به نظر من خسرو حیدری و خلعتبری باید بازی میکردن!!!!خوب سرمربی آینده ایران کیه؟!؟؟!
بزرگترین اشتباه تعویض سرمربیه..
ما چه بریم جام جهانی چه نریم نباید قطبی رو عوضش کنن.....
-----
-----
به نظر من خسرو حیدری و خلعتبری باید بازی میکردن!!!!خوب سرمربی آینده ایران کیه؟!؟؟!
بزرگترین اشتباه تعویض سرمربیه..
ما چه بریم جام جهانی چه نریم نباید قطبی رو عوضش کنن.....
مرسی پست بالا رو ندیدم شرمنده..ایشاالله تبانیی نمیشه میریم پلی آف.
یکم این برنامه هاتو تشریح می کنی ؟اقا ما نفهمدیدم چرا حالا که بحث سیاسی داغه چزا همه چیز رو باید چسبوند به اون...
یه سری از بچه میان میگن فلانی تحت فشار بوده وا از این حرف ها ... خب مگه همون بازیکن جلوی تیم دوم امارات چی کار میکرد که می خواستی بیاد توی سئول جلوی کرده بکنه.....!!!
به نظر من مشکل اصلی توی تعویض های دیر وقت قطبی بود .....![]()
![]()
سلام ... !
خب ، بازی خوبی بود انصافا ! حساب شده بازی کردیم گرچه نمیشه منکر شد شانسم با ما بیشتر از کرده یار بود . اگه شجاعی اون توپ خیلی عالی رو گل کرده بود حال و روزمون ...
مشکل اصلی ما این بود که از اول در انتخاب مربی اشتباه کردیم ! سایرین هم چوب تیم دایی رو می خورند !!!
به هر حال باید منتظر بازی امشب بود ... مثل همیشه کارمون به اما و اگر کشیده متاسفانه !
یه سری بازیکن ها هر چقدرم که خوب باشن واقعا به درد تیم ملی نمی خورند از جمله عنایتی ، خطیبی و برهانی .
نخير اينطور نيست . لطفا جدول رو نگاه كنيد . تفاضل گل عربستان 0 ولي كره شمالي +2 هستش
خسرو حیدری نشون داده توی دفاع اصلا به خوبی حملش نیست ! که به درد همچین بازیی نمی خورد ! خلعتبری هم فقط دریبل می کنه که اگه توپ رو لو بده چون توی ضد حمله ضعیفیم به درد نمی خوره !به نظر من خسرو حیدری و خلعتبری باید بازی میکردن!!!!خوب سرمربی آینده ایران کیه؟!؟؟!
2 سوال پیش میاد از حرفت :
سوال 1 : منظورت از هافبک تیموریان و نوری بود ؟ کدومشون بازی ساز بودن ؟ بعد از بیرون کشیدن نصرتی هم نوری رفت دفاع چپ , گفتم تا بدونی , کریمی هم رفت بیرون تا هافبک کاملا فلج بشه (هر چند کریمی قدم میزد)
سوال 2 : احتمالا اصلا تعویض های کره را ندیدی ؟ یک هافبک یارکوب آوردن نکونام را خنثی کرد (جالبه قبل از تعویض های قطبی بود )
ای کاش برهانی هم بازی نمیکرد تا این ننگ بزرگ دامن هیچ استقلالی را نگیرد تا پرس... ها ی عزیز بهانه ای نداشتند![]()
بستگي داره... !به نظر من خسرو حیدری و خلعتبری باید بازی میکردن!!!!خوب سرمربی آینده ایران کیه؟!؟؟!
احتمالا حاجی مایلی کهن
چون بچه ها تو این بازی یکم کار سیا سی کردند دیگه زمان اون کسی که تیم ملی بازی میکنه ی قبضه ریش خواهد داشت و ....
ولی حتی اگه بریم پلی اف هم شانسمون خیلی خیلی کمه
هم بحرین را باید ببریم هم نیوزلند را
خدا کنه این عربا درست بازی کنن ! و مساوی نکنن !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)