تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 224 از 432 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228234274324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

داره خودمونی میشه 9884's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اونجایی که آرامش داشته باشم.

پيش فرض

خیر کی گفته؟ باید بدونید که لوازم معمولا به شدت گرونه!

اگر فیس بوق دارید، من چند تا دوست هنرمند و گرافیست دارم که بهتون معرفی بکنم باهاشون صحبت بکنید... همچنین صفحه‌ی هنر گرافیک یه 4-5 هزار نفری گرافیست داره حد‌اقل!! ولی عرض کردم، فیس بوق میخواد!!
    آخرش گرونه یا گرون نی؟!
    فیس بوق ندارم خو

خودتون رشتتون چیه؟دانشجوتشریف دارید یا نه هنوز؟

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

معاون آموزشي دانشگاه جامع علمي کاربردي داشتن کارت پايان خدمت براي ثبت‌نام در دوره‌هاي کارشناسي ناپيوسته اين دانشگاه را الزامي اعلام کرد.

به گزارش پایگاه آموزش ایران، رجبعلي برزويي معاون آموزشي دانشگاه جامع علمي کاربردي در گفت‌وگو با فارس با بيان اينکه ثبت‌نام آزمون کارشناسي ناپيوسته دانشگاه جامع علمي کاربردي تا 27 دي‌ماه ادامه دارد، گفت: داوطلبان آزمون کارشناسي ناپيوسته دانشگاه جامع علمي کاربردي بايد کارت پايان خدمت، کارت معافيت دايم، کفالت يا پزشکي دائم يا فرم کامپيوتري زمان صلح يا حکم کارگزيني و گواهي اشتغال به کار براي شاغلين نيروهاي مسلح که گذراندن دوره نظام وظيفه براي آنها ضرورت ندارد، داشته باشند. به گفته وي آزمون دوره پودماني کارشناسي ناپيوسته دانشگاه جامع علمي کاربردي در روز جمعه 29 ارديبهشت‌ماه سال 91 برگزار مي‌شود. معاون آموزشي دانشگاه جامع علمي کاربردي تأکيد کرد که هر داوطلب فقط حق انتخاب يک گروه آموزشي و يک زيرگروه آموزشي را دارد. در صورت انتخاب رشته از چند گروه آموزشي و يا چند زير گروه آموزشي، تمامي انتخاب‌هاي داوطلب حذف خواهد

پس با این اوصاف من نمیتونم ادامه تحصیل بدم و بعد از انصرافم از پیام نورباید برم خدمت.....

شانس ما داریم
    جدی ؟ مطمئنی؟
    والا ما همین الان کلی هم دانشگاهی داریم بدون پایان خدمت از همین ترم و ورودی بهمن پارسال اومدن کارشناسی .
    این خبر جدیده ؟ باز شب خواب بد دیدن صبح پا شدن یه قانون جدید وضع کردن؟!

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

جدی ؟ مطمئنی؟
    والا ما همین الان کلی هم دانشگاهی داریم بدون پایان خدمت از همین ترم و ورودی بهمن پارسال اومدن کارشناسی .
    این خبر جدیده ؟ باز شب خواب بد دیدن صبح پا شدن یه قانون جدید وضع کردن؟!
    من ابن خبرو هرجا گشتم پیدا نکردم احتمالا قدیمی باشه چون اگه خبری بشه اولین جایی که خبرشو میذاره سایت علمی کاربردیه

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

لطفا جواب بدید سریعتر.

به نظر شما جدای از بحث علاقه ،کاردانی به کارشناسی غیرانتفاعی مهندسی نرم افزارو بری بهتره از لحاظ موقعیت و آینده شغلی برای یه دختر و یا کاردانی به کارشناسی گرافیک دانشگاه علمی کاربردی رو؟

کسی که فوق دیپلمش چیزدیگه ای بوده حالا میره گرافیک به نظرتون طراحی و...رو میتونه درحد مطلوب برای کار یاد بگیره؟

و از نظر اعتبار مدرک چی؟
    ازون طرف لیسانس نرم افزار بیشتر برای استخدامی ها کاربرد نداره؟

مرسی

از نظر اعتبار مدرک اینطور که تحقیق کردم زیاد فرقی ندارن جفتشون زیر نظر وزارت علومن شاید غیرانتفایی یکمی بهتر باشه از نظر سطح علمی به نظرم غیرانتفایی بهتره البته منظورم غیرانتفایی خوب مثل سوره ، علم وفرهنگ ، کار ،رجا و... چون غیرانتفایی درپیت هم زیاده.
    نرم افزارم کسی میاد باید علاقه به این رشته و به خصوص انواع مختلف زبانهای برنامه نویسی و ریاضیات کامپیوتر داشته باشه

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خدایی من 3-4 سال پیش بهتر از این اوسکل ها سایت طراحی میکردم!! سایتشون خیلی ضعیفه! مخصوصا که کلیک راستش رو بستن و دست ادم رو کاملا می‌بنده...باید یه چند تا UX دیزاینر استخدام بکنن اینا...!!

از نظر شهریه و اینا اطلاع ندارید که چطوریه؟! بعد کارشناسی پودمانی میگیره یا نه فقط ترمی کار میکنه؟
    این که خوبه بعضیا همین سایتم ندارن تو وبلاگ اخبارشونو میزارن!

پارسال پذیرش کارشناسی پودمانی داشتن ولی رشته شما نبود فقط it میگرفتن. نرم افزار فقط تو ترمی میگرفتن. شاید کنکور بعدی پذیرش داشته باشن.
    شهریه دوره پودمانی معمولا یه مقداری کمتر از ترمیه من الان کارشناسی ترمی حدود 400 پیاده میشم.

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

400 تومن ترمی؟؟؟؟
    واسه زیر گروه مدیریت و خدمات اجتماعی هم همین شهریه باید داد؟

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آخرش گرونه یا گرون نی؟!
    خیلی خیلی گرونه عزیزم!!! خیلی خیلی گرونه!!!! الان تنها رشته‌ای که تجهیزاتش ارزونه، حسابداریه که یه ماشین حساب 10 تومنی و یه خودکار 300 تومنی و یه دفتر 2-3 تومنی یه ترم برای یه درس جوابگوه!!!! حتی ابیاری گیاهان دریایی هم کمر ادم رو میشکنه!!!
    البته بستگی به طرفش هم داره.... ولی گرافیک و اینا باید براشون همیشه وسیله مسیله بخری(شاید!) و خوب گرون در میان اینجور چیزا... چون فروشنده هاشون وجدان ندارن اکثرا!

خودتون رشتتون چیه؟دانشجوتشریف دارید یا نه هنوز؟
    من دارم نرم افزار میخونم....الان دیگه رسما درسم تموم شده و ابان امتحان های پایان ترم رو میدیم!!

به نظر من هم درست نیست! چون همین پریروز پرسیدم گفتن قانون جدید اینه که براشون معافیت میگیریم!

این که خوبه بعضیا همین سایتم ندارن تو وبلاگ اخبارشونو میزارن!
    و حرف حساب هم جواب نداره!! ولی خوب خدایی این شرکت با این همه اعتبار(فک کنم 60 سال؟!! سابقه!) نباید یه سایت درست حسابی برای دانشگاهش درست بکنن اخه؟!....

پارسال پذیرش کارشناسی پودمانی داشتن ولی رشته شما نبود فقط it میگرفتن. نرم افزار فقط تو ترمی میگرفتن. شاید کنکور بعدی پذیرش داشته باشن.
    اقا نرم افزار اسمش عوض شده؟ عاخه من هرچی گشتم تو دفترچه‌ی پودمانی سال قبل، اصلا نرم افزار نبود... دارم دغ میکنم!!

8. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

از نظر شهریه و اینا اطلاع ندارید که چطوریه؟! بعد کارشناسی پودمانی میگیره یا نه فقط ترمی کار میکنه؟
    شهریه که توی همه ی مراکز یکسانه ؛ میزانش هم در دفتر چه زده میشه که البته 15 درصد شهریه باید به حساب مخصوص حق نظارت سازمان مرکزی علمی کاربردی واریز بشه /

بخش دوم سوالتون هم در حال حاضر اطلاعی ندارم چون هر سال هر مرکز طبق بضاعت وآمادگی ای که داره دانشجو در مقاطع مختلف پذیرش میکنه بنابراین بهتره با بخش آموزش این مرکز تماس بگیرید و از خانم جعفری یا آقای شفتی سوال کنید

10. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

آقا من یه سوال دارم جون مادرتون هرکی میتونه مارو راهنمایی کنه چون فردا صبح باید برم برا ثبت نام
    اول شرایط خودمو بگم
    من تقریبا شاغل هستم و زیادم درسخون نیستم(البته خیلیم تنبل نیستم) و فقط و فقط برای مدرک میخوام برم دانشگاه چون میدونم توی دانشگاههای ایران به کسی چیزی یاد ندادن و همچنین خیلی برام مهمه که روزای کمی در هفته دانشگاه برم و استادا هم زیادی سختگیری نکنن
    حالا با این تفاصیل :
    ترمی با سهمیه شاغل رشته فناوری اطلاعات جهاد دانشگاهی بیشتر به درد من میخوره یا پودمانی رشته ابزار دقیق و دانشگاه فنی حرفه ای ؟
    لازم به ذکره به هر دوتا رشته علاقه دارم
    لطفا کمک کنید دوستان

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

400 تومن ترمی؟؟؟؟
    واسه زیر گروه مدیریت و خدمات اجتماعی هم همین شهریه باید داد؟
    نه عزیز کمتره شهریش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •