دوستان راسته C8880 سامسونگ 2 بعدی رو به 3 بعدی تبدیل میکنه ؟؟؟ ( میدونم اینجا جاش نیست ولی قیمت رو لطف میکنید ؟؟؟ )
دوستان راسته C8880 سامسونگ 2 بعدی رو به 3 بعدی تبدیل میکنه ؟؟؟ ( میدونم اینجا جاش نیست ولی قیمت رو لطف میکنید ؟؟؟ )
آره، گفته شده که این کارو میکنه. ولی کار کاملا بیخود و بی استفاده ای هست. چون تصاویر سه بعدی رو بزور درست نشون میده و مشکل کراستاک داره (حالت روح مانند)، حالا چه برسه به اینکه بخواد دوبعدی رو به سه بعدی تبدیل کنه.
من امروز رفته بودم بازار یه فروشنده می گفت که تلویزیون های ال جی الان حدود یک ساله که امتیازشون به چین داده شده و بارکد روی دستگاه و جعبه مشخص می کنه که این دستگاهها از چین اومده ولی سامسونگ ساخت کره است، آیا همچین چیزی صحت داره؟
-والا همون طور كه دوست گلم گفت توي تصاوير سريع مسلما پلاسماها بهتر هستند منتها اين دليل بر افتضاح بودن c650 ويا ديگر برندهاي خوب بازار نيست
-شايد يك كاربر معمولي نتونه تفاوت ها رو احساس كنه
-والا كار سختيه انتخاب
---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
-والا در مورد اختلاف خوب حتما خوندين مشخصات رو به نظرم ميصرفه اين مقدار
-در مورد ال جي هم بله گزينه خوبيه به نظرم
-كمي خوب تفاوت هايي بين دو برند وجود داره مخصوصا در مورد ديزاين كه سليقه اي ميشه
قیمت lg 42led5400 الان چنده؟ تو بانه قیمت گرفتم 1،250 . به نظر شما این مدل بهتره یا lcd660 ؟ چه تفاوتهایی در امکانات دارن؟
-در مورد قيمت مطمئن نيستم
-و اما در مورد تفاوت ها و پيشنهاد ld660 گزينه بهتري هست چه از نظر انطباق تصوير و چه كنتراست به نظر من گزينه برتري هست نسبت به مدل هاي led حاشيه اي
-در مورد امكانات كه مهمترينش فكر ميكنم usb باشه توي ld660 هست كه احتمالا در led5400 هم بايد باشه
Last edited by t_tanhayam; 05-11-2010 at 20:16.
بحث دیزاین کلا واسم منتفیه!-والا در مورد اختلاف خوب حتما خوندين مشخصات رو به نظرم ميصرفه اين مقدار
-در مورد ال جي هم بله گزينه خوبيه به نظرم
-كمي خوب تفاوت هايي بين دو برند وجود داره مخصوصا در مورد ديزاين كه سليقه اي ميشه
فقط می خوام بدونم ld560 نسبت به c585 سرتره یا نه؟
واسه خرید کدوم اقدام کنم؟
-مشخصات كاملا بهتري داره نسبت به c550 برروي كاغذ
-كنتراست بالاتر -ديجيتال 100 هرتز -رسپانس تايم بهتر
- از نزديك هم مقايسه اي داشته باشين
LCD660 نسبت به LED5600 چطور؟ تفاوت تصویر دارن؟ کدوم کیفیت بهتری داره؟
-بصورت كلي بيشتر ال سي دي ها از ال اي دي هاي حاشيه اي در يكنواختي نور دهي برتري دارند
-من بر طبق اين نظريه و تجربه كوچيكي كه از ديدن هر دو پنل داشتم به نظرم ld650 گزينه بهتريه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)