ببینید من نمیخواهم از ASUS طرفداری کنم و نیگاه به اسمم نکنید
، من خودم وقتی میخواستم نوت بوک بخرم ، اول از همه رفتم سراغ دل ، مدل 3500 رو انتخواب کرده بودم و میخواستم فرداش برم خرید ، بعد به طور اتفاقی(خواست خدا بود) با یکی از دوستان قدیمی از طریق چت راهنمایی گرفتم و دیدم اگر سمت این برند برم ، با دادن مثلا 1 تومن پول کاملا ضرر کردم و فقط به اسم اینکه دل هست پولی اضافه دادم ، همچین قضیه ای در مورد سونی هم صدق میکنه که بیشتر در موردش میگم.
بعد به طور همزمان روی 3 برند SONY - HP - ASUS تحقیق کردم و نتایج به این صورت بود :
در برند SONY نسبت به پولی که میدیم ، کانفیگ کمتری رو داریم ، مثلا گرافیک و CPU ضعیفتر و البته جا داره اینرو بگم که کیفیت ساخت خوبی رو ارائه میکنه ، گارانتی درست و حسابی هم که نداره ، چند تا وارد کننده داره و کیبردش هم فارسی نیست.(پسر خالم مدل 115 رو داره و از نزدیک دیدم) - بعلاوه اینکه Review های جالبی ازش ندیدم !
برند HP هم نظرمو جلب کرده بود - گارانتی خوبی هم داره و البته کیبردش فارسی نیست.سری Pavilion هم مد نظرم بود و خوب یه عیبی که داره بدنش برق هست - قیمتش هم از اسوس با کانفیگ بالاتر ، بیشتر بود.
سراغ ASUS اومدم و اول از همه دیدم محصولات ASUS در سرتاسر دنیا 2 سال Warranty داره(تمامی رده های محصولات) و تو ایران هم به خوبی از طریق 2-3 شرکت اصلی و چند تا فرعی پشتیبانی میشه و توی سایتش هم پرچم ایران رو زده و خلاصه کارو تموم کرده !
اومدم سر قیمت و دیدم کارش درسته ، چون با یه قیمت همسان ، کانفیگهای عالی رو اجرا کرده و بعد از خوندن Review و دیدن Rating های مختلف در سایتهای خارجی و داخلی ، دیدم یکی از بهترین برندهای حال حاظر هست.
- من مانیتور ASUS برای یکی از اشنایان خریدم ، وقتی درب جعبه رو باز کردم ، دیدم علاوه بر کابل برق سازگار با ایران ، 2 نوع کابل دیگه هم داخلش گذاشته شده که نشون میده ASUS به فکر مشتریهاش هست و نمیخواهم اونهارو تو دردسر بندازه.
حالا میریم سر این نقل قول :
حصولات ASUS و MSI و ... به تازگی رونق پیدا کرده و شدیدا بخاطر پرسود بودن اونها مورد تبلیغ فروشندگان قرار میگیره
والا این فروشنده هایی که شما میگی ، DELL و SONY از دهنشون نمیفته و برای اثبات حرفم میتونید سری به مراکز کامپیوتر بزنید.
حتی راننده تاکسی که باهاش اومدم تا خونه ، گفت من اگر بخواهم بخرم ، اول SONY بعد DELL ، منم گفتم باشه ! .gif)
شما دقت کنید به تعداد Preview ها و پستها و اصلا سایتهایی که در مورد لپتاپ ها به صورت تخصصی مطلب درج میکنن، بخش خیلی کمی از این سایت ها به این گونه محصولات اختصاص داره اما شما اونهارو در صفحات اول میتونید ببینید!
چه حرفهای عجیبی میزنید شما ، میشه چند تا مثال از این سایتهایی که میگید بزنید ؟
زمانی که سونی بیش از نیم میلیون لپتاپ سری F خودش رو می فروشه و تنها سی تاشون مشکل داغ کردن پیدا میکنن چه جنجالی به پا میشه.
تنها 30 تاشون ؟ عجب امار دقیقی !! من چیز دیگه ای رو در این سایت میبینم ، ایران خودرو 1 ماشینش هم که بترکه ، بیچارش میکنن ، پس تعداد مهم نیست ، مهم کیفیت کار هست.
فکر میکنید در مورد کمپانی های تازهکار در زمینه ی لپتاپ واقعا همون رفتاری میشه که با سونی یا دل و یا توشیبا میشه.
میشه بپرسم سونی کدوم قسمت از نوت بوک رو خودش میزنه ؟
همین ASUS روز به روز در زمینه مادربورد و کارت گرافیک پیشرفت میکنه و تکنولوژیهایی که ارائه میده تیتر مجلات مرتبط رو مشغول به خودش میکنه و همیشه محصولاتش جزو پیشنهادهای عزیزان متخصص در زمینه سخت افزار هست.
شما نگاه به ایران نکن ، ممکنه یه محصولی 10 ساله تولید بشه ولی کسی این ریسک رو نکنه که واردش کنه.
خود اون سایت ها در قبال دریافت مبالغی هنگفت حاضر به نمایش این لپتاپ ها هستن اما برای کمپانی های بزرگ و پر سابقه نتنها مبلغی دریافت نمی کنند بلکه مجبور هستن برای جلب نظر بیشتر کاربران اطلاعات به روز این کمپانی ها رو توی سایت هاشون قرار بدن.
مدرک ؟ شما خودت از این سایتها داری ؟ .gif)
قطعا محصولات شرکتهای تازه کار (در زمینه ی لپتاپ) آنچنان مورد برسی قرار نمیگیره و حتی اگر مشکلی هم گزارش بشه آنچنان بازتابی پیدا نمیکنه که شما بتونید در دنیای وب اونرو به راحتی پیدا کنید.
شاید باورتون نشه که پول چه کارهایی که نمیتونه بکنه!
عجب !! پس این همه یوزی که در تاپیک کلوپ N61 اومدن و به بررسی مزایا و مشکلاتش پرداختن ، پول گرفتن ؟
برای اینکه بفهمید این تازه کارها چطوری تونستن از پس قدیمیهای اینکار بر بیان ، بهتره توی یوتیوب این دو کلمه رو سرچ کنید :
ASUS N61JQ
SONY F-115
حالا ببین برای هر کدوم چند تا ویدئو میاد و اگر تونستی همشون رو ببین و مقایسه کن ، کاری که من کردم.تازه این فقط یه مدل ASUS هست ، هر کدوم رو که سرچ کنید ، کلی ویدئو از یوزرهای مختلف میاره که معمولا هم مشکلی ندارن.
از لحاظ Review هم همینطوره و میتونید برید توی سایت نوت بوک چک ، ببینید چه خبره و زیاد فکر و خیال نکنید.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمونه ی دیگر اینگونه تبلیغات تکنیک نمایش تصاویر سه بعدی هستش که ASUS و شرکتهای دیگه فقط اون رو تبلیغ میکنن و هیچ صحبتی از مضرات دیدن این تصاویر مجازی نمی کنن.و فقط به فکر تصاحب بازار هستن.
بیشتر شبیه به لطیفه بود تا نکته علمی
من از روزی که یادمه ، اسم این 3بعدی با سامسونگ و سونی و.. شروع شد و هیچ جا هم حرفی از ضررش نشد ، در ضمن جالبه بدونید که قرار نیست یوزر 24 ساعته با عینک بشینه ، اگر سالی یک بار خواست یه بازی 3 بعدی اجرا کنه و یا فیلمی در این مورد ببینه ، میتونه از این قابلیت استفاده کنه.
به هیچ عنوان تحت تاثیر تبلیغات قرار نگیرید. و به کل به فکر مارک های دیگر مثل Sony , Toshiba و مخصوصا DELL باشید.
هر چند که من از دیزاین سونی بیشتر خوشم میاد اما محصولات DELL بینظیر هستش و انتخاب دل انتخاب متخصصین هست.
من از برند دل خوشم میاد ، اما اون چیزی که من از این برند تو ایران میبینم در حال حاظر ، فقط نام این برند رو یدک میکشه و پولش رو هم کامل میگیره.
توشیبا هم برند خوبیه ، ولی فاکتورهای لازم رو توی ایران نداره.(گارانتی - کانفیگ و..)
سونی رو هم که گفتم.