اما تا اونجایی که من می دونم HD 5470 در مورد pc ها خیلی خوب کار می کنه.الان من خودم خیلی وقته که روی pc یه دونه 9400 GT دارم و ازش راضی هستم.دیگه باید 5470 خیلی خوب باشه.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما خب.خود شما می دونیدفریم ریت بازی سنگینی روی سری های جدید استودیو که از QM720 استفاده می کنند چقدر هست؟
یکی از راه های خوب درک واقعی قدرت لپ تاپ قبل از خرید مقایسه فریم ریت بازی هاست.
من الان 3 سال هست لپ تاب سونی دارم و موقع خودش بهترین بود.اما حالا یه مشکل عجیب و غریب پیش اومده براش که هیچ کی نمی تونه درستش کنه(موقع بوت شدن کیبردش غیر فعال میشه)
من حدودا می خوام تا 1100000 خرید کنم.اما متاسفانه وایو هم مدل دندون گیری در این محدود نداره و بهترین انتخاب استودیو هستش.اما من هنوز اطلاعات دقیقی از بنچ مارک بازی ها برنامه هایی مثل اتوکد ندارم.
بیشتر از بازی برام اجرای خوب اتوکد و 3ds max هستش که به قول شما m620 لازم داره.
اگه یه بنچ مارک تخصصی از سری استودیو پیدا کردید ما رو هم بی خبر نذارید.
ممنون
برادر 9400 مال لنویدیاست و 5470 مال ati ضمن اینکه مدل مد نظر ما ati mobility یعنی مدل مخصوص لپ تاپه
همانطوری که قبلا گفتم برای کار با نروم افزارهای طراحی(مثل اتوکدو کتیا و ...)یا نرم افزارهای گرافیکی (3dmax) بهتره از cpuبا هسته بیشتر استفاده کردیعنی i7 720qm
این یه تست کامل ازDell Studio 1557میباشد که با کارت ati 4570 گرفته شده که فقط مقدار خیلی خیلی کم از 5470 ضعیفتره(هر چند کاملا به لحاظ ساختاری مشابه 5470 میباشدو فقط فرکانسش کمی کمتره680<750)
کد:
ساختار و تستهای 5470
کد:
ساختار و تستهای 4570
کد:
ضمنا از سمت راست صفحه بالا میتونی کارت گرافیکهای مختلف وتستهاشون رو ببینی