نقشه اهواز رو کسی داره
چه طور به جی پی اس وصل شیم
---------- Post added at 09:33 AM ---------- Previous post was at 09:32 AM ----------
آنتی ویروس خوب برا گوشی کدامه
نقشه اهواز رو کسی داره
چه طور به جی پی اس وصل شیم
---------- Post added at 09:33 AM ---------- Previous post was at 09:32 AM ----------
آنتی ویروس خوب برا گوشی کدامه
ممنون از شما دوستان
---------- Post added at 09:47 AM ---------- Previous post was at 09:45 AM ----------
شرمندم این سوال رو میکنم منظورتون اینه که ovi رو dl کردین رو گوشیتون و gps گوشی رو فعال کردین ؟میشه روش این کار رو توضیح بدین؟ممنون میشم
با توجه به اين توضيحات :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی دارین نرم افزار های توی سی دی رو نصب میکنین به اینترنت وصل نشین، وقتی وصل میشین اون از رو سی دی نصب نمیکنه، میره از رو اینترنت نصب کنه، اگه آفلاین باشین خیلی راحت تر نصب میشه!
==================================================
من نرم افزار اکسپلور رو از چند جا دانلود کردم، مخصوص ویرایش پنج هم بود اما نصب نشد! کسی نمیدونه مشکل از چیه؟ مشکل از گوشیه؟ با اپدیت حل میشه؟
در ضمن ایکس 6 مگه حسگر نزدیکی نداره؟ (همونی که وقتی کنار گوش میزاری گوشی رو خاموش بشه ال سی دیش؟ واسه من کار نمیکنه!
من اکسپلوره نصب کردم بدون مشکل فقط ریجسترش رو پیدا نکردم
حسگر نزدیکی هم داره وقتی گوشیت رو جواب بدی صفحه اتوماتیک خاموش میشه
لقی پشت درب در قسمت بالایی (به خاطر شل بودن قسمت دوگانه شارژ و خروجی صدا) بعد از یه مدت پیش میاد
من خودم تا الان برای خودم + دو نفر دیگه این مسئله پیش اومده
همچنین ممکنه دو لبه کناری گوشی هم کمی شل شه
که البته همه اینها با دقت زیاد قابل تشخیصه
دوستان ورژن جدید آپدیت ایکس 6 برای 8 گیگ اومده اما من رو گوشیم خریدم 5 روز پیش نصبه و برنامه جی پی اس هم نصبه و سریع در 1 دقیقه موقعیت من رو تو اهواز نشون داد و کیلومتر شمارش هم کار میکنه عجیب نیست یا 8 گیگ آپدیتش فرق داره و برنامه ها اتوماتیک منتقل میشن از این باکس تو بخش مربوطه خودشون تنها مشکلم اینه کسی بلده با play list dj
کار کرده به اینترنت وصل میشم اما موزیک ها رو چطور توش قرار بدم اینترنت نامحدود روزانه موبایل گرفتم 1000 تومان و برنامه ها رو بروز کردم و حتی آنتی ویروسم رو و برنامه ایمیل هم گرفتم از نوکیا با موبایل و کسی چت روم یاهو برنامه واسه ایکس 6 داره ؟
و زیر نور خورشید هم صفحه خوانا هست .
---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:29 PM ----------
قاب لاکی یا ژله ای واسه گوشی نیومده ؟
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
هندزفری 8 گیگ اون کلید روش چیه فشار میدی صدا استریو میشه عالی ؟
و باید نگه داشته بشه ؟
تو خونه تست كردي يا بيرون؟
اديت: همين الان رفتم بالا پشت بوم و GPS ايي كه ديشب نصب كردم از سايت نوكيا با برنامه OVI تست كردم
دقيقا تو 5 دقيقه محل دقيقم رو اعلام كرد و چند تا مسير رو هم بهش دادم كه تا اونجا از نقطه مبدا برم و مسيرو رو راهنمايي كرد...
Last edited by bbp; 05-11-2010 at 18:42.
تو پشت بام چک کردم در 2 دقیقه 9 ماهواره رو گرفت .
کسی جوابی برای سوال قبلیم نداره ؟
این سایت خارجی تم های زیبایی برای گوشی داره و عال هستند .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by t2download; 06-11-2010 at 09:51. دليل: سکوت
نمیدونم از کجا شروع کنم
راستش رو بخواهید من نمیدونم چرا اینقدر سرعت GPRS همراه اول پایین هست البته باید بگم که وقتی گوشیم نو بود منظورم اینه که وقتی دفعه اول اونرو به کامپیوتر وصل کردم تا حالت مودم بشه برای GPRS سرعت خیلی خوب بود حدود 11 بود اما بعد از حدود 2 روز و شاید هم 1 روز وقتی گوشی رو دوباره وصل کردم سرعتم بیشتر از 5 نمیشه نمیدونم البته باید بگم که اینمورد در مورد گوشی پدرم هم که یه 3110 هست به همین صورت شد یعنی دقیقاً با همون بسته ای که برای همراه اول زده بودم و برای اولین بار با اون رفتم سرعت خوب بود ولی وقتی دوباره متصل شدم دقیقاً مثل گوشی خودم شد
من فکر میکنم که هر دو تا شون نیم سوز شدن اگه نظری دارید بگید به یو اس بی جلوی کیس وصل میکنم آخه کابل ایکس 6 کوچیک هست
بازم باید بگم که فکر نکنم از کیس باشه چون کیسم هم گرین مدل مگنوم 2 هست و مطمئن هست
جان من کمک کنید این عکس هم وقتی داشتم دانلود میکردم انداختم سرعت اتصال 460 هست ولی دانلود 5 هر کی میتونه کمک کنه و یا هرکی با GPRS وصل میشه به اینترنت بگه سرعت خوبه یا نه برای ایرانسل هم همینطور هست
نکنه یه نوع کلاهبرداری همراه اول و ایرانسل هست و به گوشی ربطی نداره
بازم درخواست کمک میکنم عزیزان مخصوصاً مدیران این انجمن
هیچکس نمیتونه کمکی کنه عزیزان
هرکی نظری داره بده دیگه داره میره رو اعصابم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)