بازی خیلی خوبی بود ولی فکر میکنم انتظارمون از بازی بیشتر از این حرفها بود
بازی خیلی خوبی بود ولی فکر میکنم انتظارمون از بازی بیشتر از این حرفها بود
سری پنجم اسلحه های Call of Duty: Modern Warfare 2
Shotguns
SPAS-12
AA-12
Striker
Ranger
M1014
Model 1887
Handguns
USP .45
M9
Desert Eagle
![]()
Last edited by CATALONIA; 25-11-2009 at 21:31.
سری ششم اسلحه هایCall of Duty: Modern Warfare 2
Launchers
AT4-HS
Stinger
Javelin
RPG-7 x 2
![]()
این ها هم تجهیزات موجود در Call of Duty: Modern Warfare 2
Equipment
Frag
Throwing Knife
Claymore
C4
Riot Shield
![]()
Last edited by CATALONIA; 25-11-2009 at 21:46.
جالب ترین موضوع این بازی برای خود من اینه که در همون
پیش نمایش بسیار زیبای بازی که روی کره زمین خاطرات نسخه قبل رو مرور میکنه و از همه مهمتر این که نوار سبز رنگ بسیار زیبایی کل زمین رو احاطه میکنه ..که واقعا نشانگر سبز بودن . و یک رنگی همه در دنیا است..
سبز باشید
دوستانی که بازی رو تموم کردن یعنی هیچ کدوم نمی تونند کمکی بکنند؟ یعنی این قابلیت اصلاً مهم نبود توی بازیشون؟
مرحله اول من اینه که منو رفیقم رو گرفتند توی کلبه بعد رفیقم یه تف میندازه توی روی طرفی که ما رو بسته یارو هم مکشتش بعد میاد که منو بکشه نیروهای ما میرسه و همشونو میکشند و بازی از اینجا شروع میشه که در ساحل یه دریا بازی شروع میشه
حالا این مودرن وار 1 هست یا 2؟؟؟؟؟
راستی تو لودینگ بازی هم حرف از تروریست های ژاپنی زده میشه
با سلام
من بازی رو از یکی از سایتای خارجی دون کردم.وقتی می خوام بازی رو نصب کنم یه برنامه ای به نام steam رو نصب می کنه بعد هم اون رو آپدیت می کنه بعد ازم می خواد که یه اکانت بسازم.بعد از اینکه اکانت ساختم یه صفحه باز می شه که ازم سریال نامبر می خواد.در حالی که هیچ کس توی اون سایت که من فایل رو دانلود کرده بودم چیزی درباره سریال نامبر نگفته بود.شیوه نصبی هم که گفته بودند اصلا با اون چیزی که من دون کرده بودم هماهنگی نداشت.چون اونا گفته بودند که وقتی که فایلا رو مونت کردی و روی نصب کلیک کردی می ره واسه نصب بعد هم دی وی دی دوم رو می خواد ولی واسه من اصلا اینطوری نشد یعنی اصلا نرفت واسه نصب فقط steam رو نصب و آپدیت کرد و اکانت ساخت.بعد هم ازم سریال خواست.همین.
این مراحلی که طی کردید برای انلاین بازی کردن هست شما میخواهید این کارو انجام بدید ؟ ... باید تو تاپیک مخصوص انلاین بازی پست بدید دوست من ...
عزيز اين كه ميگي Modern Warfare نيست
اين Call Of Duty 5 هست و دليل اينكه ژاپني حرف ميزنن اينه كه دشمنات ژاپني هستن
فكر كنم اشتباهي خريدي بازيو
Call Of Duty Modern Warfare 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)