دوستانی که سرویس حجمی داتک دارن ، لطفا speedtest بذارن و نوع سرویس و مرکز مخابراتیشون رو ذکر کنن .
من دنبال یه isp میگردم که سرویسی ارائه بده که به درد بازی آنلاین بخوره .
دوستانی که سرویس حجمی داتک دارن ، لطفا speedtest بذارن و نوع سرویس و مرکز مخابراتیشون رو ذکر کنن .
من دنبال یه isp میگردم که سرویسی ارائه بده که به درد بازی آنلاین بخوره .
ببخشید SNR نسبت سیگنال به نویزه؟ ارتباطش با حداکثر سرعت خط چیه؟ ممنون میشم توضیح بدید.
سلام دوستان
من یه مودم asus am602 دارم
قبلا از لایزر و شاتل با همین مودم سرویس داشتم
حدود 8ماه پیش هم از داتک سرویس گرفتم تا الان
چند روز پیش دیدم چراغ Status روشنه ولی هیچ ارسال و دریافتی ندارم
علامت شبکه تو ویندوز 7 هم زرد شده و اشکال رو هم مینوشت : DNS is not responding
قبلا از اینها پیش میومد اما نهایتا 1 ساعت
بعد دو روز قطعی فهمیدم مخابرات زده خط تلفنم رو قطع کرده ( آخه تلفنی بهش وصل نبود )
رفتم مخابرات وصلش کردم اما باز هم وضعیت اینترنت همون بود زنگ زدم پشتیبانی گفت دوباره مودم کانفیگ کن
این کارو کردم اما DHCP رو Enable میذارم مثل قبل میشه و وقتی Disable هست وصل میشه اما ویندوز یکم طول میکشه تا شناسایی کنه lan ( قبلا اینجوری نبود ) رو و ابونتو هم اصلا نمی تونه به لن وصل بشه ( یعنی 192.168.1.1 رو هم باز نمیکنه )
من میخواستم ببینم چاره چیه ؟ با چه چیزایی باید کانفیگ کنم ؟ آخه یادم نیست 8ماه پیش چی زده بودم
کارم بدجوری گیر اوبونتو هست اگه کسی میدونه لطفا کمک کنه
با تشکر
خودم حلش کردم . الان درسته
![]()
با سلام به دوستان.....
من الان دارم از ویندوس 7 استفاده میکنم و درایورش هم نصب کردم و مشکلی نیست.. به دلایلی مجبورم به ویندوس 7 64-بیت مهاجرت کنم . ایا درایور 64-بیتی برای این مودم IPW داتک وجود داره ؟؟
من خیلی لنگ این مسئله موندم ... واقعا ممنون میشم اگر کسی بتونه کمک کنه !
مارک مودم چیه ؟
درایور 64 بیت نداره, بیخود دنبالش نگرد.
جدا اصلا نیست ؟؟؟
یعنی هیچ کس IPW رو ویندوس 64-بیت استفاده تست نکرده ؟
ای کاش راه حل رو می زاشتی که بعدا کسی مثل شما گیر کرد راه حلی که استفاده کردین رو بتونه استفاده کنه.
من هنوز رو 64 کوچ نکردم ولی تا انجایی که از مباحث ویندوز فهمیدم بیشتر درایو های 32 بیتی رو سیستم های 64 بیتی کار نمی کنه .
اخرین درایوی هم که ما باسه ipw داریم باسه ویستا 32 بیتی هست که به احتمال زیاد روی ویندوز سون 32 بیتی هم قابل نصب است.( نمی دونم درایوش رو در دیسک های جدید داتک گذاشته یا نه ولی اگر نزاشته از این تاپیک لینکش رو گذاشتم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان تنها راهی که نه تنها برای استفاده از مودم تو ویندوز های 64 بیتی بلکه در لینوکس و مکینتاش و.....استفاده از کابل هایی که سر رابطش lan است به جای usb ( که من ندیدم ) یا تبدیل کننده های usb به لن هست که باید داتک دوباره عرضه کنه ( یا خودتون تهیه کنین) که بشه با این روش از ipw در این سیستم ها استفاده کرد.
همچین مبدلی در بازار وجود داره؟
البته من کاربر apw نیستم ولی مودم am602 دارم و اتصال USB به شدت سرعت بعضی از نرمافزارهام رو میاره پایین.
مثلا اینترنت اکسپلورر زمانی که مودم رو با لن وصل کردم در یک ثانیه باز میشه و وقتی با usb وصل میکنم بالای 10 ثانیه.
اگه همچین مبدلی وجود داشته باشه و نیاز به درایور نداشته باشه خیلی جالبه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by marahimi; 16-10-2010 at 20:55.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)