متشکر برای لینکها! گرچه دو لینک اوّل فقط مربوط به Kaspersky Internet Security بودن!
+منبع دست اوّلتری چی؟! هست؟!
متشکر برای لینکها! گرچه دو لینک اوّل فقط مربوط به Kaspersky Internet Security بودن!
+منبع دست اوّلتری چی؟! هست؟!
اینجا بچه ها خودشون دست اولا : دی
باید یکم تبلیغ خودمون رو بکنیم دیگه. مشتری رو نپرونیم![]()
با سلام خدمت دوستان عزیز...
شاد ، سلامت و همیشه موفق باشید♥♥♥کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
جناب Dreamland
در لیست همه چی بود غیراز سکیوریتی 2009 !
ولی خوشبختانه 2010 جواب داد برای اینترنت سکیوریتی 2009
دست شما درد نکنه !
و همیشه پر بار باشید .![]()
دوستان من از پست شماره یک برای "دريافت سريال 6 ماهه قانوني مختص نسخه چيني آنتي ويروس كاسپر قابل استفاده براي تمام نسخه ها" اقدام کردم و طبق دستور پیش رفتم و هات میل رو معرفی و به صفحای بعد (که قاعدتا" باید سریال بده ) رفتم منتها هیچ سریال نامبر توی اون صفحه معرفی نشده و همش پینی هستش میشه راهنمایی کنید؟؟؟
ممنونم
دوست عزیز بیخیال اون سایت چینی شو چون حتی اگر هم سریال جدید بگیری تو کسپر وارد کنی بهت میگه این مال ورژن چینی هست اجازه استفاده این سریال رو ندارین. من تست کردم ایجوری بهم پیغام داد.
دوستان سلام
من مدت تریال اینترنت سکیورتیم تموم شده اومدم با تریال ریستر دوباره 30 روزه فعالش کنم که پیغام نصب Network Framework 2 or higher رو داد که نمیدونم چی هستش رو داد
حالا چجوری از کی ها استفاده کنم یعنی چجوری بهش کی بدم من کی رو از این لینک پایین که دوستمون داده بو دانلود کردم اما تو سکیورتیم جایی به نام browes نداره ورژنشم هم آخرین نسخه هستش 9.0.0.736
ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت دوستان عزیز...
شاد ، سلامت و همیشه موفق باشید♥♥♥کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آموزش لینک زیر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی کرک صفر کردن مهلت 30 روزه برای kis 11.0.0.232 beta رو داره؟کرک ورژنهای قبلی روی این کار میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)