دوستان زحمت كشيدند جواب دادن
شما هم بالاخره راه مي افتي غصه نخور![]()
دوستان زحمت كشيدند جواب دادن
شما هم بالاخره راه مي افتي غصه نخور![]()
دوستان بالاخره گوشیمو از کامتل گرفتم سرحال و قبراق مثل روز اول
صفحه اش رو برام عوض کردن که هزینه هم نداشتگفتن اگر گارانتی نداشت 30 چوق برام اب می خورد
نرم افزارشم تغیری نکرده و همون 10f سابقه![]()
بالاخره از بی سیستم عاملی گوشیم جوووونم به لبم اومده و تصمیم گرفتم ردش کنم بره
چند تا سوال داشتم:
1- گوشی رو بار رم 8، چند بدم خوبه؟؟؟ 200 خوبه به نظرتون؟؟؟
2- می خوام vivaz pro بخرم.... کسی نظری نداره؟؟
1. الان نوش اگه پیدا بشه 260 تا 270 تومنه....به خاطر کمبودش شاید بتونی خوب بفروشی....به نظرم همین 200 خوب باشه ولی من کلا تو دست دوم ها زیاد اطلاع ندارم.....چند تا سوال داشتم:
1- گوشی رو بار رم 8، چند بدم خوبه؟؟؟ 200 خوبه به نظرتون؟؟؟
2- می خوام vivaz pro بخرم.... کسی نظری نداره؟؟
2. این کیبورد برات خیلی مهمه؟! اگه نه که ویواز عادی بگیر که هم دوربین بهتر داره و هم نازک تره....ولی من اگه بجات بودم یکم جمع میکردم ویو میخریدم چون واقعا ارزشش رو داره و بعدا حسرتش رو نمی خوری.....فکر کنم با گارانتی تا 400 هم بتونی پیدا کنی....از مزایاش:
1. فوق العاده سریع (با سی پی یو 1 گیگاهرتز و چیپ گرافیکی قوی و...)
2. امکانات روز دنیا (صفحه S-AMOLED، بلوتوث 3 و وای فای n)
3. سیستم عامل آینده دار تر با اینترفیس خیلی بهتر
4. تاچ خازنی با مالتی تاچ
5. و.....
Last edited by Michael Ropy; 29-08-2010 at 15:17.
[QUOTE=Michael Ropy;5337283]1.ولی من اگه بجات بودم یکم جمع میکردم ویو میخریدم QUOTE]
اين ويو چيه داش؟![]()
اين ويو چيه داش؟
Samsung S8500 Wave
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حسین تا گوشی مارا خز نکنی ول کن نیستی نه ؟ : دی (شوخی)
آنتی اسپم:
جدا ویو گوشی فوق العاده ایه......از همه لحاظی سره.....
![]()
اينجا جاش نيست ولي خدائيش دور الجي و سامي و سوني اريكسونو خط بكش. اگه واقعا ميخواي پشيمون نشي برو سراغ نوكيا. مثلا n900 يا يكم وايسا n8 و n9
آره ديگه
يواش يواش فصل افوله ...!
در مورد شركت ال جي حرف شما كمي درسته خيلي وقته ميشه گفت مثل رنوار گوشي خفن نداده و كمي عقب افتاده چرا روي بايد از خودشون پرسيد شايد آرامش قبل از طوفانه
اما در مورد شركت سامسونگ واقعا حرف شما و دوست ديگرمون بي انصافي هست شما از يه گوشي چي مي خواهي كه سامسونگ نداشته باشه ماشاء ا... هر هفته حداقل يه گوشي جديد رو مي كنه انقدر مدل مي ده كه هنوز در مورد قبلي توي بازار حرفه سريع تا مي فهمه يكي يه جايي گفته كاش فلان چيز رو داشت مي آيد با امكانات بيشتر يكي جديد مي ده .....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)