آخرش گرونه یا گرون نی؟!
فیس بوق ندارم خو
خودتون رشتتون چیه؟دانشجوتشریف دارید یا نه هنوز؟
آخرش گرونه یا گرون نی؟!
فیس بوق ندارم خو
خودتون رشتتون چیه؟دانشجوتشریف دارید یا نه هنوز؟
جدی ؟ مطمئنی؟
والا ما همین الان کلی هم دانشگاهی داریم بدون پایان خدمت از همین ترم و ورودی بهمن پارسال اومدن کارشناسی .
این خبر جدیده ؟ باز شب خواب بد دیدن صبح پا شدن یه قانون جدید وضع کردن؟!
من ابن خبرو هرجا گشتم پیدا نکردم احتمالا قدیمی باشه چون اگه خبری بشه اولین جایی که خبرشو میذاره سایت علمی کاربردیه
از نظر اعتبار مدرک اینطور که تحقیق کردم زیاد فرقی ندارن جفتشون زیر نظر وزارت علومن شاید غیرانتفایی یکمی بهتر باشه از نظر سطح علمی به نظرم غیرانتفایی بهتره البته منظورم غیرانتفایی خوب مثل سوره ، علم وفرهنگ ، کار ،رجا و... چون غیرانتفایی درپیت هم زیاده.
نرم افزارم کسی میاد باید علاقه به این رشته و به خصوص انواع مختلف زبانهای برنامه نویسی و ریاضیات کامپیوتر داشته باشه
این که خوبه بعضیا همین سایتم ندارن تو وبلاگ اخبارشونو میزارن!
پارسال پذیرش کارشناسی پودمانی داشتن ولی رشته شما نبود فقط it میگرفتن. نرم افزار فقط تو ترمی میگرفتن. شاید کنکور بعدی پذیرش داشته باشن.
شهریه دوره پودمانی معمولا یه مقداری کمتر از ترمیه من الان کارشناسی ترمی حدود 400 پیاده میشم.
400 تومن ترمی؟؟؟؟
واسه زیر گروه مدیریت و خدمات اجتماعی هم همین شهریه باید داد؟
خیلی خیلی گرونه عزیزم!!! خیلی خیلی گرونه!!!! الان تنها رشتهای که تجهیزاتش ارزونه، حسابداریه که یه ماشین حساب 10 تومنی و یه خودکار 300 تومنی و یه دفتر 2-3 تومنی یه ترم برای یه درس جوابگوه!!!! حتی ابیاری گیاهان دریایی هم کمر ادم رو میشکنه!!!آخرش گرونه یا گرون نی؟!
البته بستگی به طرفش هم داره.... ولی گرافیک و اینا باید براشون همیشه وسیله مسیله بخری(شاید!) و خوب گرون در میان اینجور چیزا... چون فروشنده هاشون وجدان ندارن اکثرا!
من دارم نرم افزار میخونم....الان دیگه رسما درسم تموم شده و ابان امتحان های پایان ترم رو میدیم!!خودتون رشتتون چیه؟دانشجوتشریف دارید یا نه هنوز؟
به نظر من هم درست نیست! چون همین پریروز پرسیدم گفتن قانون جدید اینه که براشون معافیت میگیریم!والا ما همین الان کلی هم دانشگاهی داریم بدون پایان خدمت از همین ترم و ورودی بهمن پارسال اومدن کارشناسی .
و حرف حساب هم جواب نداره!! ولی خوب خدایی این شرکت با این همه اعتبار(فک کنم 60 سال؟!! سابقه!) نباید یه سایت درست حسابی برای دانشگاهش درست بکنن اخه؟!....این که خوبه بعضیا همین سایتم ندارن تو وبلاگ اخبارشونو میزارن!
اقا نرم افزار اسمش عوض شده؟ عاخه من هرچی گشتم تو دفترچهی پودمانی سال قبل، اصلا نرم افزار نبود... دارم دغ میکنم!!پارسال پذیرش کارشناسی پودمانی داشتن ولی رشته شما نبود فقط it میگرفتن. نرم افزار فقط تو ترمی میگرفتن. شاید کنکور بعدی پذیرش داشته باشن.
شهریه که توی همه ی مراکز یکسانه ؛ میزانش هم در دفتر چه زده میشه که البته 15 درصد شهریه باید به حساب مخصوص حق نظارت سازمان مرکزی علمی کاربردی واریز بشه /از نظر شهریه و اینا اطلاع ندارید که چطوریه؟! بعد کارشناسی پودمانی میگیره یا نه فقط ترمی کار میکنه؟
بخش دوم سوالتون هم در حال حاضر اطلاعی ندارم چون هر سال هر مرکز طبق بضاعت وآمادگی ای که داره دانشجو در مقاطع مختلف پذیرش میکنه بنابراین بهتره با بخش آموزش این مرکز تماس بگیرید و از خانم جعفری یا آقای شفتی سوال کنید![]()
آقا من یه سوال دارم جون مادرتون هرکی میتونه مارو راهنمایی کنه چون فردا صبح باید برم برا ثبت نام
اول شرایط خودمو بگم
من تقریبا شاغل هستم و زیادم درسخون نیستم(البته خیلیم تنبل نیستم) و فقط و فقط برای مدرک میخوام برم دانشگاه چون میدونم توی دانشگاههای ایران به کسی چیزی یاد ندادن و همچنین خیلی برام مهمه که روزای کمی در هفته دانشگاه برم و استادا هم زیادی سختگیری نکنن
حالا با این تفاصیل :
ترمی با سهمیه شاغل رشته فناوری اطلاعات جهاد دانشگاهی بیشتر به درد من میخوره یا پودمانی رشته ابزار دقیق و دانشگاه فنی حرفه ای ؟
لازم به ذکره به هر دوتا رشته علاقه دارم
لطفا کمک کنید دوستان
نه عزیز کمتره شهریش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)