تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 224 از 394 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228234274324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

بلندی صدا باید تو پلیر های قدیمی که چند سالی هست که دیگه تولید نمیشند بگردی پلیر هایی که هیچ وقت راهشون به ایران باز نشد ولی اگه دنبال کیفیت هستی پلیر های COWON رو بخر J3 بهترین انتخاب چه داخل بازار ایران چه خارج اون هست.
    Last edited by peaceful1; 02-02-2011 at 19:28.

2. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه minimax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    .:: Ahvaz ::.

پيش فرض

بین COWON IAudio 9 و COWON J3 اختلاف کیفیت صدا زیاده ؟ اکولایزرهای صداشون چی تفاوت داره ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

تنظیمات صداشون یکی هست
    و صداشون تقریبا فرقی نداره.

5. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت

پيش فرض

وااای بالاخره تموم شد همه 224 صفحه تاپیک رو خوندم ...
    دوستان و اساتید اگه می شه یه بار دیگه یه زحمتی کشیده و جواب بنده رو بدید
    من سبک آهنگی که گوش می دم ترنس و هاوس هست
    می تونم هم مدلهای Cowon رو تهیه کنم
    به نظر شما یه پلیر مناسب این سبک ها چیه .... من تمام مدتی که این صفحات رو می خوندم انتخابم رو J3 بود ولی این چند صفحه آخر همه تعریف +Clip رو کردن به خاطر همین دو دل شدم
    نظرتون راجع به این سایت چیه ؟
    Last edited by minimax2; 05-02-2011 at 00:19.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

بر اساس قوانین سایت بهتره اون لینک خرید آنلاین رو بر داری.(به من ربطی نداره بر نداشتی هم...گفتم مشکلی بعدا پیش نیاد.)
    ببین یه چیزی که شخصا بهش اعتقاد دارم ولی تا بحال نگفتم (نظر شخصی شاید کسی دیگه به شکل دیگه ببینه)
    هر برند هدفون و پلیری یه حالت صدایی رو تو محصولاتش دنبال میکنه و معمولا اون اصالت صداش رو تغییر نمیده.
    برای همین اگه کسی به دنبال کیفیت صدا هست نه امکانات جانبی نباید چند تا از یک برند بخره(معولا نه الزاما همیشه.)
    مشخصا کسی که موسیقی زیاد گوش میده همه جور ژانری گوش میده برای همین من توصیه میکنم پلیر هایی با sound signature مختلف بگیره به شکلی که مکمل باشند و 2-3 تا هدفون با استاندارد های مختلف مثلا من خریدن یه sansa fuze و یه cowon i9 رو با هم به خریدن یه J3 ترجیه میدم به نظرم اگه ملاک صرف فقط صدا هست (نه کیفیت تصویر نه میزان باطری و میزان فرمت تصویری و نه خروجی و line out و ...) و یکی دوتا هدفون مکمل به نظرم خیلی منطقی تره.
    مثلا داشتن cowon S9 و cowon J3 با هم یا sansa fuze و + sansa fuze یا sony X1050 و sonyX1060 با هم برای کسی که دنبال صرف کیفیت صدا هست رو اصلا منطقی نمیبینم چون این مدل های نزدیک از یک برند تقریبا و گاهی دقیقا صدای مشابهی دارند .

8. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت

پيش فرض

بر اساس قوانین سایت بهتره اون لینک خرید آنلاین رو بر داری.(به من ربطی نداره بر نداشتی هم...گفتم مشکلی بعدا پیش نیاد.)
    ببین یه چیزی که شخصا بهش اعتقاد دارم ولی تا بحال نگفتم (نظر شخصی شاید کسی دیگه به شکل دیگه ببینه)
    هر برند هدفون و پلیری یه حالت صدایی رو تو محصولاتش دنبال میکنه و معمولا اون اصالت صداش رو تغییر نمیده.
    برای همین اگه کسی به دنبال کیفیت صدا هست نه امکانات جانبی نباید چند تا از یک برند بخره(معولا نه الزاما همیشه.)
    مشخصا کسی که موسیقی زیاد گوش میده همه جور ژانری گوش میده برای همین من توصیه میکنم پلیر هایی با sound signature مختلف بگیره به شکلی که مکمل باشند و 2-3 تا هدفون با استاندارد های مختلف مثلا من خریدن یه sansa fuze و یه cowon i9 رو با هم به خریدن یه J3 ترجیه میدم به نظرم اگه ملاک صرف فقط صدا هست (نه کیفیت تصویر نه میزان باطری و میزان فرمت تصویری و نه خروجی و line out و ...) و یکی دوتا هدفون مکمل به نظرم خیلی منطقی تره.
    مثلا داشتن cowon S9 و cowon J3 با هم یا sansa fuze و + sansa fuze یا sony X1050 و sonyX1060 با هم برای کسی که دنبال صرف کیفیت صدا هست رو اصلا منطقی نمیبینم چون این مدل های نزدیک از یک برند تقریبا و گاهی دقیقا صدای مشابهی دارند .
    ممنون از راهنماییتون ...
    فقط یک چیز
    i9 & J3 از نظر حجم صدای خروجی و افکتها و اکولایزر ها یکی هستن ... این واسم خیلی مهمه که حجم صداشون زیاد باشه و با افزایش صدا کیفیت حفظ بشه
    مثل اینکه J3 افکت بیشتری داره دقیق یادم نیست اسمش چی بود jeteffect 1 یا jet effect +1

پروفشنال Gladiator King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخام یه mp3 player برای ضبط صدای استاد توی کلاس بخرم
    اصلا هم امکانات جانبیش و کیفیت پخش صداش برام مهم نیست چون نمیخام باش آهنگ گوش بدم. فقط میخام کیفیت ضبط خوبی داشته باشه + قیمت مناسب
    شما چی پیشنهاد میدید؟
    کلا کدوم برند کیفیت ضبط بهتری داره
    ممنون

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخام یه mp3 player برای ضبط صدای استاد توی کلاس بخرم
    اصلا هم امکانات جانبیش و کیفیت پخش صداش برام مهم نیست چون نمیخام باش آهنگ گوش بدم. فقط میخام کیفیت ضبط خوبی داشته باشه + قیمت مناسب
    شما چی پیشنهاد میدید؟
    کلا کدوم برند کیفیت ضبط بهتری داره
    ممنون
    سونی در این زمینه خیلی خوب کار میکنه
    اگر نمیخواین به کامپیوتر وصل شده از سری BX مثلا ICD-BX800 یاICD-BX700
    اگر میخواین به کامپیوتر وصل شه از سری PX Seriesمثل ICD-PX820

12. 3 کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون ...
    فقط یک چیز
    i9 & J3 از نظر حجم صدای خروجی و افکتها و اکولایزر ها یکی هستن ... این واسم خیلی مهمه که حجم صداشون زیاد باشه و با افزایش صدا کیفیت حفظ بشه
    مثل اینکه J3 افکت بیشتری داره دقیق یادم نیست اسمش چی بود jeteffect 1 یا jet effect +1
    افکت ها و تنظیماتشون یکی هست حجم صدا هم تجربه نشون داده با مشخصات کارخانه ای نمیشه مقایسه کرد بهتر تو فرووم های زبون اصلی از افرادی که هر دو رو دارند بپرسی تا ببینی حجم صدای کدوم بیشتره تو این هایی که الان هست با اطمینان نمیتونم بگم ولی یه مدل که از نسل قبل مونده(O2) به نظر میاد حجم صداش از همه این هایی که الان هست بیشتره ولی خوب تنظیماتش کمتره
    تنظیمات پلیر هم jeteffect وjeteffect 3 هست وBBE و+ BBE

14. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Dexter 2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    No where Land

پيش فرض

دوستان از بین این ویس رکوردر ها می خوام یکی رو بخرم ولی مرددم...لطفا راهنمایی کنید کدوم بهتره و چرا؟

ICD-UX200F/B

ICD-UX512F/B

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •