تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 224 از 233 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 2327

نام تاپيک: معرفی گوشی S8000 jet سامسونگ

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

فقط باید فریمور عوض کنی
    درسته....
    Full reset :*#2767*3855#
    البته مربع نداره
    Full reset :*2767*3855#

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام..............
    اینباکس گوشی جت چقدر جا داره؟من یه سری از اس هارو میخوام تو گوشیم نگه دارم فولدر ساختم توی قسمت my foldeحالا که میرم بخش memory status میزنه
    از 500 مموری گوشیم 243 تا اس .............
    از 15 سیم کارتم 15 تاش اس............
    inbox 46
    drafts 23
    send 0
    my folder 163

حالا مشکل اینه گوشیم ارورو میده که بخش اینباکس من پر و باید خالی بشه؟در صورتی که من گوشیم هنوز فضای خالی داره میخواستم بدونم دلیلش چیه؟من نمیخوام اس ها از گوشیم خالی یا پاک بشه راهی برای افزایش حافظه اینباکس هست؟
    Last edited by part gah; 06-07-2011 at 13:26.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یه سوال..هارد کامپیوتر رو دیدم میتونن اطلاعاتی که ازش پاک شده رو برگردونن...میخواستم ببینم توی رم های اس دی هم اینکار رو میشه کرد...
    هر نوع حافظه رو میشه ریکاوری کرد.نرم افزار ریکاوری هست که میتونه همه حافظه رو حتی تا چندین ماه قبل رو با وجود چندین بار فرمت رم برگردونه اونم به صورت دسته بندی با نوع فرمت...........یعنی عکسا جدا، فیلمها جدا، txtها جدا و .......

4. این کاربر از part gah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سـلام...
    آقا این گوشی من چند روزیه تاچش قاط زده...یعنی شروع قاطی کردنشه.....بعضی وقتا به چپ میزنه.....
    نمیخوام فریورشو عوض کنم...یعنی هم میترسم..هم حالشو ندارم.....
    منم تو نت گشتم همه اینjpjb2 فریور رو معرفی کرده بودن.....خوبه...بده...؟؟آخریه.. �طوریه..؟؟
    راستی یه کد هست که گوشی رو ری استارت میکنه فکر کنم مخصوص همین گوشی باشه.....اونو بزنم متنایی که توی نوت نوشتم یپره..؟؟خودم فکر میکنم که بپره..؟؟
    بعد راهی هست که من با این تاچ کنار بیام..؟؟غیر از ری استارت و تغییر فریور.....همیشه نیستا بعضی وقتا اینطوری میشه...
    کد *#0#* رو بزن برو تو قسمت Touch test بعد مربع های کوچیک و با لمس به رنگ سبز در بیار ببین مشکل داری باهاش یا نه؟باید تمام مربع ها سبز بشه.وقتی سبز بشه خودکار از اون قسمت خارج میشی یعنی تاچ گوشیت مشکل نداره و مشکل از جای دیگه هست.

6. این کاربر از part gah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

کد *#0#* رو بزن برو تو قسمت Touch test بعد مربع های کوچیک و با لمس به رنگ سبز در بیار ببین مشکل داری باهاش یا نه؟باید تمام مربع ها سبز بشه.وقتی سبز بشه خودکار از اون قسمت خارج میشی یعنی تاچ گوشیت مشکل نداره و مشکل از جای دیگه هست.
    اره میدونم....این تست lcd هست....و اینکه مشکل سخت افزاری نداره......مشکل برای فریمور هست که باید عوض بشه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا كمك.كمك.كمك گوشيم ديروز تا حالا تاچ گوشيم اصلا عمل نميكنه فقط كليداش كار ميكنن.بگيد چي كارش كنم.كممممممممممممممك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

عزيز اين گوشي 500 پارت مسيج نگه ميداره يعني مثلا ميتونه 50 تا پيامك 10پارتي ذخيره كنه و پر بشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

آقا كمك.كمك.كمك گوشيم ديروز تا حالا تاچ گوشيم اصلا عمل نميكنه فقط كليداش كار ميكنن.بگيد چي كارش كنم.كممممممممممممممك
    کلا تاچش خراب شده یا بعضی وقتا ...آخه گوشی منم تاچش به چش میزنه بعضی وقتا درست میشه خود به خود...بعد یه کدی هست که گوشی شما رو فول ریست میکنه من با اون امتحان کردم دیدم مشکل از سخت افزارش نیست و باید فریمور رو عوض کنم......حالا ببینید اگه تاچشش درست شد با اون کد میتونید متوجه بشید که مشکل سخت افزاری داره یا نرم افزاری
    کد ها هم توی 4-5 تا پست اخر هست...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اول بعضی اوقات بود که زود خوب میشد منم زیاد جدی نگرفتم اما الان یک روز که اصلا کار نمیکنه.الان که تاچش کار نمیکنه چه جوری کد وارد کنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

اول بعضی اوقات بود که زود خوب میشد منم زیاد جدی نگرفتم اما الان یک روز که اصلا کار نمیکنه.الان که تاچش کار نمیکنه چه جوری کد وارد کنم؟
    نمیتونی..باید صبر کنی خوب بشه...بعد سری کد رو بزنی....حتی من کد رو توی دفتر تلفن سیو کردم...وقتی قاطی میکرد برم از توی دفتر تلفن بزنمش....اما نمیشد...ارور میداد...
    Last edited by Mahdi/s; 14-07-2011 at 13:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •