تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 224 از 587 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228234274324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیزم میشه یکی یه مسئله ای رو برای من شفاف سازی کنه ؟
    هدف از Jail Break کردن چیه ؟ و بعد از اینکار از چه مزایایی بهره مند میشیم ؟

آیا iPod Touch های نسل سوم (3G) اصلاً Jail Break نمیشن ؟؟؟ یا هنوز نشدن ؟

برای اینکه بتونی بازیها و برنامه های کرک شده رو بریز توش حتما باید جیلبریکش کنی
    اگه فریمور ای پادت پایینتر از 3.1.3 باشه میتونی براحتی جیلبریکش کنی
    ولی اگه اخرین فریمور باشه یعنی همون 3.1.3 فعلا نمیتونی جیلبریکش کنی و باید از برنامه ها و بازیهای مجانی استفاده کنی یا از برنامه های پولی کرک نشده(یعنی برای هرکدوم باید پول بدی)
    اگه خواستی بخری سعی کن چیزی بخری که فریمورش 3.1.3 نباشه
    Last edited by ebinem173; 22-03-2010 at 22:21.

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من اگه از اول 3 جی باشه فریمور زیر نباید باشه و پشت جعبه هم نوشته فریمور 3.1 و 3 و اینکه پشت جعبه حتما باید ایتونز 9 رو نوشته باشه اگه اینارو ننوشته باشه اصلا 3 جی نیست ! حواست باشه !
    مشکل من اینه که نمیخوام 3.1.3 بگیرم که نتونم کاریش کنم.

اینکه 3.1 باشه و itunes 9 به بالا باشه خوب تشخیصش سخت نیست ولی میخوام 3.1.3 نباشه.

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دوست من مشکلت با فریمور 3.1.3 چی هست ؟ ...
    * این هایی که گفتم رو جعبه باید نوشته باشه تا مطمئن باشی که 3 جی هست

*** در ضمن تو به هر ورژنی بخوای میتونی ریستور کنی مثلا اگه 3.1.3 بود 3 میخوای برو 3 رو دانلود کن با ایتونز ریستور بکن به 3 و هر ورژن قدیمی و جدیدی که برای 3 جی اومده ! ... فقط مواظب باش فریمور مربوط به 3 جی باشه ! ...

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من مشکلت با فریمور 3.1.3 چی هست ؟ ...
    * این هایی که گفتم رو جعبه باید نوشته باشه تا مطمئن باشی که 3 جی هست

*** در ضمن تو به هر ورژنی بخوای میتونی ریستور کنی مثلا اگه 3.1.3 بود 3 میخوای برو 3 رو دانلود کن با ایتونز ریستور بکن به 3 و هر ورژن قدیمی و جدیدی که برای 3 جی اومده ! ... فقط مواظب باش فریمور مربوط به 3 جی باشه ! ...
    اها
    مشکل دقیقاً همینه
    شما فقط وقتی میتونی 3G رو داونگرید کنی که قبلا upgrade کرده باشی و ECID رو تو cydia داده باشی.

در غبر اینصورت اگه از همون اول 3.1.3 یخری فعلا هیچ کاری نمیتونی کنیش تو 3G و نمیتونی از 3.1.3 به 3.1.2 restore کنی
    اینارو من توچندتا فروم خارجی و ایرانی دیدم

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

والا در این مورد فک نمیکنم همچین چیزی باشه شما مطمئنی منبعت کجاست ؟ ...
    من باز پرس و جو میکنم خبر نهایی رو بهت میدم ! ... (چون خودم 3 جی ندارم )
    راستی مشکلت رو نگفتی باهاش به خاطر جیلبرک میگی چون اطلاعی در مورد جیلبرک این 3 جی ندارم ! ...

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا در این مورد فک نمیکنم همچین چیزی باشه شما مطمئنی منبعت کجاست ؟ ...
    من باز پرس و جو میکنم خبر نهایی رو بهت میدم ! ... (چون خودم 3 جی ندارم )
    راستی مشکلت رو نگفتی باهاش به خاطر جیلبرک میگی چون اطلاعی در مورد جیلبرک این 3 جی ندارم ! ...
    منم تو چندتا سایت خوندم
    تو 3G اینطوریه ولی ممنون میشم بهم بگی
    اره تو 3G ورژن 3.1.3 جیل نمیشه

توی این سایت یک نرم افزار هست که با اتصال ipod به pc میگه سر این version از ipod چه بلاهایی میشه اورد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نرم افزار f0recast

تو همین عکس پایینش نوشته
    چون iphone 3gs با bootrom جدید هست فقط unlock میشه . jail نمیشه
    Last edited by sony_W810i; 23-03-2010 at 00:00.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون
    مممکنه شمارشون رو بم بدید به یک طریقی؟
    پس یعنی فرق زیادی بین کیفیت صدای این دوتا وجود نداره ؟ چون بر اساس توضیحاتی که اینجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    داده شده مقداری دو دل شدم چونکه من کیفیت صدا به شدت حساسم امیدوارم بتونم یه تاچ پیدا کنم و تستش کنم ولی اینطور که دوستم گفت بیس خوبی نداره و باید هدفونش عوض بشه
    فکر کنم با یه هدفون MDR-XB20EX خوب جواب بده چون این هدفون EXTRA BASS هست و یه جورایی بیس کم تاچ رو جبران میکنه فقط امیدوارم شفافیت صدا و شدت صداش ضعیف نباشه یا وقتیکه صدارو میبری بالا کیفیت کم شه
    معمولاً از نظر ویژگی های صدا (یعنی عملکرد در دامنه فرکانسی) بین پلیرهای مختلف یه کمپانی اونقدرها تفاوت نیست، بخصوص سری S و سری X سونی که هر دو جزو سری های رده بالا محسوب میشن.. با این حال، اگه یه نفر اصرار داشته باشه و حساس تر باشه، میشه گفت که سری X از نظر کیفیت صدا بسیار بیشتر تحسین شده و قبلاً هم گفته ام، یه جورایی خلاء ی که مدتی در زمینه باکیفیت ترین پلیر از نظر کیفیت صدا وجود داشت رو پر کرد..

خیلی به اونچه خود کمپانی میگه اهمیت نده... استراتژی تبلیغاتی و بازاریابی و نهایتاً سود برای اونها بیش از هر چیزی اهمیت داره.. در عوض، رجوع کن به ریویوهای معتبر...

//

بحث هدفون: قطعاً هدفون خوب داشتن یه مزیته.. اما توجه کنیم که هدفون به هیچ وجه راه حلی برای ارتقای صدای پلیر شما نیست.. نهایتاً هدفون شما همون صدایی رو خروجی میده که در بهترین حالت پلیرت میتونه تولید کنه.. بله - حتماً توصیه میشه که برای دستیابی به کیفیت صدای بهتر، هدفون روی خود تاچ رو با یه هدفون بهتر عوض کنیم، اما اینطور نیست که یه هدفون بتونه جبران یه ضعف ذاتی در خروجی صدای پلیر رو بکنه..

* بهرحال اگه شما روی انتخاب تاچ در مقابل سونی مردد هستی، میتونم نظر خودم رو اینطور خلاصه کنم: اگه علاقه مند به اتصال بیسیم و برنامه های جانبی (بازی و نرم افزار) هستی و خلاصه کاربردهایی مشابه کاربردهای موبایل رو می طلبی، تاچ رو بگیر .. اگه دنبال قابلیت های ذاتی یه پلیر هستی (پخش صدا و تصویر) سری X سونی توصیه میشه..

8. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه blacksword's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

همونطور که خودتونم میدونید امکانات تاچ یه مقدار وسوسه انگیزه و نکته ای که اینجا ذهن آدم رو مشغول میکنه این هست که تفاوت تا چه حد بین این دو مدل یعنی اونقدر هست که آدم امکانات تاچ رو بگذاره کنار و کیفیت اون سونی رو قبول کنه یا نه کیفیت خیلی تفاوت نداره و خروجی های خوبی دارن هر دو و اینجا میشه که 100% امکانات تاچ به سونی میچربه

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممکنه یکی کمکم کنه؟

من شاغلم و باید 8ام برم شرکت.
    7ام بیام تهران پایتخت به در بسته می خورم به نظرتون؟
    میشه شماره این فروشگاه کریستال و دیجیتال و آدرسشونو بم بدید؟
    امروز زنگ زدم 02133333333 شمارشونو نداشت.

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

میتونی از فروشگاه نگاره هم تو پایتخت خرید کنی. من خودم از اون گرفتم کارش همینه و قیمتاشم پایینتر از بقیه است. متاسفانه سایتش دیگه نیست تا شمارشو بهت بدم. میتونی خودت گیرش بیاری. دیجیتال با اینا کار میکنه .
    مغازش طبقه همکف پشت پله برقیه فک کنم .

---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------

میتونی از فروشگاه نگاره هم تو پایتخت خرید کنی. من خودم از اون گرفتم کارش همینه و قیمتاشم پایینتر از بقیه است. متاسفانه سایتش دیگه نیست تا شمارشو بهت بدم. میتونی خودت گیرش بیاری. دیجیتال با اینا کار میکنه .
    مغازش طبقه همکف پشت پله برقیه فک کنم .

12. 2 کاربر از fade2amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •