حداقل چیزی که باید تغییر کنه سرعت دانلود شبانست !!
چرا هر دو ماه كه قبض مي اومد 25 هزار تومان پول اينترنت مي اومد ولي وقتي كه من قطع كردم يه سري قبض اومد 88 هزار تومان كه 24 تومان اينترنت بود بعد 53 تومان هم ساير هزينه ها ما تا حالا نه فال گرفتيم نه تلفن قصه گو بعد معلوم شد كه اينا پول ترافيك شبانه رايگاني كه من توي اون مدت استفاده كرده بودم هم ميخوان بگيرن اونو بيخيال شديم بعد دوره بعد كه اومد زده بود 53 تومان بدهكاري قبلي به خدا قسم دست رو قرآن ميذارم بردم همين پست بانك گلزار توي كامپيوتر زد گفت اين به ما مربوط نميشه ننوشته چي استفاده كردي كه ساير هزينه ها داره بردم مخابرات اصلي كه توي خيابون مهديه هست اونا هم زدن گفتن به ما هم مربوط نميشه بايد ببري مخابرات بوعلي اونجا هم بردم گفتن به ما هم مربوط نميشه بايد ببري مخابرات سمت چراغ قرمز من رفتم ولي اونجا هيچ مخابراتي نبود ديدم اگه بخوام بازم بگردم بايد فقط اندازه پول قبض پول رفت و آمد بدم مجبور شديم ايندفعه هم بديم بره بيخيال ولي ما كه حلال نكرديم نه داداش فواد اينا خودشون كم ميكنن نت گستر خودش كم ميكنه هرچي هم بهش بگي گوش نميكنه مخابرات تهران نامحدوده با سرعت (256) 60 كيلوبايت دانلود ميكنه مخابرات اراك (512) 3 گيگ ميده 12500 اونوقت براي همه سرويس هاش شبانه رايگان گذاشته از 1 تا 7 با سرعت 100 مسئول هاي اينجا هيچي نميدونن اصلا معلوم نيست از كجا پيداشون كردن رئيس ت.ا.ك.س.ي راني كه قبلا سر كارگر بوده مسئول مخابرات ب.ع.ث.ت هم كه هر وقت رفتيم رو ميزش خوابش برده بود به خدا اگه تو شهر هاي ديگه اينجوري باشه ما فقط بلديم سر همديگر رو كلاه بذاريم كسي كه خودت رو پشتيبان جا زدي اگه دروغ ميگم بگو
من با حرف شما موافق نيستم در اين مورد چرا چون ما داريم راجع به راست گويي صحبت ميكنيم و اين چيزي نيست كه اون بالا بالا يي ها بتون از زير دست هاشون بخرن..... هر كسي انسانه و هركسي تو اون قسمت مخابرات باشه مطابق اصل انسانيت حداقل بايد راستش رو بگه نه اينكه اينم بياد بپيچونه....
به نظر من اين افراد كه به خاطر يه سري ديگه به مردم دروغ ميگن از خود اون يه سري ديگه بد ترن...... شما فكرشو بكن هيچي بدتر از اون نيست كه به يه كاربر ساده كه فكر ميكنه اينا راست ميگنم و اونارو شبيه خودش فرض ميكنه هي چند باره و چند باره دروغ بگي و بكشونيش اينور اونور اونم به خاطر ابقا شدن تو پستت......
خدايا متنفرم از اين افراد........![]()
اگر یرای من پیش بیاد که بخوان بیشتر از چیزی که نوشته ازم پول بگیرن ( مثل پول شبانه رایگان) به هیچ وجه تحمل نمیکنم چون این خط من فقط برای اینترنت استفاده میشه و اگر لازم باشه از طریق دستگاه قضایی اقدام میکنم !!
من قبلا گفتم که اینترنتم 25 اردیبهشت راه افتاده ! توی سایت زده از 25 اردیبهشت تا 31 اردیبهشت مصرف روزانه حدود 1.5 گیگ و شبانه حدود 665 گیگ شده !! در حالی که من یک یا دو روز بعد از 25 اردیبهشت وصل شدم و اصلا چنین چیزی امکان پذیر نیست که توی این کمتر از 5 روز من انقدر مصرف کرده باشم ! تازه اصلا سیستمم شبا از 12 به بعد خاموش بوده چطور ممکنه 600 و خورده ای شبانه دانلود کرده باشم ؟؟ اونم با این سرعت ؟؟ زنگ زدم پرسیدم میگن سیستم کارایی که شما کردی رو ثبت میکنه !!!! والا من که سر در نیاوردم !!!
البته اراک رایگانش از 2 تا 7 صبحه
256 ترافیک 2 گیگ = 10.500
512 ترافیک 2 گیگ = 12000
1M ترافیک 2 گیگ = 15000
ترافیک هاش هم کمتره !! مال ما 4گیگه ولی با سرعت کمنر !!
من فکر میکردم تهرات یه چیزی تصویب میکنه همه موظفن تبعیت کنن نمیدونستم هرکسی دست خودشه که چیکار کنه !!
اصلا اینکه واسه همه تعرفه ها شبانه رایگان گذاشته خودش خیلی خوبه به هر حال ساعت رایگانشون با ما برابره !! برای ما هم باید اینطور باشه !!
فقط باید دید که 512 شبا سرعتش چطوره !! هرچی باشه نباید از 55 تا 60 کمتر بشه دیگه تازه باید 65 باشه !! حالا دوستمون که میگن با 100 دانلود میکنه شبا !
حالا خودمونیم 2گیگ کمه ولی من حاضر بودم 2گیگ روزانه داشته باشم ولی 512 با این قیمت شبا با 100 دانلود کنه !!!
من با پيشگامان تماس گرفتم خيلي استقبال كردن گفتن كه خوب ميشه توي همدان نمايندگي داشته باشيم با مشتري ثابت فقط تنها چيزي كه نياز داريم مجوز ISP هست گفت اگه اونو داشته باشين ما سريع تجهيزات براتون مياريم
والا من زماني كه از يه اراكي پرسيدم اينو بهم داد شايد تعرفهدهاشون رو عوض كردن
بله اینا از تاریخ اول خرداد حساب شده !!
خب این مجوز رو باید چطوری گرفت؟ احتمالا یه نفر رو میخواد که سابقه کار و مدرک و تخصص داشته باشه...
ليسانس ميخواد فقط اينو ميدونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)