البته دوستان توی پستای قبلی هم اشاره کردند و خود هادی کاظمی هم گفته که بابا شاه حذف نمیشودیه.![]()
البته دوستان توی پستای قبلی هم اشاره کردند و خود هادی کاظمی هم گفته که بابا شاه حذف نمیشودیه.![]()
به نظرم این سریال یه چیزیش بده ... اونم اینه که از هول دیدن فیلم و ذوق قسمت جدید یادت میره بخندی به سکانسا![]()
این یک صحنه از تریلر قهوه تلخه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه دقت کنید مستشار رو می بینید با کیف و ساکش که متعجب داره نگاه می کنه و انگار از در یه جایی (احتمالا کاخ) بیرون اومده.
اولا که چرا کیف و ساکش دستشه؟ احتمالا فکر کرده دیگه تموم شده و داره بر می گرده
چرا متعجبه؟ احیانا تو اون قسمت فکر می کنه برمیگرده به زمان حال و وقتی از در کاخ بیرون میاد و با کالسکه و ... مواجه میشه متعجب میشه. و به دلیل این تعجب فکر کنم اطمینان داشته که بر می گرده.
سلام
نه این همون صحنه پک 1 قسمت 3 هست که مستشار قهوه خورده و میره 200 سال پیش بد که میبینه همه چیز تغییر کرده از در کاخ میره بیرون میبینه همه چی عوض شده تعجب میکنه.
این برای زمانی هست که اولین بار قرار میذاره میره کاخ قهوه می خوره ، با این صحنه مواجه میشه و زمان عوض میشه.
اینجا هنوز خودشم نمی دونسته زمان عوض شده
سلام
نه این همون صحنه پک 1 قسمت 3 هست که مستشار قهوه خورده و میره 200 سال پیش بد که میبینه همه چیز تغییر کرده از در کاخ میره بیرون میبینه همه چی عوض شده تعجب میکنه.کی بود؟ کییی بوووود؟ کی منو تو این وضعیت گزاشت؟....این برای زمانی هست که اولین بار قرار میذاره میره کاخ قهوه می خوره ، با این صحنه مواجه میشه و زمان عوض میشه.
اینجا هنوز خودشم نمی دونسته زمان عوض شده
من بودیم![]()
خوب مجموعه دهم هم که امد دیگه مجموعه 11 فکر کنم بیفته برای بعد از محرم!![]()
و شاید هم صفر ! ...
قسمت 28 که جالب بود کلی خندیدیم...
رقص برزو ....
توپولف: یک سری کرکس منتظرند که این عقد و عروسی به سرانجام نرسد
اتی: نه مخالف نیستم...
توپولف : شما را نمی گویم که!...
اقبال: اخه شما فرمودید کرکس
برزو: بعد از کاترین سوگولی دربار مویوم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)