خوب من هم برای بازی میخوام هم 3d max و اتوکد !!
nvidia nvs140 یا geforce 8600!!؟
خوب من هم برای بازی میخوام هم 3d max و اتوکد !!
nvidia nvs140 یا geforce 8600!!؟
اخه اینی که شما میگی هم صفحش 14 اینچه هم اونطور که من تحقیق کردم تیونرش اکسترناله تو مایه هایه یو اس بی تیونر بعدشم تیونرش --- هست واین سیستم الان فقط تو تهران راه اندازی شده ولی من برا کرمونشاه می خوام با تشکر
هردو كاربرد نميشه ... براي بازي سازي سري كوادرو خوبه و براي بازي كردن سري جيفورس
كوادرو nvs140 هم فكر كنم در سطح حبفورس 8400 باشه براي بازي كردن
نظر دوستان ديگه رو هم بپرس
سلام
من مدت ها با وسوسه خرید لب تاپ مقابله می کردم تا اینکه الان وضعیتی پیش برام اومده که مجبورم بین کار خونه و خونه و گاها در مسافرت حرکت کنم، و خوب حالا می خوام یه لب تاپ بگیرم
1. بودجه ام توی 400 تا 700 ، 750 هست،
2. هرچند اصل کارم تو اینترنت هست ولی خوب با نرم افزار های مهندسی sap , etabs و ... که محاسباتی هستند و طراحی سازه ساختمانی هستند هم گذرم می افته، با بازی میانه ای ندارم یعنی چون وقتی بازی رو شروع می کنم تا تش نرم ول نمی کنم اصلا سراغش نمی رم!!!، کار گرافیکی ندارم خیلی (کارمو با gimp راه می ندازم) ،
3. با توجه به محیط و اینکه خودم زیاد توی نگه داری وسایل (خش نیوفته و ..) دقت نمی کنم دنبال چیز خوشگل نیستم، ولی مثل همه بعد از کارایی اول ساعت کار بالا (باطری با دوام) و بعد وزنش برام مهم است (اون هم وزنش نه الزاما باریکی و ..)
گشتم به نتیجه کامپیوتر های دل سریLatitude مدل های dell d620 یا d630 رسیدم، بعد متوجه شدم دست دوم dell d600 و d610 خیلی زیاد هست و قیمت مناسب 450 تومان! و وسوسه کنند
حالا سوالاتم بطور مشخص ایناست ممنون می شم کمکم کنید:
1. با شرح بالا شما چه لپ تابی رو پیشنهاد می کنید؟
2.چرا لپ تاب های کارکرده دل d600 انقدر زیاده! نکنه مشکلی داره؟ و کلا این سری سابقش تو بازار چطوره؟
3. وقتی اختلاف قیمت یک لب تاپ نو و دست دوم به 200 تا 300 هزار تومان می رسه حتما شما هم به فکر خرید دست دوم می افتید! به نظر شما این اختلاف قیمت ارزش شو داره که دست دوم بخری یا نه؟
پیشا پیش از دوستان به خاطر جوابشون تشکر می کنم
من بعد از تحقیق بین Dell و HP تصمیم گرفتم Hp بگیرم اما بین 2 مدل موندم HP DV 6870 و HP DV 6855 به نظر اساتید کدام برای کار من بهتره ؟ از دبی بگیرم بهتره یا از همین جا ؟ من کارم مهندسی عمران هست و فیلم هم با لپ تاب می خوام نگاه کنم و می خوام به عنوان کامپیوتر خانگی هم ازش استفاده کنم ) قیمت حدودا 1200000 تومان هست در تهران مرسی از راهنماییتان
با تشکر از جوابت... من هرچی گشتم تا طبقه ی سوم پایتخت رو هم رفتم ولی این دو مدل رو بیشتر ندیدم شایدم من با دقت نگشتم و گارانتی هم این وسط مهمه چونکه معلوم نیست 1700000 با چه گارانتی میده؟
میشه بگین از کجا با این کانفیگی که گفتین رو میشه گرفت؟
پس با این حساب کدوم از این 3 تا بهتره؟
cpu:2.4 core 2 duo T8300 santarosa 3 MB cache FSB 800
RAM:3GB
HDD:250
opticalVD/RW
LCD: 15.4 trulife WXGA +1440*900
VGA:1.5 GB Nvidia Geforce 8600 GT/256 Dedicated
Battery:9 CELL
1620000
OR
cpu:2.6 6MB cache
RAM:3GB
HDD:320
opticalVD/RW
LCD: 15.4 WXGA
VGA: Nvidia Geforce 8600 GT/256 Dedicated
Battery:9 CELL
1990000
با مدلی که خودتون پیشنهاد دادین...
یکی از دوستان به من گفت که گرافیک share اصلآ نگیر بدرد نمیخوره و به مشکل برمیخوری...
یه سوال دیگه مگه با xps نمیشه کار مهندسی کرد؟ مگه این مدل فقط برای بازیه؟ چون من میخوام نرم افزار های معماری و غیره رو باهاش کار کنم....
یه سوال دیگه مگه dedicated با share فرق نداره؟ dedicated رو شرکت تا 256 تضمین می کنه و اگر بیشتر نیاز بود از رم share می کنه پس اگه اینطوری باشه چرا ازش به عموان برتری استفاده میشه و اگر همشون اینطوری باشه پس چرا دیگه تو مشخصات لپتاب می نویسن....
به نظر شما من منتظر xps M1730 نمونم؟
توروخدا نظر کارشناسی بدین و کمک کنید تا سریعتر لپتاب مورد علاقمو پیدا کنم....
Last edited by nazli_888; 30-07-2008 at 20:55.
سلام
قیمت و کانفیگ جدید dell xps 1530 با گارانتی زیگورات :
cpu : 2.5 6mg cache
ram : 3gig
vga : 8600 de
lcd : 15.4
weight : 2.7
battery : 9 cell
1.750000
به نظر من الان این بهترین انتخاب می تونه باشه.
موفق باشین
Last edited by ravani_13; 30-07-2008 at 21:49.
بله بله، حق با شماست. GS رو با GTS اشتباه گرفتم یه لحظه. پس با این حساب بخشی از حافظه سیستم هم با گرافیک share میشه. صد در صد کارایی رو میاره پایین!
ممنون از توجهت![]()
تو Gt هم شير ميشه... 256 مگابايت رم جداگانه داره ... تا 1گيگ هم شير ميشه
اما Gpu و نوع رمشون با هم فرق دارن
نازلي برو همون لپ تاپي رو كه علي نوشت و يا رواني 13 كه تو پست بالايي پيشنهاد داد بخر
داري حرصم رو درمياري من به خاطر 300 تومان تو لپ تاپ خريدن موندم....
حالا اين ميخواد همينجوري 300 تومان رو مفتي بده به زيگورات ... اونم به خاطر 0.1 گيگاهرتز سرعت cpu بيشتر
اين كارت گرافيك اون شيري نيست كه تو فكر مي كني ... اون كارت گرافيك اينتله و فقط 8مگابايت رم جداگانه داره و بقيهش رو هم از رم سيستم ميگيره .. اين 256 مگابايت رم داره و آنبرد نيست ... مثل كارت گرافيك پي سي ميمونه
تازه اون كارت گرافيك آنبرد براي كاراي معمولي خيلي هم خوبه .. دوستام باهاش بازي pes2008 رو احرا مي كنن
تا جايي هم كه من ميدونم لپ تاپ دل d820 واسه كاراي تخصصي بهتره ... همين عمران و نقشه كشي و فكر كنم انيميشن سازي هم
Last edited by persia007; 31-07-2008 at 00:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)