تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 224 از 354 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228234274324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 3538

نام تاپيک: كلوپ S5230 Star

داره خودمونی میشه 789753's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ایران/بوشهر

پيش فرض

من امروز s5230 رو دیدم.این تاپیک هم خیلی طولانی تر از حوصله منه(!)یکی از دوستان لطفا چند تا راهنمایی کلی راجع به قیمت و گارانتی اصلی و مشخصات اصل بودنش بکنه.من از ظاهرش خوشم اومده ، ولی تا حالا فقط نوکیا داشتم،نمی دونم باهاش راحت خواهم بود یا نه؟

در حال حاضر قیمتش بدون گارانتی 155 و با گارانتی 175 تومنه.(نمایندگی پارس مایکروتل شیراز-خ ملا صدرا)
    توی جعبش کیف دستی+قلم+هندزفیری+شارژر+کاب ل USB و CD نرم افزار هست.متاسفانه روی جعبش نوشته نشده کجایی هست.پشت بورد گوشی هم فقط Made By SAMSUNG نوشته شده.

دارای 4 رنگ هست.مشکی،نقره ای،صورتی ملایم و سفید.که صورتیش دخترونه هست و سفیدش رو هم من ندیدم.توی بازار ایران و خاورمیانه این گوشی با نام SAMSUNG GT S5233A-STAR می شناسند.
    در کل گوشی خوب و جالبیه.نرم افزار های مفیدی میشه روش نصب کنی.آنتن دهیش خوبه.کیفیت هندزفیریش با اینکه یک تکه هست خیلی عالیه.رادیو داره.فایل های Office و PDF رو میشه باهاش مرور کرد.منشی تلفنی داره.و خیلی قابلیت های دیگه...

تنها چیزی که به ذهنم می رسه بهتون بگم اینه که موقع خرید کد #06#* رو روی گوشی وارد کنید و شماره سریال مشاهده شده روی LCD رو با شماره سریال روی اتیکت روی جعبه گوشی و همین طور پشت بورد گوشی مطابقت بدین.
    Last edited by 789753; 23-03-2010 at 09:53.

2. این کاربر از 789753 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ایران/بوشهر

پيش فرض

آقا این قیمتش خلاصه چنده؟ من از 150 دیدم تا 240 !( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5 روز پیش) 18-02-2010, 04:26 PM 18-02-2010, 04:26 PM
    راستی یه مدل مشابه از LG هم هسcooke چیچی ... اون چطوره؟

قیمت رو در پاسخ به پست بعدیتون عرض کردم.نمایندگی پارس مایکروتل(نماینده گوشی های سامسونگ در ایران ) در شیراز با گارانتی 175 و بدون گارانتی 155 تومن می فروشه.

LG KP500 Cookie گوشی هست که خیلی ها اون رو با استار مقایسه می کنند هنگام خرید.اون قلمش توی خود گوشی قرار می گیره.در حالی که قلم استار رو از جای بند گوشی آویزون می کنند!

در کل LG برای گوشی فکر نمی کنم مارک مطمئنی باشه.حتی سامسونگ.

من خودم اگر بودجه می رسید شاید به جای این گوشی Nokia 5800 Xpress Music می گرفتم.

داره خودمونی میشه darkmindms's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

در کل LG برای گوشی فکر نمی کنم مارک مطمئنی باشه.حتی سامسونگ.

من خودم اگر بودجه می رسید شاید به جای این گوشی Nokia 5800 Xpress Music می گرفتم.
    کاملا مخالفم
    متاسفانه ما ایرانیا عادت به تکرار داریم
    یعنی وقتی میگیم سامسونگ یا الجی خیلیا بدون قضاوت. سریع میگن قابل مقایسه با نوکیا نیس
    در صورتی که اگه یه نگاه ساده به تعداد بالای فروش استار تو دنیا و نه صرفا تو ایران بندازیم متوجه میشیم که نوکیا در بازار ازاد اونقدر هم سر نیس از بقیه برندها
    از نظر من که طراحی گوشی های نوکیا به گرد پای سامسونگ و مخصوصا الجی نمیرسه!!!

5. 4 کاربر از darkmindms بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mahdi_mbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا؟

فکر نمی کردم این طور باشه.مرسی.

لطفا به موارد زیر که برای من پیش اومده پاسخ بدین.مرسی.

1)عذر می خوام من چطوری می تونم صدای موزیکالی که هنگام استفاده از صفحه کلید و منو و ... تولید میشه رو قطع کنم؟؟

2)در ضمن چطوری می تونم والپیپر هایی رو که در سایت گالری موبایل9 برای این گوشی هست رو به صورت سه تایی در بیارم و برای پس زمینه گوشیم استفاده کنم؟؟آخه توی اون سایت والپیپیرها به صورت تکی هست و نمیشه فریمی رو که موقع set as wallpaper کردن میاد توی گوشی به صورت کامل دور عکس drag کرد.

3)در جایی خوندم که میشه برای امنیت و جلوگیری از سرقت تنظیماتی انجام داد تا به محض اینکه سارق گوشی،سیم کارت جدید روی گوشی شما میگذاره یک پیامک به خط شما بیاد.چگونه میشه این تنظیم رو برای این گوشی انجام داد؟

4)برای محافظت از LCD این گوشی توصیه هایی توسط دوستان مبنی بر استفاده از محافظ LCD توی صفحات مختلف این تاپیک شده.من هم روکشی رو که روی LCD بود رو در نیاووردم.با توجه به اینکه دوستان میگن درب پشتی گوشی جنس خوبی نداره و دچار خط و خش میشه برای حفاظت از اون چه راه کاری رو پیشنهاد می فرمایید؟

5)واقعا چرا روی جعبه گوشی و پشت بورد گوشی نوشته نشده که گوشی Made In Korea هست؟؟؟روی جعبه که هیچی نوشته نشده.فقط پشت بورد گوشی Made By SAMSUNG نوشته شده.کابل ها و شارژر ها که هم برای این گوشی و هم برای گوشی های سایر برند ها چینی هست اما خود گوشی هیچ نشونه ای مبنی بر کشور سازنده ازش نیست!حتی کاتالوگ ها هم رویشون Printed In China نوشته شده.آیا ما حق نداریم بدونیم گوشی که می گیریم واقعا ساخت کجا و با چه کیفیته؟؟(حتی گوشی های نوکیا و سونی اریکسون و موتورولا هم چینی هاشون روی جعبشون نوشته ساخت چین هست.)

[خود من احساس می کنم شرکت سامسونگ برای اینکه به کشورهای دیگه مثل چین و کشورهای جنوب شرق آسیا(مثل مالزی،اندونزی،سنگاپور و ...) هم بها داده باشه و الکترونیک و تکنولوژی اونا رو هم به جلو سوق داده باشه،خط تولید گوشی های "خاور میانه" رو به این کشورها واگذار کرده و ما هم این وسط موش آزمایشگاهی شدیم.چرا که گوشی سامسونگ اس 5233 فقط برای خاورمیانه زده شده.در صورتی که می تونست همون اس 5230 باقی بمونه و فقط همون فرمور با زبان مربوط به مناطق خاورمیانه روش نصب بشه بدون اینکه نیازی به تغییر نام باشه.موارد مشابه بسیار هست.برای مثال دایی بنده یک تلویزیون LCD سونی خریده که پشت اون رو که نگاه کردم نوشته بود Made In Malaysia]

از طولانی شدن این پست عذر می خوام.

متشکرم
    1) وقتی تو دسکتاپ هستید، با فشردن دکمه کم کردن یا زیاد کردن صدا، پنجره ای نمایش داده میشه که دو تا تب داره؛ از طریق اون میتونید هم صدای دکمه ها رو کم و زیاد کنید، هم این که ویبره هنگام فشار دادن دکمه ها رو قوی و ضعیف کنید؛ البته از قسمت profiles هم میشه این تغییرات رو انجام داد.

2) دوستان قبلا نرم افزار این کار رو تو همین تاپیک گذاشتن که سه تا عکس انتخاب میکنید و خودش کنار هم قرار میده و بعدش میتونید save کنید. اینم لینکش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    3) برای این تنظیمات به قسمت زیر برید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد Activation رو روی حالت On قرار دهید. در قسمت Recipients هم دو تا شماره ای که میخواید به اونا sms بیاد رو بدید. بعد Save کنید.

4) برای LCD میتونی از محافظ صفحه نمایش X1 استفاده کنی که کاملا قسمت نمایشگر رو پوشش میده. برای جلوگیری از خط و خش افتادن پشت گوشی، باید سعی کنی که پشت گوشی با اجسام زبر تماس نداشته باشه.

5) موقعی که من خریدم از فروشنده پرسیدم گفت ساخت هنگ کنگه.

اون قلمی هم که تو پک گوشی هست، اصلا به کار نمیاد! من که با انگشت خیلی خیلی راحتم!

7. 3 کاربر از mahdi_mbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بعد از پست من این همه پست ارسال شد ولی کسی به پست من توجهی نکرد دوستان برنامه ایی چیزی نیست که بشه روی گوشی پسور گذاشت ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

از بین دوستان کسی میدونه هواگیری تاچ چیه ؟
    فوریه لطفا پاسخ دهید.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ایران/بوشهر

پيش فرض

کاملا مخالفم
    متاسفانه ما ایرانیا عادت به تکرار داریم
    یعنی وقتی میگیم سامسونگ یا الجی خیلیا بدون قضاوت. سریع میگن قابل مقایسه با نوکیا نیس
    در صورتی که اگه یه نگاه ساده به تعداد بالای فروش استار تو دنیا و نه صرفا تو ایران بندازیم متوجه میشیم که نوکیا در بازار ازاد اونقدر هم سر نیس از بقیه برندها
    از نظر من که طراحی گوشی های نوکیا به گرد پای سامسونگ و مخصوصا الجی نمیرسه!!!
    سلام

راستش نظر شما هم قابل احترام هست.اما هیچ وقت یادمون نمیره روزایی رو که نوکیا 3310 واسه خودش توی دستامون برو و بیایی داشت و هی هر روز از پله ها میفتاد زمین و آخ هم نمی گفت.من به شخصه فکر می کنم محبوبیت گوشی های نوکیا به خاطر استحکام و دوامشون هست.البته اگر فنلاندی یا حداقل آلمانی یا مجارستانی گیر بیاد.و گرنه گوشی های چینی نوکیا هیچ اعتمادی بهشون نیست.

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ایران/بوشهر

پيش فرض

بعد از پست من این همه پست ارسال شد ولی کسی به پست من توجهی نکرد دوستان برنامه ایی چیزی نیست که بشه روی گوشی پسور گذاشت ؟

فکر نمیکنم.برای این مورد به نظرم جالبتر اینه که برای باز کردن قفل گوشی یک حرف الفبای انگلیسی توی قسمت Geture lock اگه اشتباه نکنم انتخاب کنبد.مثلا من حرف s رو انتخاب کردم و برای باز کردن قفل صفحه باید حرف s رو روی صفحه بکشم تا قفلش باز بشه.

به نظرم اگر می شد سامسونگ کاری کنه که قفل صفحه با تشخیص اثر انگشت توسط گوشی باز بشه خیلی جالب می شد.به این ترتیب که بار اول اثر یکی از انگشتان رو به گوشی معرفی کنیم و دفعات بعد برای باز کردن قفل گوشی چند ثانیه انگشت رو روی صفحه قرار بدیم تا قفل باز بشه!درست مثل خیلی از لپ تاپ ها.

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

اخرین خبر :مورد چینی استار هم وارد بازار شد هشدار
    Made by samsung chine!!!
    قابل توجه اونهایی که سیم کارت ایرانسل دارند چند مورد دیدم تو پستها که با مشکل روبرو شدند باید بگم اصلا این گوشی با ایرانسل همخونی نداره چون خودمم این مشکل رو داشتم با استفاده از همراه اول مشکل حل شد

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ایران/بوشهر

پيش فرض

اخرین خبر :مورد چینی استار هم وارد بازار شد هشدار
    Made by samsung chine!!!
    قابل توجه اونهایی که سیم کارت ایرانسل دارند چند مورد دیدم تو پستها که با مشکل روبرو شدند باید بگم اصلا این گوشی با ایرانسل همخونی نداره چون خودمم این مشکل رو داشتم با استفاده از همراه اول مشکل حل شد

سلام دوست عزیز

من همین الان گوشیم رو با سیم کارت ایرانسل چک کردم و دارم از google maps هم استفاده میکنم.آنتن دهی مشکلی نداره.

لطفا در صورتی که چیز خاصی مربوط به این نوع گوشی های چینی می دونید در این تاپیک برای اطلاع رسانی قرار بدید.مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •