8510 هر مشكلي كه داشته باشه...(كه نداره)...ديگه مشكل باطري نداره...دست ازسر باطري برداريد...
8510 هر مشكلي كه داشته باشه...(كه نداره)...ديگه مشكل باطري نداره...دست ازسر باطري برداريد...
khob harvaght khasti az gps estefade koni tikesho bezan
baraye inke kheyli zud be mahvare vasl beshe boro tu gps+ bezan download
age moshkeli nadare nemikhad update koni
firmware hash farghe ziadi baham nadaran
دوستان به دادم برسید ....
.
آقا من دیرو داشتم نرم افزارهای 9.1 که روی گوشی قبلیم (N95 8GB ) داشتم رو روی این گوشی نصب میکردم که متاسفانه موقع نصب هرکدوم ارور میداد که آقا نصب این نرم افزار ممکنه روی گوشی شما آسیب بزنه منم بی توجه به این ارور همه رو نصب کردم ...
.
آخرش یه رستارت کردم ولی چشتون روز بعد نبینه ... باور نمیکنین چنان هنگی کرده که فقط همون صفحه اول که نوشته INNOV8 میاد دیگه خیلی زور بزنه و بزاری 2 ساعت بمونه تا استندبای گوشی میاد ولی هیچ کاری نمیشه باهاش کرد ... هیچ کدوم از دکمه ها کار نمیکنه .. کاملاً Freez شده ...
.
حالا سوال من اینه توی نوکیا توی اینجور مواقع یه حرکت میکردیم که کلیدهای سیز و ستاره و * بهمراه دکمه پاور گوشی نگه میداشتم تا گوشی فرمت بشه تا بتونی مثلاً بری مموری کارت رو فرمت کنی ولی من فعلاً اینکارو نکردم تا قبلش از شما بپرسم اولاً همچین کدی توی سامسونگ هم هست یا نه ...؟ اگه نیست چه راهی رو پیشنهاد میکنید تا گوشی رو فرمت کنم ...؟
.
راستی فکر کنم این مشکل از وقتی پیش اومد که کلاینت و بازیهای Ngage رو روش ریختم که هیچکدوم هم اجرا نشد ... چون من با همین کلاینت و روش روی گوشی قبلیم نصب و اجرا کرده بودم ...
.
برای همین ممنون میشم اگه لینک کلاینت رپیک شده که روی این گوشی نصب کردین رو بهم بدین ... ممنون
Last edited by Saman-tci; 27-07-2009 at 08:19.
دوستان ببخشید مشکل بالا برطرف شد خودمم نمیدونم چی شد این مشکل پیش اومد و چه جوری حل شد ..
.
فقط تنها کاری که من کردم گوشی رو خاموش کردم و زدم به شارژ همین بعد از 1 ساعت روشن کردم دیدم کامل بالا اومد ...!!!!!!
.
منم سریع رفتم همون برنامه هایی که موقع نصب ارور میداد رو پاک کردم ... مثل کل بازیهای Ngage ...
.
حالا ربطشو به شارژ کردن گوشی من که نفهمیدم ...!!!!!
.
.
بازم همون درخواست بالا :
.
دوستانی که Ngage رو روی گوشیشون نصب کردن و به راحتی دارن اجرا و بازی میکنن خواهش میکنم لینک فایل کلاینت رپیک شده که مخصوص این گوشی هست رو لطف کنن تا ما هم از فیض بازی کردم بازیهای Ngage محروم نشیم ...![]()
من كه گوشيمو صبح كامل شارژميكنم بعد ازظهر سارژ تموم ميشه اونوقت ميگيد مشكل باطري نداره
ضمنا 1عيب ديگه اين گوشي از نظر من اينكه : اگه رو گوشي لاك كد گزاشته باشي وقتي كه داري با گوشي فيلم ميگيري اگه مثلا لاك كد را بعد 2 دقيقه تنظيم كرده باشي بعد 2 دقيقه گوشي فيلم برداري رو قطع ميكنه و گوشي رو قفل ميكنه و همچنين اگه در حال تماشاي فيلمي باشي بعد اون مدت فيلم رو قطع و گوشي رو قفل ميكنه در حالي كه گوشي 95 كه من داشتم اصلا اين كارو نميكرد . اخه موقع فيلم برداري گوشي در حال كاره چرا اين گوشي فيلمبرداري رو قطع ميكنه واقعا كه مسخرس.
شما اپدیت کردی؟من كه گوشيمو صبح كامل شارژميكنم بعد ازظهر سارژ تموم ميشه اونوقت ميگيد مشكل باطري نداره
کارایی رو که گفته شد انجام دادی؟
منم وقتي شب تا صبح ميزنم تو شارژ...1.5 روز تا 2 روز دووم مياره...باش همه كاريم ميكنم...موزيك گوش ميدم...تو اينترنت ميرم...و...بالاخره هر گوشي يه سري مشكلات داره...هيچ گوشي بدون عيب نيست...منم منظورم از پست قبليم مشكلات اساسي بود...مثل هنگ...ريست...دوربين ضعيف...و...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من شما فکر اینو بکن که چنین گوشی با امکانات و زیبایی رو داری ...
.
چرا همش نیمه خالی لیوان رو نگاه میکنید ....؟!!!! دوست داشتین گوشیتون یک هفته شارژ نگه میداشت ولی مثلاً جایی بودین که باید از دوربین گوشیتون استفاده میکردین ولی نداشتین ...؟؟؟ گوشیتون به این خوبی با این کیفیت ساخت بالا و طراحی کم نظیر مخصوصاً لنر دوربین , کم لطفیه اگه فقط به خاطر اینکه به قوله شما 2 روز شارژ نگه نمیداره بخواین عوضش کنید یا ازش بد بگین ....
Last edited by Saman-tci; 27-07-2009 at 12:51.
بستگي به مصرف داره، اگه آهنگ زياد گوش بديد يا فايل تصويري زياد ببينيد، شارژش دووم نمياره.مشكل اينجاست كه خط اول
زودتر از حد معمول ميپره.
يه مسئله : من وقتي شارژ گوشي پر شده از شارژ در ميارم و دوباره ميزنم به شارژ دوباره شروع ميكنه به شارژ و بعد از 5 دقيقه ميگه پره !!!!
Last edited by S E V E N; 27-07-2009 at 12:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)