تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 224 از 628 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228234274324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 6278

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | B | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 600 هزار تومان و 1 میلیون تومان

داره خودمونی میشه ramtinmec's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با سلام.
    من مدت زیادی هست که دنبال یک لپ تاب م یگردم و بعد از بررسی های زیاد به این نتیجه رسیدم که تقریبا رم و VGA اکثر لپ تاب ها در یک حد هستند.اما Cpu ها تا حد زیادی با هم تفاوت دارند.ظاهرا سری استودیوی دل مدل های خوب با سی پی یوهای خوبی داره.
    می خواستم توی چند پست چند تا سوال بپرسم.همون طور که می دونید برای نصب خیلی از بازی ها و برنامه ها cpu ی قوی ای نیازمند هست و تا اون رو قبول نکنه برنامه یا بازی رو نصب نمی کنه.

اولیش این که بین دو سی پی یوی corei7 QM720 (که حد اکثر توانش 2.8 گیگاهرتز هست و 4 هسته ای هستش)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و سی پی یوی core i7 m620 (که دو هسته ای هستش و حداکثر توانش 3.3 گیگاهرتز هستش)
    کد:
    چه تفاوتی وجود داره.آیا پیشرفته تر بودن سی پی یوی اول با این که قدرت پردازش عددی کمتری داره به قدرت عددی پردازش سی پی یوی دوم که فناوری اش کمی ضعیف تر از اولی هستش می چربه یا نه؟
    ممنون
    دوست عزیز هر دوی این پردازنده ها از یک نوع معماری پردازشی که به نام nehalemمعروف هست استفاده میکنن ولی دو ساختار متفاوت دارن که شما باید بر اساس نیازتون انتخاب کنید
    i7 720qm یه cpuچهار هسته ایه که هر هسته میتونه همزمان دو رشته پردازش رو انجام بده که این باعث میشه سیستم عامل این cpu رو 8 هسته ای بشناسه ولی اینتل این cpuرو با فناوری ساخت 45 نانومتری ساخته به همین دلیل مجبوره که فرکانس کمی رو روش قرار بده1.6تا گرماشو بتونه کنترل کنه ضمنا این پردازنده 6 مگ کشداره

i7 620برخلاف قبلی این پردازنده2هسته ای و 4رشته ای(thread)وبا فناوری 32 نانومتری ساخته شده و به همین دلیل اینتل تونسته فرکانس بیشتری بهش بدهو بر خلاف قبلی این پردازنده فقط 4مگ کش داره

اگه میخوای با لپ تاپ بازی کنی620 بهتره چون فرکانس بالاتر مساوی است با کارایی بالاتر تو بازی
    ولی اگه برای طراحی و کارهای گرافیکی میخوای 720 گزینه بهتریه به دلیل هسته های بیشتر

با اجازه اساتید یه توضیحی در مورد فناوری turbo boost اینتل بدم چون احساس میکنم باعث اشتباه کاربران و سوء استفاده بعضی ها میشه و خیلی ها فکر میکنن که این فناوری مثلا توی 720 باعث میشه تو پردازش های سنگین فرکانسش از 1.6 به 2.8!!!!!!! برسه در صورتی که کاملا برعکسه(البته این دلیل بر به درد نخور بودن این فناوری نیست)

موقعی که پردازنده پردازش سبکی انجام میده فقط یکی از هسته هاش فعاله واون هسته تو فرکانس 2.8 کار میکنه و وقتی یه کم پردازنده کارش بیشتر شد باعث میشه 2 هسته فعال با فرکانس مثلا2.4 داشته باشه و وقتی فشار بیشتر بشه 3هسته با فرکانس مثلا2 فعاله و موقعی که حداکثر فشار کاری پیش میاد پردازنده هر 4 هسته رو فعال میکنه و با فرکانس 1.6 کارمیکنه

2. 2 کاربر از ramtinmec بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت 888Mehran888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

14

دوست عزیز هر دوی این پردازنده ها از یک نوع معماری پردازشی که به نام nehalemمعروف هست استفاده میکنن ولی دو ساختار متفاوت دارن که شما باید بر اساس نیازتون انتخاب کنید
    i7 720qm یه cpuچهار هسته ایه که هر هسته میتونه همزمان دو رشته پردازش رو انجام بده که این باعث میشه سیستم عامل این cpu رو 8 هسته ای بشناسه ولی اینتل این cpuرو با فناوری ساخت 45 نانومتری ساخته به همین دلیل مجبوره که فرکانس کمی رو روش قرار بده1.6تا گرماشو بتونه کنترل کنه ضمنا این پردازنده 6 مگ کشداره

i7 620برخلاف قبلی این پردازنده2هسته ای و 4رشته ای(thread)وبا فناوری 32 نانومتری ساخته شده و به همین دلیل اینتل تونسته فرکانس بیشتری بهش بدهو بر خلاف قبلی این پردازنده فقط 4مگ کش داره
    اگه میخوای با لپ تاپ بازی کنی620 بهتره چون فرکانس بالاتر مساوی است با کارایی بالاتر تو بازی
    ولی اگه برای طراحی و کارهای گرافیکی میخوای 720 گزینه بهتریه به دلیل هسته های بیشتر

با اجازه اساتید یه توضیحی در مورد فناوری turbo boost اینتل بدم چون احساس میکنم باعث اشتباه کاربران و سوء استفاده بعضی ها میشه و خیلی ها فکر میکنن که این فناوری مثلا توی 720 باعث میشه تو پردازش های سنگین فرکانسش از 1.6 به 2.8!!!!!!! برسه در صورتی که کاملا برعکسه(البته این دلیل بر به درد نخور بودن این فناوری نیست)

از راهنمایی تون ممنون دوست عزیز.
    اما این جا یک مشکلی هست.اینتل چرا یه همچنین کاری کرده در رابطه با i7 QM720 ؟ به جای این که 2.8 گیگاهرتز رو به چهار هسته تقسیم کنه، منتظر میشه تا یه هسته 2.8 گیگاهرتز رو انجام بده و بعد به جای اینکه هر هسته 700 مگاهرتز کار کنه 400 هرتز کار می کنه؟

اما به هر حال تقریبا مشخص هست که m620 از QM720 تا حدودی بهتره.اما یه مشکلی هم هست.تنها لپ تاپ های گرون قیمت وایو از m620 استفاده می کنند.

یکی از مزیت های لپ تاب هایی جدید سری استودیوی دل این هست که برترین و قوی ترین قطعات هر بخش لپ تابی(که در برندهای دیگه هر مدل لپ تاب در یک قطعه اش نقطه قوت داره) رو در یک لپ تاب به نام سری استودیو جمع کرده اند.رم 4 1066-1333 ، VGA ATI HD 5470 و ...

اما متاسفانه یا خوشبختانه از QM720 استفاده می کنه؟نظر شما چیه؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

در مورد سوال اول اینکه بعضی از نرم افزارها که متاسفانه تعدادشون کم نیست فقط یک هسته رو شناسایی میکنن و اگه شما یه پردازنده 100 هسته ای هم داشته باشی این نرم افزارها فقط از یک هسته استفاده میکنن شما فکر کن که اون یک هسته هم فرکانس 700 مگاهرتز باشه اینجوری که ابروی اینتل با این cpu هاش میره

اگه کارهای طراحی و گرافیکی(رندرینگ)انجام نمیدی بله 620 از 720 قویتره

دوست عزیز با عرض معذرت این فکرتون کاملا اشتباهه چون:
    فرکانس رم دل 1066 میباشد ولی سونی و ایسوز رو بعضی مدلاشون که i7 دارن رم با فرکانس 1333گذاشتن
    VGA ATI HD 5470 این کارت گرافیک نه تنها قوی نیست بلکه جزو ضعیفترین کارت گرافیک ها حساب میشه و اصلا انتظار نداشته باشید که بازی های روز رو با رزولوشن بالا و جزءیات بالا بتونه انجام بده
    البته این دلیل بر ضعیف بودن دل نیست چون یکی از دوستام از امریکا یه دونه studio 1747 که هنوز من تو کفشم
    رو این لپ تاپ سیستم صوتی jblنصب بود و صدایی که تولید میکرد واقعا برای یه لپ تاپ غیر قابل باور بود ساب ووفرش واقعا گوم گوم میکرد و بازی dirtرو با رزولوشن بالا انجام میداد و واقعا لپ تاپ بسیار کاملی بود

نه تنها لپ تاپ های گران سونی بلکه لپ تاپ های گرانتر اپل هم از 620 استفاده میکنن و تا چند وقت دیگه مدل های ایسوز و لنوو و فوجیتسو و دیگر برندها هم به بازار میان هر چند الان هم هستن
    Last edited by ramtinmec; 29-06-2010 at 08:23. دليل: اشتباه املایی

تاريخ عضويت
    Jun 2010

13

دوست عزیز با عرض معذرت این فکرتون کاملا اشتباهه چون:
    فرکانس رم دل 1066 میباشد ولی سونی و ایسوز رو بعضی مدلاشون که i7 دارن رم با فرکانس 1333گذاشتن

البته این دلیل بر ضعیف بودن دل نیست چون یکی از دوستام از امریکا یه دونه studio 1747 که هنوز من تو کفشم
    رو این لپ تاپ سیستم صوتی jblنصب بود و صدایی که تولید میکرد واقعا برای یه لپ تاپ غیر قابل باور بود ساب ووفرش واقعا گوم گوم میکرد و بازی dirtرو با رزولوشن بالا انجام میداد و واقعا لپ تاپ بسیار کاملی بود
    VGA ATI HD 5470 این کارت گرافیک نه تنها قوی نیست بلکه جزو ضعیفترین کارت گرافیک ها حساب میشه و اصلا انتظار نداشته باشید که بازی های روز رو با رزولوشن بالا و جزءیات بالا بتونه انجام بده
    اما تا اونجایی که من می دونم HD 5470 در مورد pc ها خیلی خوب کار می کنه.الان من خودم خیلی وقته که روی pc یه دونه 9400 GT دارم و ازش راضی هستم.دیگه باید 5470 خیلی خوب باشه.
    کد:
    اما خب.خود شما می دونیدفریم ریت بازی سنگینی روی سری های جدید استودیو که از QM720 استفاده می کنند چقدر هست؟
    یکی از راه های خوب درک واقعی قدرت لپ تاپ قبل از خرید مقایسه فریم ریت بازی هاست.
    من الان 3 سال هست لپ تاب سونی دارم و موقع خودش بهترین بود.اما حالا یه مشکل عجیب و غریب پیش اومده براش که هیچ کی نمی تونه درستش کنه(موقع بوت شدن کیبردش غیر فعال میشه)

من حدودا می خوام تا 1100000 خرید کنم.اما متاسفانه وایو هم مدل دندون گیری در این محدود نداره و بهترین انتخاب استودیو هستش.اما من هنوز اطلاعات دقیقی از بنچ مارک بازی ها برنامه هایی مثل اتوکد ندارم.
    بیشتر از بازی برام اجرای خوب اتوکد و 3ds max هستش که به قول شما m620 لازم داره.
    اگه یه بنچ مارک تخصصی از سری استودیو پیدا کردید ما رو هم بی خبر نذارید.
    ممنون

داره خودمونی میشه hossinhs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من تا هفته دیگه یک لب تاب باید بگیرم که هم سبک وزن باشه هم مشخصات خوبی داشته باشه
    تا الان این مدل ها بهم پیشناهاد شده
    acer4741
    asus k42
    dell 1464
    SONY VAIO VPC EA12EA
    با توجه با کارای و گرافیک و سی پیو شما کدوم مدل پیشناهاد میدید بدون در نظر گرفتن قیمت لطفا کمکم کنید!

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اما تا اونجایی که من می دونم HD 5470 در مورد pc ها خیلی خوب کار می کنه.الان من خودم خیلی وقته که روی pc یه دونه 9400 GT دارم و ازش راضی هستم.دیگه باید 5470 خیلی خوب باشه.
    کد:
    اما خب.خود شما می دونیدفریم ریت بازی سنگینی روی سری های جدید استودیو که از QM720 استفاده می کنند چقدر هست؟
    یکی از راه های خوب درک واقعی قدرت لپ تاپ قبل از خرید مقایسه فریم ریت بازی هاست.
    من الان 3 سال هست لپ تاب سونی دارم و موقع خودش بهترین بود.اما حالا یه مشکل عجیب و غریب پیش اومده براش که هیچ کی نمی تونه درستش کنه(موقع بوت شدن کیبردش غیر فعال میشه)

من حدودا می خوام تا 1100000 خرید کنم.اما متاسفانه وایو هم مدل دندون گیری در این محدود نداره و بهترین انتخاب استودیو هستش.اما من هنوز اطلاعات دقیقی از بنچ مارک بازی ها برنامه هایی مثل اتوکد ندارم.
    بیشتر از بازی برام اجرای خوب اتوکد و 3ds max هستش که به قول شما m620 لازم داره.
    اگه یه بنچ مارک تخصصی از سری استودیو پیدا کردید ما رو هم بی خبر نذارید.
    ممنون
    برادر 9400 مال لنویدیاست و 5470 مال ati ضمن اینکه مدل مد نظر ما ati mobility یعنی مدل مخصوص لپ تاپه

همانطوری که قبلا گفتم برای کار با نروم افزارهای طراحی(مثل اتوکدو کتیا و ...)یا نرم افزارهای گرافیکی (3dmax) بهتره از cpuبا هسته بیشتر استفاده کردیعنی i7 720qm
    این یه تست کامل ازDell Studio 1557میباشد که با کارت ati 4570 گرفته شده که فقط مقدار خیلی خیلی کم از 5470 ضعیفتره(هر چند کاملا به لحاظ ساختاری مشابه 5470 میباشدو فقط فرکانسش کمی کمتره680<750)
    کد:

ساختار و تستهای 5470

کد:

ساختار و تستهای 4570

کد:
    ضمنا از سمت راست صفحه بالا میتونی کارت گرافیکهای مختلف وتستهاشون رو ببینی
    Last edited by ramtinmec; 29-06-2010 at 12:03.

8. این کاربر از ramtinmec بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dead Space's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام، من یک لپ تاپ می خوام بخرم در حد 1ملیون و 100. و ترجیها علاقه دارم که سونی که باشه! به نظرتون با این قیمت، انتخابی بهتر از این وجود داره؟!
    FW 460 J
    CPU: C2D
    HD:320
    VGA:ATI 4650 1.8GB
    LCD:16.4
    ODD:BLR

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یک سوال در رابطه با پست قبلی.
    الان مثلا فرض کنیم من سی پی یوی core i7 رو که لینکش رو گذاشتم رو برای pc خریده ام.
    کد:
    6 هسته اصلی و 6 هسته مجازی+12 مگ کش.توی قسمت کلاک اسپید نوشته حدودا 3.5 گیگاهرتز.
    یعنی این سی پی یو که 12 هسته جمعا داره 20 گیگاهرتز می تونه پردازش کنه یا کامپیوتر هم اون رو به اسم 3 گیگاهرتز میشناسه؟
    الان سی پی یوی کامپیوتر من دوال کور 5.2 گیگاهرتز هستش.یعنی کامپیوتر هیچ وقت نمی تونه از 2.6 گیگاهرتز بیشتر استفاده کنه؟

پس چطور توی مینیمم قطعات ملزوم نصب برخی بازی ها و نرم افزار ها مثلا عدد 4 گیگاهرتز رو برای سی پی یو می بینیم؟

من یه لینک خوب هم برای مقایسه انواع سی پی یو پیدا کردم که دیدم QM720 از هر چهتی از m620 بهتره.
    کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

یک سوال در رابطه با پست قبلی.
    الان مثلا فرض کنیم من سی پی یوی core i7 رو که لینکش رو گذاشتم رو برای pc خریده ام.
    کد:
    6 هسته اصلی و 6 هسته مجازی+12 مگ کش.توی قسمت کلاک اسپید نوشته حدودا 3.5 گیگاهرتز.
    یعنی این سی پی یو که 12 هسته جمعا داره 20 گیگاهرتز می تونه پردازش کنه یا کامپیوتر هم اون رو به اسم 3 گیگاهرتز میشناسه؟
    الان سی پی یوی کامپیوتر من دوال کور 5.2 گیگاهرتز هستش.یعنی کامپیوتر هیچ وقت نمی تونه از 2.6 گیگاهرتز بیشتر استفاده کنه؟

پس چطور توی مینیمم قطعات ملزوم نصب برخی بازی ها و نرم افزار ها مثلا عدد 4 گیگاهرتز رو برای سی پی یو می بینیم؟

من یه لینک خوب هم برای مقایسه انواع سی پی یو پیدا کردم که دیدم QM720 از هر چهتی از m620 بهتره.
    کد:
    توی اون صفحه ای که گذاشتی620 نه تنها از 720 بلکه از 740 هم rating بالاتری داره

اطلاعات بیشتر رو از اینجا بگیر پایین صفحه لینک هایی داره که میتونه تو حل سوالات کمکت کنه
    کد:

12. این کاربر از ramtinmec بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

11

توی اون صفحه ای که گذاشتی620 نه تنها از 720 بلکه از 740 هم rating بالاتری داره

اطلاعات بیشتر رو از اینجا بگیر پایین صفحه لینک هایی داره که میتونه تو حل سوالات کمکت کنه
    کد:
    دستتون درد نکنه.بنچ مارک های خیلی خوبی بودند.
    اما با این چیزهایی که من دیدم واقعا نمیشه به عنوان بازی یا استفاده از نرم افزار های سنگین روی رادئون های HD حساب باز کرد.واقعا نتایجش تاسف بار بود.
    اما همین طور که می گشتم به GeForce GT 230 برخورد کردم که انصافا فوق العاده بود نتایجش.
    یکی از چیزهای عجیب دیگه این بود که سی پی یوهای سری T اینتل مثل T8700 واقعا می تونم بگم حتی 2 برابر کارایی شون از i7 بهتر بود.
    توی اکثر نتیجه ها سی پی یو های core i عقب افتاده بودند.
    با این وضع فکر کنم به فکر pc باشم بهتر باشه.نمیشه روی رادئون مانور داد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •