نظرتون در مورد Asus A42JP چیه؟
میشه با Dell XPS L501 مقایسش کنید؟
ممنون.
نظرتون در مورد Asus A42JP چیه؟
میشه با Dell XPS L501 مقایسش کنید؟
ممنون.
دوستان لطفآً راهنمائی کنین
سلام. این لپ تاپ ها مجهز به تکنولوژی Nvidia Optimus هستند. یعنی این که دو تا کارت گرافیک دارند، یکی یه کارت مزخرف اینتل برای کارهای عادی و روزمره که مزیتش در مصرف کمتر باتریه، یکی هم کارت nVIDIA برای گیم و کارهای سنگین.
شما توی مشخصات کامپیوتر که می بینی کارت اینتل رو می نویسه، ولی با شروع گیم یا برنامه سنگین دیگه، خودش خود بخود سوئیچ می کنه روی nVIDIA. پس کارتت سر جاشه و نگران نباش.![]()
سلام
بچه ها من یک asus k52jt دارم و به علت اینکه یه لپ تاپ sony برنده شدم می خوام اینو بفروشم
این لپ تاپ ما حدوده 1-2 ماه هست که دستمه
پلاستیکهای lcd , keyboard هنوز روش هست.از روز اول زیرش یه کول پد 27000 تومنی بوده و سخت ترین کاری که کرده رایت 4 تا دونه dvd بوده.فوق العاده تمیزه.تا 24 ساعت هم مهلت تست میدم هر حا خواستید نشونش بدید
فقط لطف کنید تو قیمت دادن انصاف را رعایت کنید
اگر بخوام بز بفروشم میرم سراغ فروشنده ها
ولی اگر به مصرف کننده بدم هر دو طرف سود میکنند.
یه فرصت استثنایی برای اوناییکه پول نقد دارن
کانفیگش هم اینه
cpu:core i7
ram:4GB
vga:6370 ati hd 1gb
hdd:500
با 10 ماه گارانتی از شرکت کهکشان اصفهان
دوستان اگر کسی طالبه با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تماس بگیره
سلام
بچه ها من یک asus k52jt دارم و به علت اینکه یه لپ تاپ sony برنده شدم می خوام اینو بفروشم
این لپ تاپ ما حدوده 1-2 ماه هست که دستمه
پلاستیکهای lcd , keyboard هنوز روش هست.از روز اول زیرش یه کول پد 27000 تومنی بوده و سخت ترین کاری که کرده رایت 4 تا دونه dvd بوده.فوق العاده تمیزه.تا 24 ساعت هم مهلت تست میدم هر حا خواستید نشونش بدید
فقط لطف کنید تو قیمت دادن انصاف را رعایت کنید
اگر بخوام بز بفروشم میرم سراغ فروشنده ها
ولی اگر به مصرف کننده بدم هر دو طرف سود میکنند.
یه فرصت استثنایی برای اوناییکه پول نقد دارن
کانفیگش هم اینه
cpu:core i7
ram:4GB
vga:6370 ati hd 1gb
hdd:500
با 10 ماه گارانتی از شرکت کهکشان اصفهان
دوستان اگر کسی طالبه با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تماس بگیره
درود
دوست عزیز اگه دنباله یک لپ تاپ باکلاس ، شیک ، سبک و با عمر باطری بالا می خواهید از این سری استفاده کنید.
من سری U رو پیشنهاد می کنم در مقابل X!
درود
دوست عزیز شما ویندوز 32 بیت نصب کردید، درایور های شما مربوط به 64 بیت هست.
یا وبندوزت رو 64 کن و درایور هاش رو از رو DVDش بزن یا از سایت ASUS دانلود کن.
موفق باشد.
دوستان رو asus n53jn میشه Xp نصب کرد...؟؟؟ و از کجا متیونم درایورهاشو گیر بیارم؟؟؟ چون تو سایت asus فقط درایوره... 7 هست...
و بایوس n53jn رو چطوری آپدیت کنم؟؟؟
و اینکهطول عمر باتری این asus n53jn چقدره؟ من از باتری اصلاً استفاده نمیکنم باتری رو در آوردم هفته ای 1 بار میزنم شارژ بعد یکم استفغاده میکنم میزارم کنار... آیا اینطوری استفاده کنم یا اینکه باتری رو لپ تاپ بمونه همیشه؟؟؟ و باتری این Asus n53jn تو بازار هست؟ قیمتش چنده؟؟؟
سلام دوستان
لپ تاپ ایسوز دارم که هاردش 500 گیگه. که واسه من جوابگو نیست.
میخوام بدونم میشه هاردشو ارتقا بدم به 1 ترا
با تشکر
با سلام و سپاس
ASUS N53 jl خریدم چند تا مشکل ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:
1- برای بکاپ گرفتن یه برنامه AL RECOVERY هست در واقع از اول تو ویندوز بود وقتی اجراش میکنی دکمه START خاموشه و فعال نمیشه تو برق هم بود و DVD هم داخلش چطوری میتونم از ویندوز اورجینالش بکاپ بگیرم ؟
2-وب کم تصویرو به صورت اسلاموشن نشون میده یه جورایی با تاخیر چرا ؟
3- امتیاز ویندوز 4.9 بود چطوره ؟ در واقع مهمه ؟
در کل این لب تاپ چطوره ؟
ممنون به خاطر وقت وحوصله دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)