عالیه دستتون درد نکنه.فقط مانیتورش یه کم کوچیکه!!!!! اگه "15 بود حرف نداشت....
به هر حال کمک زیادی کردین ممنون.![]()
عالیه دستتون درد نکنه.فقط مانیتورش یه کم کوچیکه!!!!! اگه "15 بود حرف نداشت....
به هر حال کمک زیادی کردین ممنون.![]()
سلام
عید شما هم مبارک
خوب این اعداد آخر نام را در سایت سونی پیدا نکردم و احتمالا مشکل از فروشنده ایرانی بوده که از خودش ابتکار به خرج داده !
درایور کارت گرافیک 4650 و 4570 با یک دیگر هیچ تفاوتی ندارند و در سایت سونی 4570 رو نوشته و قرار داده که در هر صورت تفاوتی نمی کنه.
درایور های 32 بیتی هم ، خوب چون سونی در این سری ها از ویندوز 32 بیتی استفاده نکرده ، پس مسلما دراویر ها رو نیز نزاشته.
می تونید از سایت های مرجع تولید کنند گان دریافت کنید ، مثلا سایت ATI و اینتل و ...
---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------
کدام 9800 ؟؟؟؟
Geforce 9800GT
Geforce 9800GTX
Geforce 9800GS
مقایسه دقیق در این سایت هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از بین دو کارت گرافیک ATI4570 و Gforce 310M کدوم یکیشون قویتره؟یکیشون مربوط به لپ تاپDELL1557 هستش اون یکی مربوط به SONY سری F
جواب شما در لینک پست بالایی هست دوست عزیز
سلام
یه نگاه به این سایت بندازاین همون سایتی که گفتم این کانفیگای عجیب غریب داره.برای مدل fw590fybکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میتونی یه تحقیق بکنی در موردشون ممنون میشم چون من شمالم برام واقعا سخته
بجای نقطه چینا بزارalmas-rayan
Last edited by kissyou; 19-03-2010 at 14:24.
داداش یکی جواب مارو نمیده؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
سلام دوستان عزيز
يك مسئله مهم ، ببينيد من واقعا موندم چه كسي راست ميگه ؟!!! كه آيا dell با اين امكانات وسيع و در عين حال قيمت عالي ، بهتره يا vaio با داشتن اسم بزرگ و مطمئن sony و البته اختلاف قيمتي 200 تا 250 تومني با dell .
مثلا 1557 دل واقعا امكانات بسيار خوبي داره ولي اينقدر از دل بد گفتن (حتي كساي كه دل دارن) كه آدم ميگه اين ديگه چيه ساختن!!! ولي رو حرف عوام! نميشه حساب باز كرد به همين خاطر گفتم بيام يه سوال از متخصص هاي شايسته پي سي ورد بكنم كه : من آخر سوني بگيرم يا دل ؟ مثلا 1557 دل بگيرم يا مدل vaio cw22fx/b كه يه i3 هست يا حتي vaio cw2 ggx/b .
يا مثلا ارزش داره من 200 تا 300 تومن بيشتر بدم ولي vaio f11 cgx/b i7 بگيرم.
البته من در مورد مدل هاي i3 يا حتي i5 اچ پي اطلاع ندارم و اصلا نمي دونم hp مي ارزه بگيرم يعني مي تونه با سوني يا دل رقابت خوبي داشته باشه ؟
ببخشيد سرتونو درد آورد ، راستي پيشاپيش عيدتون مبارك باشه .![]()
خوب شما اگر سونی می خواهید که باید از همون سری F انتخاب کنیم.
از ایسوس می شه این مدل را پیشنهاد داد:
ASUS N61Jq
Intel® Core™ i7 Processor 720QM : 1.6 GHz with Turbo Boost up to 2.8 GHz ;
Mobile Intel® HM55 Express Chipset
4GB DDR3 1066 MHz SDRAM
16" HD (1366x768) Vesa Like
ATI Mobility™ Radeon® HD 5730, 1G DDR3 VRAM
250GB,5400rpm
DVD Super Multi Double Layer
1 x USB 3.0 ports
1490
خوب حالا شما چکار به این لیست و قیمت هاش دارین ، میشه گفت لیست خیلی قدیمی هست و کاملا نوت بوک ها آپدیت شدن ، و خیلی از نوت بوک های این لیست دیگه وجود ندارند.
مشخصات اصلی مدل FW5FYB :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1557 نیز مدل خیلی خوبیت و کارا ، سونی هم مزیت های خاص خودش را داره ، به هر حال هر کسی با توجه به نیاز های خودش و برندی که دوست داره لپتاپ خریداری می کنه ، شما فرض را بر این بگزار که کیفیت هر دو محضول بالاست و سپس نوت بوک خود را تهیه کن ، در صد خرابی خیلی پایین هست ،
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)