در نسخه pc گرافیک برای همه یکسان هستش چون نکست نیست برای همین نمی تونیم یک گرافیک روز رو ببینیم.سلام اقایون. می خواستم بپرسم که فقط بازی من گرافیکش پایینه یا شما هم این مشکل رو دارید.حتی من گرافیک رو بالا گزاشتم ولی کیفیت پایینه.چرا؟![]()
در نسخه pc گرافیک برای همه یکسان هستش چون نکست نیست برای همین نمی تونیم یک گرافیک روز رو ببینیم.سلام اقایون. می خواستم بپرسم که فقط بازی من گرافیکش پایینه یا شما هم این مشکل رو دارید.حتی من گرافیک رو بالا گزاشتم ولی کیفیت پایینه.چرا؟![]()
مال همه اينجريه
بچه ها هیچ کس نیست جواب سوالهای فیفایی ما رو بده ؟؟ همه سرگرم pes شدن !!!
تو قسمت become بعد از 3 تا بازی میاد بیرون ، میخواستم ببینم ماله شما هم همینجوره ؟
دسته من رو کامل شناخته اما حرکتهای تکنیکی رو نمیشه باهاش زد ، این مربوط به مشکل pc هست ؟
سلام شاید از کرک باشه البته اگه اولش رازور میاد به همراه آهنگ یعنی درسنه کرک مشکل شاید از ویرایشی چیزی باشه
اینکه نمی تونی از دسته استفاده کنی درست حسابی مربوط به devdata هست
کسی نیست جواب من رو بده؟
شماها تو بازی رادار دارید یا نه؟
بله رادار داریم هر مدلشو امتحان کردم ولی اصلا ناپدید..نشد..شاید برای شما این مشکل وجود داشت.کسی نیست جواب من رو بده؟
شماها تو بازی رادار دارید یا نه؟
سلام؛
برای منم همین مشکل وجود داره
devdata این مشکل قابل حل هست با فایله دیگه ای ؟
من که با همون ابزار Ecxel واسه خودم یه devdata ناناز نوشتم واسه FGP-660 دقیقا همونهایی توی بازی هست که خودم تعریف کردم هم میشه دکمه های گیم پلی رو تنظیم کرد و هم میشه تعریف کرد که دکمه ها توی منو چی کار کنن خیلی چیز توپی هست 8 تا کد میده وقتی تعریف می کنی حداقل 2 تا از این 8 تا جواب میده فقط باید هر 8 تا رو دونه دونه امتحان کنی ببینی کدومش هست اونی که درست هست همون کد رو توی یه text document ذخیره کنید نگه دارید واسه خودتون
کرورز جان اگه پچ چمن سراغ داری هوای ما رو هم داشته باش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)