من به ندا گستر رای میدمممممممم
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
من به ندا گستر رای میدمممممممم
منم مشکله تورودارم البته فقط شبا روزا خوبه یه کم فقط قطع میشه میریزم به هم --من زنگ زدم گفتند در مرکز شما ما زیاد مشترک نداریم واگه خوب نیست قطعا اشکال از خط شماست --دری وری زیاد میگند من همسایمونم 128 داره اونم عینه من راضی نیست
البته اینم بگم وضع همه isp ها همینه فکر نکن بقیه بهترند تازه یعنی این از لحاظ شبانه یه کم بهتر از بقیست (هرچند دیشبم ما خوابیدیمو تا صبح مارو قال گذاشت با سرعت لاکپشتیش و 390 تا بیشتر نداد --منم 100% به صبا رای میدم لااقل میتونی روی روزاش حساب کنی
راستی dns ندارید یه کم این پینگامون بیاد پایین ؟خیلی نیست 400 تا 800؟گهگاهی هم بالای 1000؟ میتونیم از dns های شاتلی ها و صبانتی ها استفاده کنیم ؟
ببینید الانم پستم رو ادیت کردم چون واقعا ناراضیم --انصافا نباید سره ظهریه پینگ تا 1000 910 باشه----همین الان تست کنید
isp کابل هم پینگش 910 یا 1000 نیست
تازه یعنی الان روی شهراد نیفتاده و ip مستقیم ماله خوده پیشگامانه
Last edited by ali_disslove; 26-07-2010 at 14:53.
والا من اصلا این مشکل ها را ندارم مثل سعید منم شبی 2 گیگ دانلود میکنم قطعی هم ندارم
و از زمانی که شما گفتی منم پینگ گذاشتم از بین 200 تا 400 میانگین 300
شما کدوم مرکزی ؟ داخل مودم snr روی چنده ؟
داخل این سایت که بری ip را نشان میده
اگه با ip که مودم از شرکت میگیره یکسان باشه nat نیست و ip valid هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی اگر متفاوت باشه ip invalid هستش و nat کردن
مرسینمیدونم چرا به فکر خودم نرسید
دوستان پیشگامانی و ... میشه تست کنید ببینید ای پی را نت کردن یا نه....
راهش:
برید داخل کانفیگ مودم و ای پی را که بهتون داده را ببینید بعد برید
ببینید هر 2 ای پی یکسانه یا نه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون![]()
سرعت روزانه و شبانه پیشگامان 128 و 256 چنده؟من پارس دارم ارزش داره بیام پیشگامان؟؟؟
والا من روز شب بین 55 تا 60 هست ثابت...(128)
256 هم دو ماه پیش روی 60 الی 65 بود
چند روز پیش که زنگ زدم پشتیبانی یارو میگفت 128 و 256 رو هر رو بستن روی 512 و فرقی نداره...
حالا دوستان دیگه اگه 256 دارند یه تست بگیرند
من از شاتل سرویس دارم از من هر دو تا IP یکیه
حالا این نت اصلا چی هست؟به چه درد میخوره؟
سپاهانشهر --رگیه یه شب خوبه یه شب بد --دیشب عالی بوود 1.12 گیگ زدم رو رگ snr 29 الی 30 زیاد نیست ؟
منو اگه با شهراد نندازه مشکلی ندارم
به دلمون امروزو صابون زده بودیم رایگانه من همیشه 4 بعدظهر بیدار میشم امروز با هزار بددختی 12 بیدار شدم که اگه رایگانه حال کنم دیدم نیست خورد تو ذوقم --این قدر دیروز دانلودمنیجرم رو پر کردم --حیف شد
Last edited by ali_disslove; 27-07-2010 at 12:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)